- 19 Nisan 2011
- 1.166
- 37
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.501
amin aminn aminnnnnnnnnnnnnnnALLAHIM geride kalanlarin yuzunu guldur Aminnnn
nick
kacinci ay
sat
bat
sonuc
krdy
24.12.2011
negatif
minikgelin
27.12.2011
negatif
guis
28.12.2011
nuripekk
29.12.2011
gulbebek
29.12.2011
negatif
_BALIM_
29.12.2011
negatif
GurbetGuzeli
3.
30.12.2011
negatif
iden
6.
05.01.2012
negatif
cerol
3.
05.01.2012
pozitif
sevgi1984
09.01.2012
fbetuly
15.01.2012
açelyaakaslan
21.01.2012
adetlerin düzenliyse bi problem olmaz canım ya. merak etme. senin esas problem neydi. neden olmuordu çocuk
yumurtladiginin belitileri cnm bunlar klomifen de yapar yumurtalar kaliteli ve cogul olabilyior cnmkızlar slm bende klomifen kullandım 5 gün birer keez ve yumurtlama günlerimde iki gün şiddetli ve çift taraflı kasık ağrısı çektim.gögüs uçları hassaslaştı...ve gaz soruu oldu bunun nedenini bilen varmı acaba tşkler.....
cnm ne yazdin yada sordum bn gormedim gozumuzden kacmis olabilirya inan bu site güzel ama bende anlamadım kimse cevap yazmıyoooooooooooooooooooo
kızlar günaydın hepinize hayırlı cumalarrr
kıslar hani dün testim geldi demiştim ya adetin 6.günüydü dün akşam ama çok merak ettiğim için yaptım bir tane 7buçukda falan akşam yemeği yemiştim belki bir bardak kadar su içmiştim 9u biras geçiyyord testi yaptım ilk çizgi çıktı koyu normal diğer çizgide çıktı ilki kadar koyu değil ama bariz belli 1buçuk saat önce su içmiş olmam etkilermil yoksa bende yavaş yavaş yumurtlama yoluna gidiş başladımıki :) birde dediğim gibi 26 günde bir adet görüyorum :)
birde şunu sorucam ikinci çizgi için ne kadar beklicez 10 dk falan olurmu ????
Doktorların söylediğine göre hiç bir sorun yok canım, sebepsiz infertilite. Ama yaşım 37 rezervim gittikçe azalıyor sanırım. Ama yumurta kalitemde bir sorun yok. Tüp bebek tedavisinde az fakat kaliteli yumurta verdim. Hatta embriyolog yumurtalarınız çok kaliteli ikiz olabilir demişti. Neden olmadığını bizde şimdilik bilmiyoruz.
Şuan dinlenme aşamasındayım, belki yeniden doğal yolla gebe kalırım diye umutlanıyorumEğer olmazsa nisan-mayıs aylarında yeniden tüp bebek deneyeceğiz. KISMET.
İnşallah tekrar tüp bebek maratonuna girmek zorunda kalmam. Allahın izniyle benimle birlikte isteyen herkes inşallah tez vakitte gebe kalır. Rabbim bu mübarek Cuma Saati dualarımızı kabul eder inşallah.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
listeye ilk pozitifi yazabılırsınızz.
sabah idrarda silik çizgi çıktı hemen kan testi yaptırdım ve pozitif sonucu aldım.
yarın dr.dan randevu alıcam.inşallah hepinize bu güzel mutluluğu yaşatır allahım.
şimdi misafirim var belirtileri herşeyi anlatıcam dayanamadım hemen size yazmak istedim.
oyy canım benm yaaa. bu sebebsiz infertilite ne kadar yaygınlaştı değil mi. bu konuda bir uzman desteği almayı düşündün mü psikolojik olarak.
oyy canım benm yaaa. bu sebebsiz infertilite ne kadar yaygınlaştı değil mi. bu konuda bir uzman desteği almayı düşündün mü psikolojik olarak.
Slm kizlar bsy sorcam Ovulasyonda 11 . Gunüm gecen ay 30 günde adet oldum ve ovulasyonun 16. Gün çift ciZgi cikti...simdi bende acaip akıntı ve kasık ağrısı var ateş tabloma gore sanki ovulasyo. Zamanım ama cok erken deilmi dun ovulasyon testi yaptım ikinci ciZgi silik yani negatif oZaman bu ateşin neden böle yükseldi ve akıntım kasık ağrım var?acaba Ovulasyonda negatif olup hamile kalinirmi?396e39 Ovulation charts on FertilityFriend.com
cnm bnm ilerki gunlerde belki pozitif gorursun atese takilma dusuk olur yine yumurtlarsin kisiden kisiyede degisiyor erken degil bnce cunku bazi kadinlar ayda iki sefer yumurtlayabiliyorlar cnm sen bugunleri degerlendirmeye bak bnm 26 gun surer ve 15. gun yumurtluyorum iki aydir normlade 13. gun yumurtlamam lazim hesaplara gore degil iste bu ay 10 gun surdu bnm reglim ve 3 gun erken geldi sanirim bn yine 15. gun yumurtlayacagim bakalim gun asiri ve sabahlari ilskiye gir sen kacirma cnm
Ahh bacim ah benim kocam aksam yapmıyor sabah hic yapmaz 1.5 senelik evliyiz 3 kez anca yapmisiz sabahları:)bana kalsa hergün yapcam bebek icin ama esım çileden çıkarıyor dun kavga ettik düzenli yapalım diyoruz heray ama hala yapamadık 6 ay oldu adet oluncada üzülüyor bende sınır oluyorumRabbim bır bebis nasip etse bu kocayla ayda bır bile iliskiye girmiycem:)
meselede o ya zaten esimle sabah yapalim dedik anam erken bosaldi uyku sersemi sinir oldum yaaaa guya sabah daha kaliteli olur sprem ondan sonra gittim yattim baktim cikmis gelmis 2 saat sonra ikincidede ise yararmi bilmem
bnmmkide sabahlara kadar iliski desen yapar bu sabah cok erken oldu on sevismeyi mi uzun tuttuk ne bide gerci 10 gundur dukkan kapali iki sefer bosaldi 10 gun icinde ama girmeden sayilmiyor galiba onlar icin
kızlar selamlar, ben de ilk kez bu ay yapıyorum ovulasyon testini, bugün öğleden sonra birkaç saat su içmedim ve testi yaptığımda 2. çizgi çıktı ama diğerine göre daha silik. sanırım yarınkinde belirgin çıkar. olması gereken çok belirgin çizginin çıktığı gün ilişkiye girmek değil mi, yani pozitif çıktığında yumurtlamış oluyoruz ???
Arkadaşlar günaydın herkese
Şu ovulasyon testi hakkında size danışmak istediğim birşey var.
Adetlerim son derece düzenlidir. 12. günden başlayarak ovulasyon testi kullanmaya başladım.
Ben 4 gündür ovulasyon testini yapıyorum.
1. gün ikinci çizgi yok denecek kadar silikti
2. gün ikinci çizgi biraz daha belirgindi fakat yine silik sayılırdı
3. gün ikinci çizgi belirgindi fakat C panalindeki çizgiden daha açık bir renkti. Ama özellikle sağ kasığımda çok ciddi bir sancı vardı. Ben o gün yumurtamın çatladığına eminim ama çizgi koyu değildi.
4. gün ikinci çizgi bir gün öncesine göreyine silikti
Bugün adetimin 16. günüdeyim ve ovulasyon testimin 5. günündeyim, testi öğlenden sonra yapacağım ama hala iki eşit renkte çizgi göremedim.
6 ay gibi bir süre doktor kontrolünde yumurta takibi yapıldı, o dönemde de genelde 10-14 gün arası yumurtam gelişmiş olurdu, defalarca yumurta çatlatma iğnesi oldum.
Sizce bugünden sonrada ovulasyon testine devam etmelimiyim? Bu testi ilk defa deniyorum.
Hepinize şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba kızlar benimde canım çok sıkıldı, dün kan testi yaptım betahcg 2,5 çıktı gebelik yokmuş, halen adet olmadım moralim bozuk, sadece bana ümit veren hep kan testim 0 çıkardı ilk defa 2.5 çıktı ona bile mutlu oluyorum düşünün artık
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
listeye ilk pozitifi yazabılırsınızz.
sabah idrarda silik çizgi çıktı hemen kan testi yaptırdım ve pozitif sonucu aldım.
yarın dr.dan randevu alıcam.inşallah hepinize bu güzel mutluluğu yaşatır allahım.
şimdi misafirim var belirtileri herşeyi anlatıcam dayanamadım hemen size yazmak istedim.