-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.521
aekadaşım ikiside eşit çıkacak diolar ama bilmiorum işte. inşallah o gün ilişkiye girmişsindir. hayırlsıı olsun artık ne diyelim. ovulasyon testinin adı ne
Canım merhaba,
fortel kullanıyorum canım, piyasadaki en iyi ürün dediler, kısmet artık. Hayırlısıyla en kısa zamanda pozitif sonuçlarımı da buradan yazarım inşallah.
evet silik çizgi değil kontrol çizgisiyle aynı yada koyu çizgi oldugunda yumurtlaman 24-36 içerisinde olacak demek.
12-18 saat arasında ilişki olması gerek.inşallah bebişini verir sana ve burdaki herkese
çook sevindim senin adına.inşallah bende 8 gün sonra böyle güzel bi haber veririm.sağlıkloa kucağına almayı nasip etsin rabbim.
Mrb araniza yeni katildim.1 yildir cocuk icin ugrasiyoruz.bu ay Ilk defa klomen kullandim.ovulation testi ocak 2 de Ilk kez pozitif verdi o gun den beri de Hala pozitif anlayamiyorum. Bunun nedeni ne olabilir durmadan yumurtluyormuyum.bun a bender bir durum karsilasan varmi aranizda cevaplarinizi bekliyorum.
slm kizlar nassiniz bakemmmm
ne var ne yok test azda olsa bugun misafrim vardi yapamadim
valla gec saate yapmak bana gore degil yaaaa gecen ay aksatmadan 9 da yapmistim her saba
busefer gec yapayim dedim saat aksam 5 de olmadi bugunu kacirdim bn yine yarinda misafrim var pazartesimi baslasam acepp
hep 9 bnm icin ideal
amin sağol canım.inşallah senden de 8 gun sonra güzel mutlu haberler bekliyoruz ee zaten ben ayağımı sürdüm artık liste pozitif diye devam edecek:)))
işallah inşallah bu son günler hiç geçmiyo.so 1 haftam var ve bi kaç gündür kasıklarıma bıçak gibi kramplar giriyo.belki eskidede oluyodu ama şiömdi herşey hamilelik belirtisi gibi:))
ben o krampları reglı olacağım gun 3 gun yaşadım cnm inşallah bebeğin işaretidir
1 hafta hiç geçmek bilmiyor aynen katılıyorum sana
Merhaba kızlar.Bende sizler gibi ovülasyon testlerinden kullananlardanım.adet bitiminden hemen sonra başladım.bir sonraki adet dönemine kadar yapmayı düşünüyodum.8. gün başladım yapmaya 11. güne kadar ikinci çizgiyi hep silik görüyordum.11. günümde iki çizgide aynı koyulukta hemen çıktı.yani bu demek oluyor 11. günmü yumurtladım.bugün 13. günüm yeniden yaptım ve ikinci çizgi gölge şeklinde çıktı.acaba bundan sonraki günlerde tekrarlasammı bir kez daha yumurtlarmıyım :)
test yapan arkadaşlar nasıl gidior bakalım anlatın.
ben ilk hamileliğimle ilgili pek bişey hatırlamıyorum erken belirti vermişmiydi vermemişmiydi:)sadece adet olacakmışım gibi ağrım vardı onu hatırlıyorum.kızmı istiyosun erkekmi?ne kadar süredir bekliyodun?
bir daha yapılmasına gerek yok diolar ama sen bilirsin tabi. o günden sonra ilişki oldu mu peki kaçırmamışsındır inşallah
Sevgili bernardo,
Ben de eşit çift çizgiyi adetimin 16. günü yani Cumartesi gördüm. Kısmet artık
evet canım ilişki oldu.yani iki gün üst üste diyelim.bakalım artık kısmet.şimdi doktoroda gidiyorum bi baksın ne alemde yumoşlar :)
ayy ne güzel bakalım benm ne olacak net olarak çift çizgiyi görebilecekmiyim merak ediorum
Sen kaçıncı gündesin canım? İnşallah hayırlı haberlerimizi hep birlikte buradan duyururuz.
Ben alternatif tıptan da yardım almaya başladım. Hep doktorlar, hep hastaneler bu bekleme süresinde belki başka çözümler bulurum diye her söyleneni can kulağı ile dinliyorum, uygulayabildiklerimi yapıyorum.
11 gün boyunca Bal+tarçın+çörekotu yaptım. Şimdi arısütü buldum, hafta sonu onu alacağım.
Bu cabalarımız inşallah bebekle mükafatlandırılır