Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

cerol cum testi hergun yapmanin bir faydasi yok guzelim biliyrsun adet geciktigi zamn kesin sonuc veriyor o nedenle ya sabir ins

ya bir incir küründen bahsediliyor nasıl yapılıyor sen bilirsin canım ya paylaşırsan sevinirim

cnm kolay hamile kalmak icin
7-8 tane kuru incir, yarım litre suda 5-10 dk haşlanacak. Daha sonra süzülüp suyu 1 gün içinde tüketilecek (İncirlerin yenmesine gerek yokmuş). Her gün taze hazırlanacak. 21 gün süreyle uygulanacak.

Bu kürün daha etkili olması için, bu küre başlamadan önce 15 gün süreyle soğan kürü uygulanması gerekiyormuş. O da şöyle;

Soğan Kürü
Her gün yumurta büyüklüğünde bir kuru soğan, üzerine 2-3 çay kaşığı sumak eklerek yenilecek. 15 gün bu kürü uyguladıktan sonra incir kürüne başlanabilir
bn yaptim yarida biraktim valla bitzim burada pahali inicir 100 grmi 10 tl
bir paket aldim ve gunde bir tane yiyorum adet baslangicindan beridir bide hurma sut tuketiyorum

bi sabredebilsek zaten ama olmuyor canım ya :)))

umudunu kirmak istemem ama iliski uzerinden 10 gun gecince 11. gun test yaparsan bile test sonuc veriyor ins tutmustur bebiste beklemek en guzeli cnm surada iki gun var adete 3 gun kala bile cikiyor silikte olsa

umudunu kirmak istemem ama iliski uzerinden 10 gun gecince 11. gun test yaparsan bile test sonuc veriyor ins tutmustur bebiste beklemek en guzeli cnm surada iki gun var adete 3 gun kala bile cikiyor silikte olsa

inşallah vardır canım.benım umudum en yakın arkdaşım regli tarihinden 3 gun sonra test yaptı çıkmadı 1 hafta sonra sonuc pozitif çıktı .
yaptıklarım erken gebelik testi değil onlar cok pahalı ılk bir kere yaptım ondan ilişkiden sonrakı 8 gunsonra yaptım sanırım.
inciri denicem bu sefer

en garantisi bende öyle yapıyorum:))

yaa canım çok teşekkür ederim bugün adetin 4.günü bugün iş çıkışı alim madem test hemen bitincede başlıyayım bide sürekli aynı saattemi yapıcam hep öle duymuştum ama ayrıca nasipse yine adet bitince günaşırı çalışmaya devam etsek yumurtlma olduğu günler yani çift çizgiyi görürsem ogünler daha çok çalışsak nasıl olur

merhaba arkadaşlar...bugün adetimin 20.günü 18. gün çift çizgiyi gördüm.öğlen saat 1 de..o gün çalıştık hemen akabinde...sonraki gün yani dün ve bugün sabah 7 de çalıştık..bu saatten sonra çalışmanın faydası yok sanırsam...beklemeye geçtik yani...hakkımızda hayırlısı olsun..bütün bebek bekleyen arkadaşlara Rabbim tez zamanda bebişlerini versin

herkese merhabalar bizde (bu 9.ayımız) bebek istiyoruz bugün reglimin son günü ben hiç ovülasyon testi yapamadım geçen ay soğan kürü yaptım kist var bende sağ tarafta basit yapıda 6 cm dr bekle dedi şimdilik bende küür yaptım neyse bebek tutmadı (sat 29aralık) regl oldum 31 günde bir oluyorum (bat 28 ocak) bu ayda soğan kür yapıyorum ama onunda 3. günü normalde adete yakın yapılıyo ama ben bebek olur die şimdi başladım ayın 5 veya 7 de bitmeli ilk 15 tenn sonra 5 veya 7 gün yapılmalıymış.listeye benide eklermisinz ben de bu ay test yapcam bide öyle deneyim bklm okuduğm kadarıyla dijital olan daha sağlıklı anlamak açısından çünki diğrei silik falan çıkıyomuş bende dijital alayım diyorum.burda da testler çok pahalı 7 günlüğü 48 dolar ama canı sağolsun doğmamış çocuğumun:)inş gelir oda bizleri fazla bekletmez .hepimizn bebişleri hayırla sağlılkla gelir inşallah

sat 29 aralık bat 28 ocak ayın 8 i 9 u gibi başlayım diyorum testleere

Cnm evet ayni saatte test yapicaksin 3 saat su icme ondan sonra test yap cnm gun asiri iliski fakat sabahlari olsun spermler daha hizli hareket eder
Hadi bakalim cnm ins hamis kalrsin
Cnm gulen yuz al cnm daha iyi anlasiliyor pahali ama napslim bebis icin deger ins

ay bn adet bitimi basliycam calismalara gun asiri insAllahhh ovu tetsinide yapicam yinede

evliliğimin 3 senesinin içindeyim anne olmak istiyorum 1 seneye yakındır istiyoruz çok üsütünede düşmedik şu son bir aydır çok bebek fazla derecede istiyoruz.ben aralık ayının 22 sinde regl(adet) oldum. 31 aralık 10ncu günüydü. hergün birlikte olduk ve oluyoruz acaba hamile kalabilirmiyim hamile kalma şansım ne kadar. yumurtala dönemimi yani hangi gün hamile kalabilirim nasıl öğrenebilirim.%100 sonuç hamile olup olmadığımı ilşkiden sonra kaç gün sonra öğrenebilirim ve burada ben 28 eşim 29 yaşında.
lütfen bu konuda bana yardımcı olun.........not.kadın doğuma göründüm hiç bir sorn olmadığını söylemişti.
her sabah kuru incir yiyorum faydasını görürmüyüm

merhaba canım.ben bildiklerimi yazıyım sana...öncelikle burada ayrıntıları yazan ovulasyon testlerinden almanı öneririm. bu forumun ilk sayfasını dikkatli oku.yumurtlamana 12-36 saat kala çift çizgi yani pozitif çıkıyor testlerde..ben gitti gidiyordan almıştım.laboquıck marka almıştım.20 ovulasyon 6 gebelik testi kargo dahil 22 tl ydı..tavsiye ederim.bir ikincisi çok stres yapma.bizde çok istiyoruz.ben de doktora gittim ve sorun yok dedi ancak bu iş o kadar da kolay degilmiş...şuan 7. ayımdayım.bekliyorum inşallah tutmuştur die dua ediyorum.başka yapacak bişi yok.birde yumurtlama döneminde hergün ilişkiye gir ama max 3 gün üst üste olsun.diğer günler o kadar üst üste girme derim.sperm sayısı düşüyor deniliyor çok üst üste olunca...

gebeliği en erken tespit edebilen test ilişliden 8 gün sonra tespit ediyor...eczanede satılıo fiyatı 15 tl days comfort markası.istersen alabilirsin

kıslar merhaba biraz önce gittigidiyordan ovulasyon testi aldı laboquıck ne zman gelir yani alan varmı ordan kaç günde geldi
birde 26 günde bir adet oluyorum nezaman kullanmalıyım nasılllll :))))
ayrıca çalışıyorum sabah kalhvaltı yapmıyorum sadece öğleyin yemek yiyiroum akşamda 7 de falan akşam yemeği yiyorum ne zman yapmalıyım testi su falan fazla içilmicekdimi lütfen yardımmmmm :))))))

Son düzenleme:

Cnm kac gunde bir adet oluyorsun once onu bilelim
Adet in 10. Gunu yumurtladigin kanisina nasil vardin
Yumurtladigin zaman kasik agrisi olur ve akinti yumurta beyazi gibi yogun olur sen bunu gordunmu
Senin icin en guzeli gun asiri sabahlari iliskiye girmen
Iliskiden sonra bel alti yastik koyman
Ve en fazla bu sekilde 1 saat yatmandir
Sabahlarida incir ye hurma ye süt ic kaliteli yumurta icin
kahveden uzak dur kisacasi kafeinli iceceklerden
Hergun birlikte olmak sperm kalitesini dusurur cnm

C nm ne zaman gelir bilmiyorum siparisin
Aksamlari 8 de testi yapabilirsin 4 de su icmeyi birak 8 de test yap hergun ayni saatte
Bnde 26 gunde bir oluyorum iki aydir 11. Gun basliyorum 15. Gulen yuz cikiyor
Bnm 13.15.16.18. Gunlerde birlesme oluyor
Pozitifi gordukten 12-18 saat bile iliski de gebe kaliniyor
Bn bu sefer sabah lari deniycem hep gece 12 de olmustu sabah spermler dahada kaliteli oluyormus
Bide bol bol incir hurma tuket süt ic cnm

canım çokk teşekkür ederim 7de akşam yemeği yiyicem o etkilermi peki testi 8buçukkdamı yapsamki ayy heyecenlendım daha elime gelmeden:) başlamak için nette 26günde bir adette 9,gün diyor bende 9.gün başlasam çift çizgiyi gördüğüman hemen birleşme olsa olurmu
zaten adet bitince hemen 1gün arayla çalışmakda istiyorum bir dahaki adete kadar testlede takip etsem çitf çizgi olduğu tabi inş. olur :) o günlerde 2,3 gün üstüste birleşme olsa öyle düşündüm ama nasıl

cnm su etkiler sadece yemek etkilemezz 20.30 da da yapsan olur
bnde 26 gunde bir adet oluyorum
cnm bnm de nete gore 13. gunum yumurtlama gunu gosteriyor fakat bn 15. gun tespit ettim yumurtladigimi
adet bitimide bir gun arayla sabahlari yap sen altta esin ustte iliski bitimi yastik koy bel altina bir saat kalkma
pozitifi gordukten sonra 24 ila 36 saat arasi iliski olmasi gerekir
yani yumurtlama pozitifi gordukten sonra 24 ila 48 saat arasi catlar onu gosteriyor
en sagliklisi pozitifi gordukten sonra 12 yada 18 saat iliski olsun bu sekilde iki arkadasimiz hamile kaldi hazir olsun spermler zaten 3 gun yasiyor rahimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…