Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızzlarrr testim geldiii :) bugün adetin 6,günü nasipse 9. yada 10. günü başlıyacağım bende testlere nasıl olsa 30 adet aldım çokkk varr :)) ayyy inşallahhh görürüz çift koyu çizgileriiii heyecan yaptım sanırımmmmm :)))

benden bi düşük yaptım. sonrasında 3 ay korunduk. nisandan beri bekliyoruz işte

inşallah canm. ay sonunda patır patır düşer haberler inşallah. ben şubat başında size veririm haberi. ya büyük bi sevinçle haber veririm yada kaldığımız yerden devam etmek üzere muhabbete devam ederiz

benimkide geldiii biraz önce benim bat daha 9 ocak

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

listeye ilk pozitifi yazabılırsınızz.
sabah idrarda silik çizgi çıktı hemen kan testi yaptırdım ve pozitif sonucu aldım.
yarın dr.dan randevu alıcam.inşallah hepinize bu güzel mutluluğu yaşatır allahım.
şimdi misafirim var belirtileri herşeyi anlatıcam dayanamadım hemen size yazmak istedim.

Allahim sana sukurler olsun hadi bakalim elini sur ekrarana arkandan bizde gelelim insAllahhhhhhhhhh

süper cerol;
çok güzel bi haber bu. ayrıntıları ve nasıl başardığını püf noktalarını anlatırsan çok sevinirim.

arkadaşlar bat 9 ocak dün ovulasyon testi yaptım negatif hamile olsaydım ovulasyon testinde kesin çıkardı değil mi?

canım çıkmayabılır bende 3-4 gun önceden ovu.yaptım benımde çıkmamıştı ama bugun hem ovulasyon hem idrar hem kan testi hepsinde çıktı
negatiflerin acısını çıkardım hepsini yaptım hepsinde pozitif

süper cerol;
çok güzel bi haber bu. ayrıntıları ve nasıl başardığını püf noktalarını anlatırsan çok sevinirim.

canım çok sağol.allahım hepinize aynı duyguları yaşatsın hep dua edicem sizlerede ama hep pozitifi düşünün.biz eşimle hep pozitif düşündük.
canım ovulasyon testinde çift cizgiyi 13.gun gördük 12,gün ilişki oldugundan (1gun ara verelim diye)14.gun sabah ilişki oldu tam testi yaptıktan 18 saat sonra canım ve 15 dk mutlaka ayaklarımı her ilişkide yukarı kaldırdım ve 2-3 saat yattım kalkmadım.ve banyo kesinlikle ilişkiden sonra değil akşamına yaptım ne olur ne olmaz diye.

Ve reglime 7 gun kala erken gebelik testi yaptım ve negatif çıkmıştı.ovulasyon testide negatif.
dün gece normal gebelik testi yaptım gitti giidiyordan aldıgımız testlerden yaptım negatif hatta testte dandık demiştim sabah geri aldım lafımı sabah ilk idrarimla yeni bir test yaptım bugun normalde reglı gunum yaptım ve pozitifti.kan testide aynı şekilde pozitif değeri verdi.
yanı kısacası erken gebelik testlerine çok fazla guvenmemek gerek.günü beklemek en güzeli
kızlar size çok teşekkur ederim sayenizde hep pozitif düşündümmm sizde bunu yapın

cerol tebrik ederim canım kendimmişim gibi sevindim merakla bekliyordum sonucu sen benim için de umut oldun çünkü bende dün ovulasyon testi yaptım bişey çıkmayınca bu ayda olmadı diye düşündüm sende de 3 gün önce negatifti demek ovulasyon testi peki değerin kaç çıktı

nick
kacinci ay
sat
bat
sonuc
krdy
24.12.2011
negatif
minikgelin
27.12.2011
negatif
guis
28.12.2011
nuripekk
29.12.2011
gulbebek
29.12.2011
negatif
_BALIM_
29.12.2011
negatif
GurbetGuzeli
3.
30.12.2011
negatif
iden
6.
05.01.2012
negatif
cerol
3.05.01.2011
pozitif
fbetuly
15.01.2012
açelyaakaslan
21.01.2012
ALLAHIM geride kalanlarin yuzunu guldur Aminnnn

Son düzenleme:

vatana millete sizlere hayirli evlat olsun guzelim
Allahim tamammina erdirsin insAllahhhhh

kan testı 35,35 çıktı değeri.1 haftalığa denk geliyor.ama regliye göre 4 hafta.
hangi testi kullıyorsun hangi marka

canım benım çok sağol darısı başına.heyecanla bende senı bekliyorum mutlu haberini.
umut olduguma sevindim pozitif duşun hıç olumsuz duşunme benım bu ay çok içime doğmuştu .
düşün dun gece gebelik testinde çıkmadı aradan 12 saat snra sabah yaptım çıktı senide bekliyorum

inşallah canım ama bizim ovulasyondan bir gün önce ilişki oldu ovulasyon günü ve sonrası olmadı sen ne gibi belirtiler yaşadın

liboguick yanlış yazmadıysam. çok yeniymiş canım maşallah:)pekş hiç belirtin oldu bikaçgündür??

aynı test bende ondan baktım.
bende sadece belirti göğüslerimin uçları sertleşti .onun dışında bugun karnım ağrıdı baskada belirti olmadı cnm belirtilere aldanma bence herkese göre değişir

aynı test bende ondan baktım.
bende sadece belirti göğüslerimin uçları sertleşti .onun dışında bugun karnım ağrıdı baskada belirti olmadı cnm belirtilere aldanma bence herkese göre değişir

ben daha önce hamile kaldım 8 haaftalık düşük oldu ama belirtileri hamile olduğumu öğrendikten sonra yaşadım öncesinde sadece akıntım vardı hayır bende adet belirtisi bile yok bu ay göğüslerim bile acımıyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…