Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

benm bu test işi yalan oldu arkadaşlar. çift çizgiyi görmeden ikinci çizgi daha da silik çıkmaya başladı. daha ne yapabilirim bilmiorum. sonuç olarak elde var sıfır morelim çok bozuk.

benm bu test işi yalan oldu arkadaşlar. çift çizgiyi görmeden ikinci çizgi daha da silik çıkmaya başladı. daha ne yapabilirim bilmiorum. sonuç olarak elde var sıfır morelim çok bozuk.

canımmm arkadaşımmm moralini bozma bizim moral bozma gibi bir durumumuz yokkk iyi düşünelim iyi olsunn herşeyde vardır bir hayır belki testde bir sorun vardı kendini salma lütfennnn hepimiz için ALLAHım hakkımızda hayırlısını nasip etsinnn

yumurtlamadan 3 gun once ve 3 gun sonrası ılıskı gerceklesrıse bebek yola cıkmak ıcın ana rahmıne yerlesırrr:)
bır bayan yumurtlamam bıttı dıye korunmasız ılıskı yasamıs ve sonuc hamıleeee

gurbetcim akınıtlarım devam ediyor uzayan akıntılar beyaz şeffaf gibi bişiler bu akşam çalışma yapıcaz ve hiç kalkmıycam yatakdannn :))) inşallah iyi olur sonuç bu ay pek bi heveslendimmm :)) hayırlısı inşallahhh ALLAHım hepimize nasip eder :)))

bugün sanki herşey üstüme ürtüme geliyor. kulağım tıkandı, böbreklerim ağryor. ayaklarım buz gibi, kasıklarım ağrıyor. bir de kuryeyle kavga ettim. nedir bu ya

kızlar sorum olcak size.. şimdii bu testte çift çizgi çıktığı gün mü yumurta çatlıyo

OVULASYON TAKIBI YAPANLARIN TABLOSU BU AY OLACAK INSALLAH amin
nick
kacinci ay
sat
bat
sonuc
sevgi1984
09.01.2011
fbetuly
15.01.2012
açelyaakaslan
21.01.2012
GurbetGuzeli
4.
27.12.2011
22.01.2012
krdy
minikgelin
guis
nuripekk
gulbebek
_BALIM_
iden
7.
iden
ALLAHIM hepinizin yuzunu guldur hayirla yolla bebeklerimizi Aminnnn

Son düzenleme:

benımkı 30 ocak :)

ben dün kırmızıları gördüm.o kadar dakikki saati bile şaşmıyoki ümitleneyim az bişe:)daha 3.ayım ama düşünmeye başladım niye olmuyo diyee.inşallah bi problem yoktur.listeye yeni ayda ekleyin beni 13 şubat

merhaba arkadaşlar.... ben de test yaptım dün akşam.... aynı testleri daha önce de kullanmıştı.... ama bir problem var.... bu sefer adetimin 8. günü akşamı yaptım... adetim biteli 2 gün olmuştu ve 2. çizgi çıktı... üstelik de silik değildi... bir yerde bunun yumurta büyümeden çatlama olduğu şeklinde yorumlanabileceğini okudum... bu akşam tekrarlıcam testi ama siz ne dersiniz? nedir bu anlamadım....

Tatlim siklusun nasil erken yumurtlayabilirsin belki cnm
bn mesela 10 gun surdu adetim 14. Gun silik cizgi gordum ama 15. Gun gormedim bende tahminime gore 11.-12 gunlerinde catladigini tahmin ediyorum

Tatlim Allah insAllah bekletmez guzelim bnm umudlar tukenmeyecek cnm olacsk sabirla bekliycez bnmde bekleyenmeyen gunum pazar bakalim ne olur

kızlarr merhabaar hayırlı haftalar nasılsınız
sizden yardım istiyorum
adetin 12.günü çarşamba günü çizgi belliydi çalıştık
13.günü perşembe süper koyuydu çalıştık ama boşalma olmadı eşimde bende çok yorgunduk
14.günü cuma yine koyuydu çalıştık
15.günü cumartesi çok çok koyu değildi ama yine baya belliydi çalıştık
16.günü pazar unuttum tetsten 1 saat önce su içtim hafif silikleşemeye başlamış şekilde çıktı çizgi çalışmadık
bugunde çalışmayalım yarın başlar yine günaşırı devam ederiz dedik ama dün çalışmadık ya bugünde çalışalımmı sizce nasıl durum ayrıca perşeme cuma cumartesi full akıntılarımda vardı şimdi azaldı bu ay tutabilirmiiiii ???? artık testi bırakayım dimi kızlar günaşırı devam edeyim sizce çalışma durumu nasıl

Son düzenleme:

ADet nasildi kac gun surdu tatlim rengi normal adet gibimiydi

KIZLAR BEN BU AY ÇOK FENA TERS KÖŞE OLDUM. heralde benm yumurtlamam olmadı. testte hiç net iki çizgi görmedim. ateşimi de ölçüyordum ama ateşim yükselmedi. aksine düştü artık. allahım sen bilirsin yarabbim. her işte bir hayır vardır.

Merhaba arkadaşları bu ay ovululasyo. Testi yaptım çift cizgiyi gördüm batım bugün dayanamdim testi yaptım cift cizgi çıktı ama biri silik hamilemiyimdir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…