- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.441
kızlarr evet genital bölgeyi temizlemede bende yaptım onu çok bekarken falan ssabunla bile yıkardım taa içlere kadar değil ama yinede yıkardım banada temizlenmemiş gibi gelirdi öğrendim doğruyu ama biras geç oldugerçi evlendikten sonrada yaptım ama artık iyice öğrendm banyomu yapıp üstten bi temizleyip çıkıyorum. bişi olmamıştır dimi :) birde ben gece ilişki olduysa hemen banyo yapmıyorum biras ayaklarım havada yatıyorum sonrada uyuyorum sabah erken kalkıp banyomu yapıyorum hiç biri dışarı kaçmasın dieee :))) bu ay dahada dikkat edicemmm nasipse bakalım
ilknurcum sana gelsin bu guzelim ve butun bayanlaraaaaacanım bilgilerin teşekkür ederim tatlım şşöyle bişey var yıkamayıncada ben temizlenmemiş hissediyorum kendimi. vajinal ve genital aynı anlamda değilmi.banyoya girince küçüğüm geliyor. bazılarına küçük çişini bir süre tut diyolar. ozaman sperm yerleşmez diyolar.tutuncada sağlık açısından zararlı.
ayyy supersin tatlim heirflerle artik gorev gibi iliski yasamaktan biktim heee isin zevkinede varamiyorum
doğru söylüyorsun tatlım.sende bebek düşünüyormusun?her sabah kuru incir yiyecekmişsin çok faydası varmış
cnm çok üzüldüm demekki böylesi hayırlı imiş daha çok bebeklerinolur inş. kurban olduğum allah ilk önce hayırlı evlat versin .bende bi dua var ilişkiye girmeden okunacak dua. bende yeni öğrendim ilk defa bu duayı ettim. nihat hatipoğlu televizyonda söylemiş annemde sağolsun benim için yazmış.yarın inş unutmassam işe gelirken getireyim buraya yazıyım herkes faydalansın.
bebek gelsin diye yapmadigimiz sey kalomadi isn cabucak gelir cnmm birsey olmazz korkmaaaa
al benden de o kadar. sevişmeninde bir halsiyeti olmalı canım
bende sabah değilde işten geldikten sonra bir kaç tane yiyorum.
kafama takmadan bu sefer olacak diyorum ama her ay ayni ins bu ay hayirla saglikla olsun insallahhh
valla önemli degil cnm ne zamna istersen ye ye sende bnm bu gun bitti adetim 10 gun sonraa
ve kasiklarim agrimaya basladi normalde 11. gun baslardim teste yarin sabah yine test edicem yani basliycam kendimi kobay gibi hissediyom ayyyy
nick | kacinci ay | sat | bat | sonuc |
krdy | 24.12.2011 | negatif | ||
minikgelin | 27.12.2011 | negatif | ||
guis | 28.12.2011 | |||
nuripekk | 29.12.2011 | |||
gulbebek | 29.12.2011 | negatif | ||
_BALIM_ | 29.12.2011 | negatif | ||
GurbetGuzeli | 3. | 30.12.2011 | negatif | |
iden | 6. | 05.01.2012 | negatif | |
cerol | 05.01.2011 | |||
fbetuly | 15.01.2012 | |||
açelyaakaslan | 21.01.2012 | |||
benm 10 gün test yaptım hafif çizgi çıktı. bişeyler oluşmaya başlıyor yani. çalışmalara devam
cnm yarin obur gun cift cizgi gorusun o zamn sen
Kızlar merhaba,
Bu topiği yeni gördüm, o nedenle şimdi yazıyorum. Bana yardımcı olabilecek bir varsa aranızda çok sevinirim.
Kasım ayında aşılama, Aralık ayında tüp bebek denedim. Maalesef ikisi de negatif. Daha önce doğal yolla 1 defa hamile kadım fakat boş gebelik yüzünden kürtaj oldum.
Adetim 23 Aralık 2011
Adetimin 2. gününden başlayarak 12. gün sona erecek şekilde bal+çörekotu+tarçın yedim. 3 Ocak 2012 yani adetimin 12. günü Fortel ovulasyon testi yapmaya başladım.
03 Ocak 2012 tek çizgi
04 Ocak 2012 iki çizgi fakat 1 tanesi silik
05 Ocak 2012 iki çizdi fakat 1 tanesi dünkü kadar olmasa da yine silik (Yani ikisi de koyu değil)
Şuan sağ kasığımda müthiş bi sancı var. Sanki uzun süre koşmuşumda kasığıma ağrı girmiş gibi. Daha öncede defalarca yumurta çatlatma iğnesi olmuştum ama 2-3 defa böyle bir ağrı olmuştu. İlk defa ovulasyon testi kullanıyorum. Acaba ben yanlış mı okuyorum sonucu, çünkü şuan yumurtamın çatladığına eminim.
Bu arada testi hergün aynı saatte yapıyor, 2 saat öncesi sıvı tüketimini tamamen kesiyorum. Bana konuyla ilgili yardımcı olabilecek kimse var mı aranızda? Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
ikiside aynı derecede koyu olacak konusunda çok emin değilim ben ya. sen işini şansa bırakma ilişkiye gir. çatlamamışsa bile çatlamak üzeredir sonuç olarak.
Sevgili Bernardo,
Bende senin gibi düşünüyorum canım, çalışmaya devam
Ama kutunun içindeki kullanma talimatında da iki koyu çizgi diyor. T Koyu çizgi C Koyu çizdi. Bende C koyu ama T açık çizgi şeklinde. Benimki gibi olunca negatif oluyormuş, öyle yazıyor talimatta.
Emin olamadım bende, kafam karıştı:-(
benmde aynen senn gibi. ama forumlarda okuyorum bir ay içinde tam koyu çizgiyi görmeyen çok kişi var ve hamile kalmışlar.
cnm erken gebelik tetsi yapsan yada hic uzme kendini bekle gununu cnmarkadaşlar bat 9 ocak dün ovulasyon testi yaptım negatif hamile olsaydım ovulasyon testinde kesin çıkardı değil mi?
Kızlar merhaba,
Bu topiği yeni gördüm, o nedenle şimdi yazıyorum. Bana yardımcı olabilecek bir varsa aranızda çok sevinirim.
Kasım ayında aşılama, Aralık ayında tüp bebek denedim. Maalesef ikisi de negatif. Daha önce doğal yolla 1 defa hamile kadım fakat boş gebelik yüzünden kürtaj oldum.
Adetim 23 Aralık 2011
Adetimin 2. gününden başlayarak 12. gün sona erecek şekilde bal+çörekotu+tarçın yedim. 3 Ocak 2012 yani adetimin 12. günü Fortel ovulasyon testi yapmaya başladım.
03 Ocak 2012 tek çizgi
04 Ocak 2012 iki çizgi fakat 1 tanesi silik
05 Ocak 2012 iki çizdi fakat 1 tanesi dünkü kadar olmasa da yine silik (Yani ikisi de koyu değil)
Şuan sağ kasığımda müthiş bi sancı var. Sanki uzun süre koşmuşumda kasığıma ağrı girmiş gibi. Daha öncede defalarca yumurta çatlatma iğnesi olmuştum ama 2-3 defa böyle bir ağrı olmuştu. İlk defa ovulasyon testi kullanıyorum. Acaba ben yanlış mı okuyorum sonucu, çünkü şuan yumurtamın çatladığına eminim.
Bu arada testi hergün aynı saatte yapıyor, 2 saat öncesi sıvı tüketimini tamamen kesiyorum. Bana konuyla ilgili yardımcı olabilecek kimse var mı aranızda? Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.