- 25 Ağustos 2011
- 782
- 0
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.641
Gecen ay gulen yuz gordum
bu ay gormedim cnm-(
kıslarrr günaydınnn
ya ben bu testi anlamdımmı daha yumurtlamıyormuyum ne acaba yaaa((
adetin 6.günü 8.günü 10,11,12. günleri testi yaptım ve devam ediyorum hala çizgi aynı hiç silik falan olmadı bariz belli kontrol çizgisi kadar kalın değil ama bakınca çok belli test çizgisi dünde bir kez aynı yumurta akı gibi akıntım oldu pütürlü çok uzamayan ama aynı yumurta akıydı acaba daha ilerleyen günlerdimi koyulaşıcakki test birde adetin 6.gününden 12.güne kadar bariz belli çizgi çıkması normalmi bakıyorum kimi arkadaşlarda belli belirsiz çizgiler bende hiç öyle olmadı hep belliydi anlamadım bu testi bu ayda ilk denemem testde yardım kıslarrrrr yardımmmm :) birde gün aşırı devam ediyoruz adette 24 26 günde bir
canm günaydın
bende bayadan beri yapıyorum testi benm bugün yarın yumurtlama günüm olması gerek. ama o bariz çizgiyi bende gördüm birkaç kez. dün daha net bir çizgi göreceğimi zannediordum ama bayağı bir silikti. bende anlamadım anlayacağın. benm çizgilerim hiç çok silik olmadı mesela
kızlar bu resimde 7. gün test yapmıştım 3 gündür yapışkan şekilde akıntım var bugün 10. günüm acaba yumurtlamam yakınmı
kızlar bu resimde 7. gün test yapmıştım 3 gündür yapışkan şekilde akıntım var bugün 10. günüm acaba yumurtlamam yakınmı
valla canım benimde öyle ya 6.günden beri hep öyle çıkıyor hatta birazcık daha koyu benim ama bende anlamış durumda değilim sanırm yaklaşıyor bizim yumurtlamalar çünkü aynı koyulukda olucakmış ya
ben 3 gün önce yaptım baktım akıntım berrak değil yapmadım yarın yapıcam yada cuma günü zaten gün aşırı ilişki oluyorbence silik olması yumurtlamanın yakın olduğunu göstermior. ben ayın 5inden beri yapıorum hep silik. gittikçe koyulaşıyor derken dün yine bayağı bir slik çıktı mesela. bakalım bugün ne olacak.
aaa hep aynı koyulukta çıkması gerektiğini bilmiyordum
ben 3 gün önce yaptım baktım akıntım berrak değil yapmadım yarın yapıcam yada cuma günü zaten gün aşırı ilişki oluyor
bende öyle düşünüyorum bakalım nolcak inş. tutar :))valla bizde adetim bittiğinden beri gün aşırı ilişkiye girioruz. eğer çift çizgiyi görürsem iki gün arka arka ilişkiye gircem allah kısmet ederse
tatlım bugün 10. gün ama akıntım yumurtalama akıntısı değil o yüzden yarın yapıcam zaten 1 tane yaptım çünkü geçen ay 7. gün akıntım vardıEki Görüntüle 325108
KIZLAR SİLİK çizgi neatif demektir genelde hep çıkar ikinci çizgi silik şeklinde bu benim gecen aykiii ovulasyon testlerim belk fikir olur diye bırakıyorum.. ecntrk bacım 7.gün çok erken başlamıssın 10 gün başlasaydın en erken testlerin boşuna gitmesin:)benim normalde dün çift çizgi çıkması laızmdı gecen aya göre ama silik çıktı bugun ne çıkcak merak ediyorum:)
tatlım bugün 10. gün ama akıntım yumurtalama akıntısı değil o yüzden yarın yapıcam zaten 1 tane yaptım çünkü geçen ay 7. gün akıntım vardı
yarın yapıcam ovulasyona kadar yaparım sanırımbu ay düzneli yap cnmmm kendi vucunu tanımış olursun diger ay ise ovulasyon gününden iki gün önce iki gün sonra şeklinde 4-5 gün yaparsın ben bu ay böle yapıyorum.. 4 testim kaldı.. 2 tane kulancam bugun yarın 17-18. günlerde daha yapmam.. artık nezman yumurtladıımı anladım:)
Eki Görüntüle 325108
KIZLAR SİLİK çizgi neatif demektir genelde hep çıkar ikinci çizgi silik şeklinde bu benim gecen aykiii ovulasyon testlerim belk fikir olur diye bırakıyorum.. ecntrk bacım 7.gün çok erken başlamıssın 10 gün başlasaydın en erken testlerin boşuna gitmesin ama ilk kullandıgın için kendini tanımış olursun:)benim normalde dün çift çizgi çıkması laızmdı gecen aya göre ama silik çıktı bugun ne çıkcak merak ediyorum:)
minikgelincim benimde bugn 13.günüm hemen hemen aynı senin gibi diyebilrim bu ay testi ilk yapışım ilk 6.8.gün denedim çizgi kyu değildi ama vardı
sen kaç günde bir adet oluyorsun ben 24-26
kafam karıştı benim sayıyla hesaba bakarsan benim bugün yarın yumurtlamam gerkirdi adetin 12.günü ama teste çok koyu çıkmadı benim gibi olan varmmı kıslar 24 26 günde adet görüpte yumurtlaması 12.günden sonra olanlarrrr
kızlar ya biraz önce wc ye gittim pembe akıntım gelmiş. hiç olmazdı böle. tam da yumurtlama zamanım die tahmin ediorum. hadi hayırlısı bide adet olurmuşum böööööööööö
bu ay ilk defa benim başımada böyle bir şey geldi. adetime daha 15 gün varken ince ince pembe kanamam oldu. dr umu aradığımda ovulasyon kanamasıdır dedi. ilk defa böyle birşey oluyor. eğer ocak 1 ovulasyon günümse benim adetten sonraki 18. gün ovulasyon günüm oluyor. belki seninkide ovulasyon kanamasıdır.
bu arada ovulasyon testleri gebelik testleri gibi paketin içinde tekmi oluyor. ve fiyatı ne kadar bilgi veren olursa sevinirim.