Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım benım ınsallah hayırlısıyla sağlıkla olsun hepimizki

nick
kacinci ay
sat
bat
sonuc
krdy
24.12.2011
negatif
minikgelin
27.12.2011
negatif
guis
28.12.2011
nuripekk
29.12.2011
gulbebek
29.12.2011
negatif
_BALIM_
29.12.2011
negatif
GurbetGuzeli
3.
30.12.2011
negatif
iden
6.
05.01.2012
negatif
cerol
3.05.01.2011
pozitif
sevgi1984
09.01.2011

fbetuly
15.01.2012
açelyaakaslan
21.01.2012
[TD]
ALLAHIM geride kalanlarin yuzunu guldur Aminnnn

kızlar slm bende klomifen kullandım 5 gün birer keez ve yumurtlama günlerimde iki gün şiddetli ve çift taraflı kasık ağrısı çektim.gögüs uçları hassaslaştı...ve gaz soruu oldu bunun nedenini bilen varmı acaba tşkler.....

cerolll canımmm çookk tebrik ederim ALLAHım sağsalim kucağına aldırır inşallahh hayırlı evlat olsun inşallahh darısı başımızaaa du et bisedeee :)))

kızlar günaydın hepinize hayırlı cumalarrr
kıslar hani dün testim geldi demiştim ya adetin 6.günüydü dün akşam ama çok merak ettiğim için yaptım bir tane 7buçukda falan akşam yemeği yemiştim belki bir bardak kadar su içmiştim 9u biras geçiyyord testi yaptım ilk çizgi çıktı koyu normal diğer çizgide çıktı ilki kadar koyu değil ama bariz belli 1buçuk saat önce su içmiş olmam etkilermil yoksa bende yavaş yavaş yumurtlama yoluna gidiş başladımıki :) birde dediğim gibi 26 günde bir adet görüyorum :)
birde şunu sorucam ikinci çizgi için ne kadar beklicez 10 dk falan olurmu ????

canım benm çok saol paylaştıkların için. bizde ovu. testi yapıyoruz. ben de dün silik çizgi çıktı. ama daha ovu. günüme var. senin için gerçekten çok sevindim. tekrar tekrar mutluluklar. allahım bize de nasip etisin. çok dua et bizim için hamilelerin duaları daha çok kabul olurmuş

sevgen benm de aynen senn gibi çıktı ama bilmiorum yumurtlama yoluna mı girdik. testte 5 dak. bekleyin dior. 10 dk. dan sonra çıkan sonuçları dikkate almayın dior. yani testi yaparsın 10 dk içinde hiç bişey çıkmaz sonra bir bakmışsın çizgi çıkmış. negatif oluormuş. aynı gebelik testi gibi

günaydın arkadaşlar.ben adetimi 22 aralıkta gördüm vegaliba 28 aralıkta bittim bügün 16 ncı günüm her gün ilişkiye girrdik sadecedün girmedik.normalde kadınların yumurtlama tarihler 10-12-14-16değilmi?dün 15 günüydü bi dün ilşkiye girmedik.ama 2 gündür bulantım var sebebini anlayamadım dün arkadaşa sordum hamile belirtileri olabilirmi dedim oda olabilir dedi ama ben üstüne konduramıyorum. bu kadar çabuk bulantım olacağını düşünmüyorum.bu konuda beni aydınlatın.

sevgen benm de aynen senn gibi çıktı ama bilmiorum yumurtlama yoluna mı girdik. testte 5 dak. bekleyin dior. 10 dk. dan sonra çıkan sonuçları dikkate almayın dior. yani testi yaparsın 10 dk içinde hiç bişey çıkmaz sonra bir bakmışsın çizgi çıkmış. negatif oluormuş. aynı gebelik testi gibi[/QUOTE]

nasılll aa ben orayı okumamışımmm :))) sadece 5 dakikamı beklicez sonra çıkanları kaileye almıcazmı amannnn ne zormuş bu işlerrrrr

canım ewet yumurtlama başlıyor olabılır fakat 15 saat once su içmişsin 3-4 saat sıvı almyın sonucu etkliyor diıyorlar o yuzden sen bugun tekrar içmeden yap bence.
ve 5 dk sonra sonucu tum testlerde oldugu gibi dikkata alma

caım öncelikle hergu ilişkiyi dr.önermiyorlar çükü sperm kalitesi düşüyor hergu yapıla ilişkide o yuzden günaşırı ilişki sağlıklı oladır.
yumurtlama tarihleri genelde dediğin gibi fakat kişide kişiye değişyor.burda 18-20 de bile yumurtlama dönemii yakalanları okudum.se ovulasyon testi yapmıyormusun.
ayrıca bulantının bu kdr erke belirmesi bence mumku değil.psikolojikde olabılır.

cerolll canımmm çookk tebrik ederim ALLAHım sağsalim kucağına aldırır inşallahh hayırlı evlat olsun inşallahh darısı başımızaaa du et bisedeee :)))

calarım benım hepinize teeşkkürler hiç merak etmeyin bugun dua okucam zaten hepinize dua edicem.

canım teşekkür ederim testen hiç yapmadım inş bu ay yapacağım.allahım her isteyene melek hasreti çeken herkese nasip etsin:)

İnşallah, inşallah, inşallah canım, allah hayırlısıyla bizimde bebeklerimiz kucağımıza almamızı nasip eder. Neredeyse 3 senedir uğraşıyorum, aklıma ne gelirse, ne duyarsam elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. Sonrada umudumu yitiriyorum, tüp bebek bile tutmadı diye üzülüyorum. Tüp bebekten çok umutluydum ben.
Peki ya koyulaşmazsa? O zaman bu ay yumurtlamadığım anlamına mı gelecek. Benim adetlerim çok düzenlidir çünkü çoğu zaman saatini bile bilirim, en fazla 1 günlük bir sapma olur.

adetlerin düzenliyse bi problem olmaz canım ya. merak etme. senin esas problem neydi. neden olmuordu çocuk

nick
kacinci ay
sat
bat
sonuc
krdy
24.12.2011
negatif
minikgelin
27.12.2011
negatif
guis
28.12.2011
nuripekk
29.12.2011
gulbebek
29.12.2011
negatif
_BALIM_
29.12.2011
negatif
GurbetGuzeli
3.
30.12.2011
negatif
iden
6.
05.01.2012
negatif
cerol
3.
05.01.2012
pozitif
sevgi1984
09.01.2012
fbetuly
15.01.2012
açelyaakaslan
21.01.2012
ALLAHIM geride kalanlarin yuzunu guldur Aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…