- 19 Nisan 2011
- 1.166
- 37
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.701
Merhaba arkadaşları bu ay ovululasyo. Testi yaptım çift cizgiyi gördüm batım bugün dayanamdim testi yaptım cift cizgi çıktı ama biri silik hamilemiyimdir acaba
Merhaba arkadaşları bu ay ovululasyo. Testi yaptım çift cizgiyi gördüm batım bugün dayanamdim testi yaptım cift cizgi çıktı ama biri silik hamilemiyimdir acaba
KIZLAR BEN BU AY ÇOK FENA TERS KÖŞE OLDUM. heralde benm yumurtlamam olmadı. testte hiç net iki çizgi görmedim. ateşimi de ölçüyordum ama ateşim yükselmedi. aksine düştü artık. allahım sen bilirsin yarabbim. her işte bir hayır vardır.
inşallah vakti zamanı belli Allah isteiği zaman olur haırlısı bakalım.çok kasmıcam artık relax olmak lazım:)Tatlim Allah insAllah bekletmez guzelim bnm umudlar tukenmeyecek cnm olacsk sabirla bekliycez bnmde bekleyenmeyen gunum pazar bakalim ne olur
kızlarr merhabaar hayırlı haftalar nasılsınız
sizden yardım istiyorum
adetin 12.günü çarşamba günü çizgi belliydi çalıştık
13.günü perşembe süper koyuydu çalıştık ama boşalma olmadı eşimde bende çok yorgunduk
14.günü cuma yine koyuydu çalıştık
15.günü cumartesi çok çok koyu değildi ama yine baya belliydi çalıştık
16.günü pazar unuttum tetsten 1 saat önce su içtim hafif silikleşemeye başlamış şekilde çıktı çizgi çalışmadık
bugunde çalışmayalım yarın başlar yine günaşırı devam ederiz dedik ama dün çalışmadık ya bugünde çalışalımmı sizce nasıl durum ayrıca perşeme cuma cumartesi full akıntılarımda vardı şimdi azaldı bu ay tutabilirmiiiii ???? artık testi bırakayım dimi kızlar günaşırı devam edeyim sizce çalışma durumu nasıl
tsti birak gun asiri devam et aslin yumurtlamada gunasir devam olmasi lazim bazen iki gun ust uste calismissin ins tutar cnm
bn biraktim iliskiyi artik pazar bnm adet gunum baklaim ne olacakkkk
ne oalcagi bilinmez be gulummm valla gun dogmadan neler dogar bazi bayanlar bekliyorlar olmuyor
bebek tup bebek icin gun aliyorlar adet gunu gelmeyince bir test ohhhh hamis oluyorlar umutsuz olmak yokkk guzelim
nick | kacinci ay | sat | bat | sonuc |
sevgi1984 | 09.01.2011 | |||
fbetuly | 15.01.2012 | negatif | ||
açelyaakaslan | 21.01.2012 | |||
GurbetGuzeli | 4. | 27.12.2011 | 22.01.2012 | |
krdy | ||||
minikgelin | ||||
guis | ||||
nuripekk | 30.01.2012 | |||
gulbebek | ||||
_BALIM_ | ||||
iden | 7. | |||
| ||||
canım gurbetcim çarşamba çalıştık perşembe çizgi çok koyuydu akıntı başladı ama olmadı cuma cumartesi çizgi yine koyuydu akıntı vardı ve iki gün üstüste çalıştık yanlışmı oldu yaaaa( üzülürüm valla yanlışsa şimdide dünle bugün çalışma yok mola nasipse yarın akşam başlıcaz yine gün aşırı çalışmaya
hadi sende hayırlı haber ver inaşallahhhh bizlere :))))
kızlar çok moralım bozuk ne olur dua edın bıızım için bugun kahvrengi kanamam geldi ve dr.hiçte iyi konuşmadı telefon açtım .
kanaman olabılır böylece atatrsın dedi ne kadar rahat konuşuyorlar.perşembe randevum var .
lütfen dua edin bebeğim benımle kalsın sağlıgıyla.
kızlar çok moralım bozuk ne olur dua edın bıızım için bugun kahvrengi kanamam geldi ve dr.hiçte iyi konuşmadı telefon açtım .
kanaman olabılır böylece atatrsın dedi ne kadar rahat konuşuyorlar.perşembe randevum var .
çok sağolun hepinize ayrı ayrı teşekkurler.inşallah bizimle kalır ama kimyasal gebelik diyor dr.daha muayene bile etmedi nasıl böyle konuşuyor onuda bilmiyorum.
ilk muayenne perşembe olacak ama wc ye gitmek istemiyorum gormek istemiyorum o kahverengi şeyleri.yok hiçbirilaç vermedi kanamayla atıcaksın hücreyi dedi.çok rahat söylüyor kanama olursa telaşlanma .mumkun mu telaşlanmamak inşallah muayeneden önce kan gelmez
kan değerlerim az yukseliyormuş ondan sorun var diyor.inşallah dr.teyzesini utandırır ve sağlıkla bize kavuşur
merhaba arkadaşlar,benim regl çoğu zaman 29 günde bir oluyor.ovulasyon hesaplayıcılarıyla bu ay hesaplatınca 27 gün sürüyor çıktı. her ay değişiyor yani geçen ay 29 gün sürüyor çıktı bu ay 27 gün.29 gün 13.gün e denk geliyor 27 gün sürdüğü zaman 11.güne denk geliyor ben bu ay 11.günü mü baz alarak mı çalışıyım? geçen ay ovulasyon testi takibinde çift çizgiyi 13.gün görmüştüm.11.gün tek çizgi olmuştu bu ay 11.gün çift çizgi olmuş olabilir mi