Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ay canım çok sağol ozaman test gelinc hemen başlıyayım 31 aralık gecesi adet olmuştum bugün adetimin 5,günü azaldı sabajhları bende duymuştum daha ii die ama işe gidiyorum 7buçukda ilişki sonrası hemen duş alma diyorlar abdest almam lazım sbah 5de falan koçişi uyandırmam gerekçek sanırım:)) birde ilişkilerde spermlerin birası dışarı çıkıyor erkek çekildikten sonra falan normalmi bu ben daha 6 aylık evliyimde senide sıktım sorularla k..bakma ama çooookkkkk teşekkür ederimmmmm canım sağoll

merhaba çok teşekkür ederim canım.inş. sana da bande bebek versin allahım bütüm isteyenlere versin. buarada kuru incirin faydası ne kadar doğru.ben her sabah 1 aydır kuru incir 1tane yiyorum.ne kadar faydası olur. ovulasyon testini nasıl kullanacağım hangi günler kullanacağım. inş sizlere güzel haberler vermek istiyorum

merhaba çok teşekkür ederim canım.inş. sana da bande bebek versin allahım bütüm isteyenlere versin. buarada kuru incirin faydası ne kadar doğru.ben her sabah 1 aydır kuru incir 1tane yiyorum.ne kadar faydası olur. ovulasyon testini nasıl kullanacağım hangi günler kullanacağım. inş sizlere güzel haberler vermek istiyorum

cnm herkeste bu boyle idsari cikar o zamn sen yarim saat yat iliskiden sonra bnim tavsiyem 11. gun basla derim zamanla zaten vucudunu taniyorsun cnm onemli degil kafana takilani sorabilirsin cnm
kızlar testim gelmiş. çok heyecanlandım. biran önce görmek istiorum nasıl bişey
hadi bakalim hosgelmis sefa gelmis cnm

amin guzelim bnmm
bnm arkadasim icir yemis hep faydasindan haberi olmadan hamile kaldi ikiz kiz dogurdu kaliteli yumurta yapiyor yaneeee
cnm senin adet uzunlugun ne kadar kac gunde bir olyursun ona gore cevap verebilirim canm
adet bittikten sonra en erken 9. gun en gec 11. gun baslanir
3 saat su icmemis olman gerekiyor cnm ondan sonra yapacaksin testi her gun yaptiginda uzerine saat ve tarih at cnm sonra cek resim huraya koy degerlendiriz
pozitifi gordukten sonra 24 ila 36 saat arasi iliski olmasi gerekir
yani yumurtlama pozitifi gordukten sonra 24 ila 48 saat arasi catlar onu gosteriyor
en sagliklisi pozitifi gordukten sonra 12 yada 18 saat iliski olsun

bende aynı testen dun sipariş verdım bugun bölgemizdeki kargoda gözükuyor aradım guniçinde geleceğiniz söylediler yanı 1 iş gununde geliyor sanırım.
gelince haber veririm
testi sabah ilk idrarınla yapmıyorsun en az 3 saat sıvı tuketmeyeceksın en önemlisi bunlar.

sen simdiden basla cnm folik aside de baslayin 11. gun basla bakalim ayni saatte olc ins hemen ilk ay tutar

arkadaslar ovu testinde pozitifi gordukten 18 saat sonra iliski olsun

nick
kacinci ay
sat
bat
sonuc
krdy
24.12.2011
negatif
minikgelin
27.12.2011
negatif
guis
28.12.2011
nuripekk
29.12.2011
gulbebek
29.12.2011
negatif
_BALIM_
29.12.2011
GurbetGuzeli
3.30.12.2011
negatif
iden
6.05.01.2012
negatif
cerol
05.01.2011
fbetuly
15.01.2012
açelyaakaslan
21.01.2012
ALLAHIM geride kalanlarin yuzunu guldur Aminnnn

cerolllllllllll cnm ins iyidir haberlerrrr ne yaptin seni pozitif yazmak icin sabirsizlaniyorum heeeeee

tamam canım çok sağol inşallah benim testde hemen gelirrrrr :))))

sen simdiden basla cnm folik aside de baslayin 11. gun basla bakalim ayni saatte olc ins hemen ilk ay tutar

hımm canım folik asid için doktora gitmem gerek dimi karar veriyorum ama alttan muayeneden çekindiğim için kalıyorum bu ayda deneyelim olmazsa önümüzdeki ay diyorum kendi kendme sanırım korkuyorummm:)
birde hangi meyveler kuru yiyecekler iyi canım yumurta için hemen alim nasipse başlıyayım yemeye :))

ayyy canım birde bişey sorucam san ama hani 12,18 saat demişsin ya çift çizgiyi gördükten sonra 12,18 saat içindemi ilişki olması ii ben zaten heralde nasip olur görürsem heralde hemen koçişin yanına koşarımmm :))))

tamam canım çok sağol inşallah benim testde hemen gelirrrrr :))))

canım test 30 dk önce geldi
gebelik testini açtım bana biraz dandık geldi onceki testlere hıc benzemiyor ama ovulasyon testlerini henuz açmadım
daha ovulasyon gunume çok

canım test 30 dk önce geldi
gebelik testini açtım bana biraz dandık geldi onceki testlere hıc benzemiyor ama ovulasyon testlerini henuz açmadım
daha ovulasyon gunume çok

cnm bide folikasit başlamamışsın ama bebek duşunmeden 3 ay önce veriyor dr.lar.bebek için önemli
bana kalırsa onu ihmal etme derim önemli.
çift çizgiyi gördükten sonra 24-36 saat içinde yumurtalamn gerçekleşecek demek sende 12-18 saat içinde ilişki olması gerek

eczaneden alabilrsin folik asidi dra gitmene gerek yok cnm bnm incir hurma süt balli cörek otu adacayi tuketebilrisin spganla safran yiyebilrisin

diyelim saat 20 de testte pozitif cikti 12 saat sonra sabah 8 de olur iliski yada 18 saatte ogleden sonra 14 de olur iliski bu sekilde cnm

24 kasım adetim
Aranıza yeni katıldım selamlar herkeze-adet günlerim
19 aralık adetim
25 günde bir oluyorum hiç şaşmadan
Sizde yumurtlama günüm ne zamandır 2aydır gebelik düşünüyorum
Yardımcı olurmusunuz

cnm 25-14 yanı 11.gun yumurtlama ama herkese gore değişir
ovulasyon testleri ile takıbını daha kolay yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…