Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

arkadaslar ovu testinde pozitifi gordukten 18 saat sonra iliski olsun

nick
kacinci ay
sat
bat
sonuc
krdy
24.12.2011
negatif:KK50:
minikgelin
27.12.2011
guis
28.12.2011
nuripekk
29.12.2011
gulbebek
29.12.2011
_BALIM_
29.12.2011
GurbetGuzeli
3.30.12.2011
iden
6.05.01.2012
cerol
05.01.2011
fbetuly
15.01.2012
açelyaakaslan
21.01.2012
ALLAHIM geride kalanlarin yuzunu guldur Aminnnn[/QUOTE]

arkadaslar ovu testinde pozitifi gordukten 18 saat sonra iliski olsun

nick
kacinci ay
sat
bat
sonuc
krdy
24.12.2011
minikgelin
27.12.2011
guis
28.12.2011
nuripekk
29.12.2011
gulbebek
29.12.2011
_BALIM_
29.12.2011
GurbetGuzeli
3.30.12.2011
iden
6.05.01.2012
cerol
05.01.2011
fbetuly
15.01.2012
açelyaakaslan
21.01.2012
ALLAHIM geride kalanlarin yuzunu guldur Aminnnn
[/QUOTE]
iide arkadaşım testi hergün aynı saatte yapıyorsun değil mi. mesela öğlen 3 te yapıyorsun pozitif çıktı. hemen 3 te pozitif olduğu anlamına gelmior ki bu belki sabahtan beri pozitif.

eczaneden alabilrsin folik asidi dra gitmene gerek yok cnm bnm incir hurma süt balli cörek otu adacayi tuketebilrisin spganla safran yiyebilrisin

diyelim saat 20 de testte pozitif cikti 12 saat sonra sabah 8 de olur iliski yada 18 saatte ogleden sonra 14 de olur iliski bu sekilde cnm

canım ya ben sana birşey daha sorucam ama :) benim kafama takıldı şimdi teste başladım takip ediyorum diyelim misal her gece 8buçukda yaptım hep ve bir akşam yaptım çift çizgi çıktı ikiside koyu renk hemen o gece ilişikye girelimmi yoksa girmicezde ondan sonraki 12-18 saat sayıp sonramı ilişkiye gircez
ben çalıştığım için çift çizgiyi görünce hemen ilişkiye girmeliyim ertesi güne bıraksak sabah 7buçukda çıkıyorum akşam 6buçukda eve geliyorum böyle olursa geç kalırımdimi
yani çizgiyi görünce hemen birleşme olsa onu takip eden 3günde her akşam birleşme olsa sonra yine gün aşırı olsa olurmu ???

selam kızlar bi sorum olacak benim dün akşam sol tarafımda bi ağrı oldu ayaklarıma doğru inen bi ağrı içimden acaba yumurtlamamı oluyo diye geçti lavaboya gittiğimde şeffaf uzayan bi akıntıyla karşılaştım adetimin 12.günü acaba yumurtlamamı oldu yumurtlama olurken ağrı falan olurmu

selam kızlar bi sorum olacak benim dün akşam sol tarafımda bi ağrı oldu ayaklarıma doğru inen bi ağrı içimden acaba yumurtlamamı oluyo diye geçti lavaboya gittiğimde şeffaf uzayan bi akıntıyla karşılaştım adetimin 12.günü acaba yumurtlamamı oldu yumurtlama olurken ağrı falan olurmu

evet kpz yumurtlamış olabilirsin. ağrı oluyormuş bazılarında

evet kpz yumurtlamış olabilirsin

selam kızlar benimde testim bugün geliyor yolda şu anda :KK16:bakalım eğer 9 ocak kırmızılar gelirse bende yapıcam ilk kez bu testi çok heycanlıyım
kendime belirli bir saat mi ayarlamam gerek yapmak için mesela kimi sabah 10 da kimi akşam 8 de yapıyomulş sanırım onu kendim mi ayarlıycam yoksa en güzel bu saat dediğiniz bir zaman varmı acaba :KK16:

selam kızlar benimde testim bugün geliyor yolda şu anda :KK16:bakalım eğer 9 ocak kırmızılar gelirse bende yapıcam ilk kez bu testi çok heycanlıyım
kendime belirli bir saat mi ayarlamam gerek yapmak için mesela kimi sabah 10 da kimi akşam 8 de yapıyomulş sanırım onu kendim mi ayarlıycam yoksa en güzel bu saat dediğiniz bir zaman varmı acaba :KK16:
[/QUOTE
kutunun içinde yazıor zaten an uygun zamanlar. sadece sabah kalkar kalkmaz olmazmış. bir de testi yapmadan en az 2 saat öncesine kadar bişey içmicekmişsin. su lh hormonunun seğrelmesine neden oluyormuş

canım hadi hayırlı olsun benimde bugün geldi testim daha dün sipariş vermiştim. Canım hergün aynı saatte yapılacakmış ben çalışıyorum misal ben nasip olrsa her akşam 8buçukda yapıcam koyu renkde çift çizgiyi gördümmüde oleyyyyyy :))))) çalışmak çalışmak çalışmak :)))
hepimiz için hayırlısı olsun canım

merhaba arkadaşlar bi sorum olacak .ilişkiden sonra bacağım titredi hemde epey bi titiredi. ve ağrım oldu acaba bebek olmuşmudurki.ilişkiden sonra bacağımı yani ayağımı duvara yanaştırıyorum yani ayağımı duvara kaldırmış oluyorum hani ayaklarınızı havaya kaldırın diyorlarya ondan.yarım saat durup kalkıp banyoya gidipgenital iyiyce yıkıyorum.bazı duyumlarıma göre ilişkiden sonra yıkama banyonu et çık diyolar ama ben iyiyce temizliyorum.ben her konuda titizim ve banyoya gidince küçüğüm geliyor.ist bu şekilde bebek olmaz diyorlar doğrumudur?

merhaba arkadaşlar bi sorum olacak .ilişkiden sonra bacağım titredi hemde epey bi titiredi. ve ağrım oldu acaba bebek olmuşmudurki.ilişkiden sonra bacağımı yani ayağımı duvara yanaştırıyorum yani ayağımı duvara kaldırmış oluyorum hani ayaklarınızı havaya kaldırın diyorlarya ondan.yarım saat durup kalkıp banyoya gidipgenital iyiyce yıkıyorum.bazı duyumlarıma göre ilişkiden sonra yıkama banyonu et çık diyolar ama ben iyiyce temizliyorum.ben her konuda titizim ve banyoya gidince küçüğüm geliyor.ist bu şekilde bebek olmaz diyorlar doğrumudur?

arkadaşım genital bölgenin yıkanmaması gerekir. bu herzaman böyledir. normal bir şekilde banyonu yapacaksın sonra çıkacaksın. ph ı bozuluyormuş. hemde spermleri öldürürsün. vajinanın ph ı bozulunca spermlerin canlı kalma ihtimali de azalır.

iide arkadaşım testi hergün aynı saatte yapıyorsun değil mi. mesela öğlen 3 te yapıyorsun pozitif çıktı. hemen 3 te pozitif olduğu anlamına gelmior ki belki sabahtan beri pozitif.
cnm zaten test prosudurunde pozitifi gördukten sonra 24 ila 48 saat icinde catlayacak deniyor diyelim sen aksamlari her gun 20 de yapiyrsun testi ve potitif gordun evelsi gun gormedin onedenle kacirmamak icin yumurtayi 12 yada 18 saat icinde iliski oneriliyor arkadaslarim her ikiside bu saatlerde yaptilar ve simdi gebeler önemli olan icerde hazir sperm tutmak yumurta catlayip kanallara inerken illaki biriyle karsilasacaktir
yok bn risk edemem diyorsan adet bitimi gun asiri diger adete kadar iliski olacak o zamna ovulasyok takibinin anlami yok

canım ya ben sana birşey daha sorucam ama :) benim kafama takıldı şimdi teste başladım takip ediyorum diyelim misal her gece 8buçukda yaptım hep ve bir akşam yaptım çift çizgi çıktı ikiside koyu renk hemen o gece ilişikye girelimmi yoksa girmicezde ondan sonraki 12-18 saat sayıp sonramı ilişkiye gircez
ben çalıştığım için çift çizgiyi görünce hemen ilişkiye girmeliyim ertesi güne bıraksak sabah 7buçukda çıkıyorum akşam 6buçukda eve geliyorum böyle olursa geç kalırımdimi
yani çizgiyi görünce hemen birleşme olsa onu takip eden 3günde her akşam birleşme olsa sonra yine gün aşırı olsa olurmu ???
cnm gorup billah olsa icerde sen hazir tutman icin iyi derim ama sprem sagligi acisindan gun asiri olmasi ve ozellikle sabahlari olsa daha iyi sprmler o zamn dahada canli olurlar dinc olurlar
sen yumurtlamissindir buyuk ihtimal degrlendir derim bn kasik agrisi olur yumurtlama belirtisi budur zaten

cnm isine nasil geliyorsa bnm uygun vaktim sabah 9 du o yuzden sabahlari yaptim ilk idrarla degil dikkatini cekerim

cnm vajinananin sagligi acisindan yikamamak gerekir
iltihabi sorunla karsilasirsin
su girmesi zaten vajene yasak
cnm duvara kaldirman iyi olmus
fakat yumurtayla birlesmesi 6 saatten asagi degil spremin
rahme yerlesmeside 10 gun icersinde oluyor cnm

cnm zaten test prosudurunde pozitifi gördukten sonra 24 ila 48 saat icinde catlayacak deniyor diyelim sen aksamlari her gun 20 de yapiyrsun testi ve potitif gordun evelsi gun gormedin onedenle kacirmamak icin yumurtayi 12 yada 18 saat icinde iliski oneriliyor arkadaslarim her ikiside bu saatlerde yaptilar ve simdi gebeler önemli olan icerde hazir sperm tutmak yumurta catlayip kanallara inerken illaki biriyle karsilasacaktir
yok bn risk edemem diyorsan adet bitimi gun asiri diger adete kadar iliski olacak o zamna ovulasyok takibinin anlami yok

bu dediğinde hem fikirim. ben testi yapıp 18 saat sonra ilişkiye girilmesi gerekir die anladım. dediğin tabiki doğru pozitif görünce hemen kıyıda köşede kıstırırım valla herifi

canım bilgilerin teşekkür ederim tatlım şşöyle bişey var yıkamayıncada ben temizlenmemiş hissediyorum kendimi. vajinal ve genital aynı anlamda değilmi.banyoya girince küçüğüm geliyor. bazılarına küçük çişini bir süre tut diyolar. ozaman sperm yerleşmez diyolar.tutuncada sağlık açısından zararlı.

bu dediğinde hem fikirim. ben testi yapıp 18 saat sonra ilişkiye girilmesi gerekir die anladım. dediğin tabiki doğru pozitif görünce hemen kıyıda köşede kıstırırım valla herifi

ayyy supersin tatlim heirflerle artik gorev gibi iliski yasamaktan biktim heee isin zevkinede varamiyorum:KK17:

canım bilgilerin teşekkür ederim tatlım şşöyle bişey var yıkamayıncada ben temizlenmemiş hissediyorum kendimi. vajinal ve genital aynı anlamda değilmi.banyoya girince küçüğüm geliyor. bazılarına küçük çişini bir süre tut diyolar. ozaman sperm yerleşmez diyolar.tutuncada sağlık açısından zararlı.

biraz tutmakztan bir sey olmaz bnm drum bana vajinani terbiye et demisti
yani idrarin hemen gelince gitme dedi biraz tut ki vajinada bunu ogrensin dedi koyuvermesin dedi

doğru söylüyorsun tatlım.sende bebek düşünüyormusun?her sabah kuru incir yiyecekmişsin çok faydası varmış

dusunmememi gulen yuz kullandim gecen ay ondan onceki ay baska bir ovu testi gecen sene temmuzda 10 haftalik bebegimin kalbi durdu 6 ay oldu 3 ay korunduk 3 calistik henuz bir sey yok ortada her sabah incir ve hurma yiyorum sut iciyorum simdide bir bardak adacayi ictim ins bu ay gelir bebgimi kaybetmesem subat 1 2012 bnmkle olacaqkti vardir bundada bir hayir yapacak birsey yok

kızlarr evet genital bölgeyi temizlemede bende yaptım onu çok bekarken falan ssabunla bile yıkardım taa içlere kadar değil ama yinede yıkardım banada temizlenmemiş gibi gelirdi öğrendim doğruyu ama biras geç oldu :KK43: gerçi evlendikten sonrada yaptım ama artık iyice öğrendm banyomu yapıp üstten bi temizleyip çıkıyorum. bişi olmamıştır dimi :) birde ben gece ilişki olduysa hemen banyo yapmıyorum biras ayaklarım havada yatıyorum sonrada uyuyorum sabah erken kalkıp banyomu yapıyorum hiç biri dışarı kaçmasın dieee :))) bu ay dahada dikkat edicemmm nasipse bakalım

X