- 19 Nisan 2011
- 1.166
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.661
bugünde yaptım kızlarrr
ikisi de eşit olmalı değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugünde yaptım kızlarrr
evet canım öyle olmalıikisi de eşit olmalı değil mi
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum geçen ay adetimin ilk gününden itibaren saymaya başlarsam 9 ve 10. günler çift çizgiyi gördüm fakat bu ay hep silik çıktı ikinci çizgi net değildi bunun nedeni her ay yumurtalama olmadığından mı yoksa farklı markalarda test kullanmıştım testle alakal bir durum mu neden böyle oldu anlayamadım halbuki yıllardır düzenli adet gören biriyim
günaydın arkadaşlar. inşallah iyi bir haftasonu geçiririz hepimiz. ben güne çok değişik duygularla başladım. dünkü pembe akıntıdan sonra testim çift çizgi çıkar die umuyordum. ikisi birbirine çok yakın ama aynı değil malesef. fakat kasıklarımda da ağrı vardı. zaten ilişki günümüzdü. ilişkiye girdik. nerdeyse bütün gece yattım. sabah da ateşimi ölçtüm ama ateşim her nedense düşüyor. yumurtlasaydım yükselirdi. önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.
cnm illaki en az 5 tane olur gittigidiyordan ismarla uygun fiyata cok var cnmarkadaslar bende ilk defa yumurtalam testi kullanacagim daha almadim ,yarin almayi düsünüyorum , ama paketin icinde 1 tane var yaziyor ,ama 5 gün ard arda kullanabilirsiniz diyor ,nasil oluyor bana bi anlatabilirmisiniz?
ya sorma be guzelm arkadas iki test yapmis biri gulen yuz birisi baska bir marka ve dr onayiylada yumurta catlamis diger testte pozitif gostermis ama gulen yuz gulmemisssoda kötüymüş ya gurbet biz daha sağlam olsun diye dijital aldık ama oda okumazsa kötü olur en iyisi işi riske atmamak, şimdilik gün aşırı devam ediyoruz zaten:) bu ay da olmazsa(10. ay olur o zaman) dr a gitcez bir yılı beklemiycem artık gitcem. inş kötü birşey çıkmaz tedaviyle olcak şeylerdir.
cnm her ay yumurtlayacagiz diyede birsey yok guzelim bnm bide suya dikkat edin kan ne kadar sulu olursa o kadarda test cikmayabilir ona goreeekıslarrr günaydınnn
ya ben bu testi anlamdımmı daha yumurtlamıyormuyum ne acaba yaaa ((
adetin 6.günü 8.günü 10,11,12. günleri testi yaptım ve devam ediyorum hala çizgi aynı hiç silik falan olmadı bariz belli kontrol çizgisi kadar kalın değil ama bakınca çok belli test çizgisi dünde bir kez aynı yumurta akı gibi akıntım oldu pütürlü çok uzamayan ama aynı yumurta akıydı acaba daha ilerleyen günlerdimi koyulaşıcakki test birde adetin 6.gününden 12.güne kadar bariz belli çizgi çıkması normalmi bakıyorum kimi arkadaşlarda belli belirsiz çizgiler bende hiç öyle olmadı hep belliydi anlamadım bu testi bu ayda ilk denemem testde yardım kıslarrrrr yardımmmm :) birde gün aşırı devam ediyoruz adette 24 26 günde bir
evet cnm yakinlasmis demkkki yumurtlankızlar bu resimde 7. gün test yapmıştım 3 gündür yapışkan şekilde akıntım var bugün 10. günüm acaba yumurtlamam yakınmı
cnm yaa senin hep silik nasil boe sey mi olur bn anlam vermeedim baslarsin cikmaz yaklastikca cizgi koyulasmaya baslar buda uzun surmez yaniEki Görüntüle 325108
KIZLAR SİLİK çizgi neatif demektir genelde hep çıkar ikinci çizgi silik şeklinde bu benim gecen aykiii ovulasyon testlerim belk fikir olur diye bırakıyorum.. ecntrk bacım 7.gün çok erken başlamıssın 10 gün başlasaydın en erken testlerin boşuna gitmesin ama ilk kullandıgın için kendini tanımış olursun:)benim normalde dün çift çizgi çıkması laızmdı gecen aya göre ama silik çıktı bugun ne çıkcak merak ediyorum:)
cnm dunde bnm pembe degil de seffaf akintinin icince ince ince kan vardi 16. gun yanii valla degrlendiremedik bnm ayu uyuyakaldiiii sabh dedi yapariz oda yatti sabahda birsey olmadiiiikızlar ya biraz önce wc ye gittim pembe akıntım gelmiş. hiç olmazdı böle. tam da yumurtlama zamanım die tahmin ediorum. hadi hayırlısı bide adet olurmuşum böööööööööö
bn 26 gundebir adet olyuroum iki aydir 15. gun pozitif gordum cnmmm buay da 17. gun sefaf akinti geldiiiminikgelincim benimde bugn 13.günüm hemen hemen aynı senin gibi diyebilrim bu ay testi ilk yapışım ilk 6.8.gün denedim çizgi kyu değildi ama vardı
sen kaç günde bir adet oluyorsun ben 24-26
kafam karıştı benim sayıyla hesaba bakarsan benim bugün yarın yumurtlamam gerkirdi adetin 12.günü ama teste çok koyu çıkmadı benim gibi olan varmmı kıslar 24 26 günde adet görüpte yumurtlaması 12.günden sonra olanlarrrr
testler saglam olmasi lazim yaniltabiliyorlar heleki gulen yuz bni yaniltti diger testler hayli hayli yaniltir diye dusunuyorum siz gun asiri bir gun yapin bir gun yapmayin merak etmeyin kacirmassiniz yumurtayiArkadaşlar bişey sormak istiyorum geçen ay adetimin ilk gününden itibaren saymaya başlarsam 9 ve 10. günler çift çizgiyi gördüm fakat bu ay hep silik çıktı ikinci çizgi net değildi bunun nedeni her ay yumurtalama olmadığından mı yoksa farklı markalarda test kullanmıştım testle alakal bir durum mu neden böyle oldu anlayamadım halbuki yıllardır düzenli adet gören biriyim
cnm su icersen koyu cikmaz zatennnn bide spremler 72 saat yasar bunu unutmayin icerdekıslarr günaydın hayırılı cumalar
akşam adetin 13.günüydü test yaptım çizgi koyu çıktı ama su içip içmediğimi hatırlayamıyorum kalablık bir akşam sofrasıydı o bu derken bi türlü hatırlayamıyorum eğer su içediysem yumurtlama başladıysa bugünü testdede koyu çıkarmı
birde arkadaşlar çarşamba gecesi çalışma oldu perşembe koyu çizgi görüp çalışma olmasada hamile kalma ihtimali varmı spermler ne kadar yaşar içeride yumurtalar 24 saatmiş ya
canım bende hergün koyulaşıcak diyorum ama bu testleri anlamış değilim inşallahhh senin bebişde tutmuşturrr :))) vee hemencik gelirrrr
gurbetcim su içince tset çıkmazmı ben koyulaştırır çizgiyi sanıyordum benim dün akşamdan itibaren akıntılarımda başladı bildiğin yumurta akı gibiydi ve uzuyordu şuandada ıslaklık hissediyorum test koyuydu dün çizgi ilk çizgiden daha koyuydu su içip içmedğimi hatırlaymadığım için en sudan koyu çıktı sanırım demiştim ama akınıtlarımda olunca birde belim ağrıyor 2,3 gündür öle böle değil ama şua işte zor duruyorumm sanırım yumurtlama var bende dimi bu akşam testdede belli olr sanırım dimi koyu çıkar yine ayy çok soru sordum ama canım lütfenn yardımmm :) saol canımmm
sevgen
aynı şeyler bende de var. belim ağrıyor sanki böbreklerim gibi. adet olmadan önce böyle olurum ben. akıntımda kreme dönmeye başladı ve rengi koyulaşıyor. ben adet olucam galiba. gerçi daha çok var adetime ama belli olmaz erken olurum bakarsın. testte de iki koyu çizgiyi hiç görmedim.
ben dün akşam gördüm hatta kontrol çizgisinden koyuydu ama çalışma olmadı akıntılarımda aynı yumurta akı uzuyan bu akşam yaparız çalışma bakalım ttarmı tutmazmı hayırlısı yanlz ben su içmeyi anlamadım su içince testde çizgi çıkmazmıymış ben ona takıldım ben aksine daha koyu çıkar sanıyordum
YOK CNM DURULASTIRIYOR SU fazla miktarda alınan sıvı (mesela su), LH konsantrasyonunu inceltir. Bundan dolayı testten 2 saat öncesine kadar mümkünse hiç içecek alınmamalıdır.gurbetcim su içince tset çıkmazmı ben koyulaştırır çizgiyi sanıyordum benim dün akşamdan itibaren akıntılarımda başladı bildiğin yumurta akı gibiydi ve uzuyordu şuandada ıslaklık hissediyorum test koyuydu dün çizgi ilk çizgiden daha koyuydu su içip içmedğimi hatırlaymadığım için en sudan koyu çıktı sanırım demiştim ama akınıtlarımda olunca birde belim ağrıyor 2,3 gündür öle böle değil ama şua işte zor duruyorumm sanırım yumurtlama var bende dimi bu akşam testdede belli olr sanırım dimi koyu çıkar yine ayy çok soru sordum ama canım lütfenn yardımmm :) saol canımmm
canım ateş yumurtlama olduğu zaman düşüyor yumurtlama olduktan sonra yükselişe geçiyor ateşin düştüyse yumurtlama olmuş demekgünaydın arkadaşlar. inşallah iyi bir haftasonu geçiririz hepimiz. ben güne çok değişik duygularla başladım. dünkü pembe akıntıdan sonra testim çift çizgi çıkar die umuyordum. ikisi birbirine çok yakın ama aynı değil malesef. fakat kasıklarımda da ağrı vardı. zaten ilişki günümüzdü. ilişkiye girdik. nerdeyse bütün gece yattım. sabah da ateşimi ölçtüm ama ateşim her nedense düşüyor. yumurtlasaydım yükselirdi. önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.
canım ateş yumurtlama olduğu zaman düşüyor yumurtlama olduktan sonra yükselişe geçiyor ateşin düştüyse yumurtlama olmuş demek
YOK CNM DURULASTIRIYOR SU fazla miktarda alınan sıvı (mesela su), LH konsantrasyonunu inceltir. Bundan dolayı testten 2 saat öncesine kadar mümkünse hiç içecek alınmamalıdır.
INS YINE KOYU CIKAR KACIRMASSIN YUMURTAYI :d
ozman ben dün su içmiş olsam bile çizginin silik çıkması gerekirdi ama benim süper koyu bir çizgiydi bugünde merakla yapıcam ve bu akşam çalışma günü peki bugünde koyu görürsem yarında çalışma olmalı dimi
birde çarşamba gecesi birlikte olduk perşembe akşam akıntı ve test koyu çıktı bu durumda hamile kalma ihtimali olurmu yani spermler bir gece öncesi içeri girmişlerdi ya:)))))