- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.381
cerol cum testi hergun yapmanin bir faydasi yok guzelim biliyrsun adet geciktigi zamn kesin sonuc veriyor o nedenle ya sabir ins
ya bir incir küründen bahsediliyor nasıl yapılıyor sen bilirsin canım ya paylaşırsan sevinirim
bi sabredebilsek zaten ama olmuyor canım ya :)))
umudunu kirmak istemem ama iliski uzerinden 10 gun gecince 11. gun test yaparsan bile test sonuc veriyor ins tutmustur bebiste beklemek en guzeli cnm surada iki gun var adete 3 gun kala bile cikiyor silikte olsa
aaa yumurta akı gibi olduğundamı bi siteden şeffaf kaygan olduğunda demişti bende onu takip ediyordum ayyyy :))) peki ovülasyon tetslerini nasıl kullanıcam yani ne zaman başlayıp ne zman bitiricem
hafam karışıyı iyice yaadet bitince başlasam birgün raryla sonraki adete kadar çalışsak teşşekür ederim canım sağol çokkk :)
ben bildigim icin tahmini yumurtlama gunumu o nednele 11. gun basliyorum 15. gun pozitifi goruyorum
eger trde isen sen ucuz olanlardan al yada hangisine guveniyorsan adet bitiminden bir sonraki adete kadar ovu testi yap ne zaman cift cizgi gorursen o zamn senin ilk 24 yada 48 saat icinde yumurtlayacagini gosterir
ona gore sabahlari gun asiri iliskiye gir canim bide bu pozitifi gorunce kasik agrilarini ve ve bildigin yumurta aki gibi saydam onu iki parmak arasinda uzattigin zaman kopmuyor uzuyor o sekilde bileceksin yumurtladigi ve spremlerin hizla yumurtaya ulasmasini saglar
bide bol bol 3,5 sut ic adet baslangincindan itibaren incir ye ve hurmaye bunlar kaliteli yumurta icindir
kahve tuketmeyin gebelgi zorlastiriyor folik aside aynen devam edin
Cnm evet ayni saatte test yapicaksin 3 saat su icme ondan sonra test yap cnm gun asiri iliski fakat sabahlari olsun spermler daha hizli hareket ederyaa canım çok teşekkür ederim bugün adetin 4.günü bugün iş çıkışı alim madem test hemen bitincede başlıyayım bide sürekli aynı saattemi yapıcam hep öle duymuştum ama ayrıca nasipse yine adet bitince günaşırı çalışmaya devam etsek yumurtlma olduğu günler yani çift çizgiyi görürsem ogünler daha çok çalışsak nasıl olur
Hadi bakalim cnm ins hamis kalrsinmerhaba arkadaşlar...bugün adetimin 20.günü 18. gün çift çizgiyi gördüm.öğlen saat 1 de..o gün çalıştık hemen akabinde...sonraki gün yani dün ve bugün sabah 7 de çalıştık..bu saatten sonra çalışmanın faydası yok sanırsam...beklemeye geçtik yani...hakkımızda hayırlısı olsun..bütün bebek bekleyen arkadaşlara Rabbim tez zamanda bebişlerini versin
Cnm gulen yuz al cnm daha iyi anlasiliyor pahali ama napslim bebis icin deger insherkese merhabalar bizde (bu 9.ayımız) bebek istiyoruz bugün reglimin son günü ben hiç ovülasyon testi yapamadım geçen ay soğan kürü yaptım kist var bende sağ tarafta basit yapıda 6 cm dr bekle dedi şimdilik bende küür yaptım neyse bebek tutmadı (sat 29aralık) regl oldum 31 günde bir oluyorum (bat 28 ocak) bu ayda soğan kür yapıyorum ama onunda 3. günü normalde adete yakın yapılıyo ama ben bebek olur die şimdi başladım ayın 5 veya 7 de bitmeli ilk 15 tenn sonra 5 veya 7 gün yapılmalıymış.listeye benide eklermisinz ben de bu ay test yapcam bide öyle deneyim bklm okuduğm kadarıyla dijital olan daha sağlıklı anlamak açısından çünki diğrei silik falan çıkıyomuş bende dijital alayım diyorum.burda da testler çok pahalı 7 günlüğü 48 dolar ama canı sağolsun doğmamış çocuğumun:)inş gelir oda bizleri fazla bekletmez .hepimizn bebişleri hayırla sağlılkla gelir inşallah
sat 29 aralık bat 28 ocak ayın 8 i 9 u gibi başlayım diyorum testleere
evliliğimin 3 senesinin içindeyim anne olmak istiyorum 1 seneye yakındır istiyoruz çok üsütünede düşmedik şu son bir aydır çok bebek fazla derecede istiyoruz.ben aralık ayının 22 sinde regl(adet) oldum. 31 aralık 10ncu günüydü. hergün birlikte olduk ve oluyoruz acaba hamile kalabilirmiyim hamile kalma şansım ne kadar. yumurtala dönemimi yani hangi gün hamile kalabilirim nasıl öğrenebilirim.%100 sonuç hamile olup olmadığımı ilşkiden sonra kaç gün sonra öğrenebilirim ve burada ben 28 eşim 29 yaşında.
lütfen bu konuda bana yardımcı olun.........not.kadın doğuma göründüm hiç bir sorn olmadığını söylemişti.
her sabah kuru incir yiyorum faydasını görürmüyüm
evliliğimin 3 senesinin içindeyim anne olmak istiyorum 1 seneye yakındır istiyoruz çok üsütünede düşmedik şu son bir aydır çok bebek fazla derecede istiyoruz.ben aralık ayının 22 sinde regl(adet) oldum. 31 aralık 10ncu günüydü. hergün birlikte olduk ve oluyoruz acaba hamile kalabilirmiyim hamile kalma şansım ne kadar. yumurtala dönemimi yani hangi gün hamile kalabilirim nasıl öğrenebilirim.%100 sonuç hamile olup olmadığımı ilşkiden sonra kaç gün sonra öğrenebilirim ve burada ben 28 eşim 29 yaşında.
lütfen bu konuda bana yardımcı olun.........not.kadın doğuma göründüm hiç bir sorn olmadığını söylemişti.
her sabah kuru incir yiyorum faydasını görürmüyüm
kıslar merhaba biraz önce gittigidiyordan ovulasyon testi aldı laboquıck ne zman gelir yani alan varmı ordan kaç günde geldi
birde 26 günde bir adet oluyorum nezaman kullanmalıyım nasılllll :))))
ayrıca çalışıyorum sabah kalhvaltı yapmıyorum sadece öğleyin yemek yiyiroum akşamda 7 de falan akşam yemeği yiyorum ne zman yapmalıyım testi su falan fazla içilmicekdimi lütfen yardımmmmm :))))))
C nm ne zaman gelir bilmiyorum siparisin
Aksamlari 8 de testi yapabilirsin 4 de su icmeyi birak 8 de test yap hergun ayni saatte
Bnde 26 gunde bir oluyorum iki aydir 11. Gun basliyorum 15. Gulen yuz cikiyor
Bnm 13.15.16.18. Gunlerde birlesme oluyor
Pozitifi gordukten 12-18 saat bile iliski de gebe kaliniyor
Bn bu sefer sabah lari deniycem hep gece 12 de olmustu sabah spermler dahada kaliteli oluyormus
Bide bol bol incir hurma tuket süt ic cnm
canım çokk teşekkür ederim 7 de akşam yemeği yiyicem o etkilermi peki testi 8 buçukkdamı yapsamki ayy heyecenlendım daha elime gelmeden:) başlamak için nette 26 günde bir adette 9,gün diyor bende 9.gün başlasam çift çizgiyi gördüğüman hemen birleşme olsa olurmu
zaten adet bitince hemen 1gün arayla çalışmakda istiyorum bir dahaki adete kadar testlede takip etsem çitf çizgi olduğu tabi inş. olur :) o günlerde 2,3 gün üstüste birleşme olsa öyle düşündüm ama nasıl