Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

yaa super genç anne olmak çok guzel olmalı ben 28 yaşındayım
test yaptıktan 2 saat sonra tekrar yapalım diyor :))
surekli eczaneden test alıyoruz.ama artık gunum gelmeden yapmıcam inşallah hepimizinki olur gerçekten çok istiyorum .

evet güzel bişey 25yaşındayım 6 yaşında kızım var.tekrar allah nasip ederse hamile kalırsam sanki ilk kez yaşıyomuşum gibi olucak heralde.ilki bi rüya gibi çok şey hatırlamıyorum acemilik gençlik falan :)Allah tüm isteyenlere nasip etsin.
benim adetime 12 gün var bu 3.ayım çook umutlanmıyorum sonrası kötü oluyo .oluruna bıraktım desemde heyecanlanıyorummm

kıslarrr merheba yardım bekliyorum sizdenn
adet tarihlerim son üç ay 31 aralık - 9 kasım - 15 ekim
31 aralık gecesi adet oldum 26 günde bir oluyordum ama bu ay 23 günde geldi yumurtlama günüm ne zman nasıl çalışmalıyım hengi günler ağırlık vermeliyiz şimdiden teşekkürlerrrrr :)))))

ewet ilkinde yaşamadıklarını yapamadıklarını yaparsın acemelikle nasıl olyyor bilmiyor ınsan doğru.
hepimize allahım nasip etsin

b u ay sneinle beraber 4 kisi ve bnde dahil 23. gun geldi aralikta artik birsey var diycem bn yaaa normalde bnde 26 ghunde bir oluyordum
cnm yumurtlama gunu degisiyor kisden kisiye bnm mesela 13. gun yumurtlamam gerekiyor 26 gun ya siklus ama ben 2 aydir takip ediyorum ovu tseti ile 15. gun yumurtluyorum yani gulen yuzu goruyorum o nedenle sen ovu testi ile olcmeye basla 11. gunden itibaren ve akintina dikkat et nasil yumurta aki kivaminda oldugunu gordugun an iliskiye gir gun asiri

arkadaslar ovu testinde pozitifi gordukten 18 saat sonra iliski olsun

nick
sat
bat
sonuc
krdy
24.12.2011
negatif
minikgelin
27.12.2011
negatif
guis
28.12.2011
nuripekk
29.12.2011
gulbebek
29.12.2011
negatif
_BALIM_
29.12.2011
GurbetGuzeli
04.12.2011
30.12.2011
negatif
iden
05.01.2012
negatif
cerol
05.01.2011
fbetuly
15.01.2012
açelyaakaslan
21.01.2012
ALLAHIM geride kalanlarin yuzunu guldur Aminnnn

iden uzgunum cnmmm yaaaa

aaa yumurta akı gibi olduğundamı bi siteden şeffaf kaygan olduğunda demişti bende onu takip ediyordum ayyyy :))) peki ovülasyon tetslerini nasıl kullanıcam yani ne zaman başlayıp ne zman bitiricem
hafam karışıyı iyice ya adet bitince başlasam birgün raryla sonraki adete kadar çalışsak teşşekür ederim canım sağol çokkk :)

Kızlar ovulasyon testi de kullansak demek ki %100DE YÜZ SONUÇ POZİTİF OLMUYO BAKSANIZA LİSTEYE DAHA HİÇ POZİTİF ÇIKMADI

evet dogru aralik ayaindan o kadar umutluydum ki anlatamam ama olmadi dmekki yumurta kaliteli degildi bir sekilde nasip degildi Rabbim herseyin iyiisini bilir aynen devam yapacak birsey yok bnmde 3. ayim

arkadaslar ovu testinde pozitifi gordukten 18 saat sonra iliski olsun

nick
kacinci ay
sat
bat
sonuc
krdy
24.12.2011
negatif
minikgelin
27.12.2011
negatif
guis
28.12.2011
nuripekk
29.12.2011
gulbebek
29.12.2011
negatif
_BALIM_
29.12.2011
GurbetGuzeli
3.30.12.2011
negatif
iden
6.05.01.2012
negatif
cerol
05.01.2011
fbetuly
15.01.2012
açelyaakaslan
21.01.2012
ALLAHIM geride kalanlarin yuzunu guldur Aminnnn

Son düzenleme:

ben bildigim icin tahmini yumurtlama gunumu o nednele 11. gun basliyorum 15. gun pozitifi goruyorum

eger trde isen sen ucuz olanlardan al yada hangisine guveniyorsan adet bitiminden bir sonraki adete kadar ovu testi yap ne zaman cift cizgi gorursen o zamn senin ilk 24 yada 48 saat icinde yumurtlayacagini gosterir
ona gore sabahlari gun asiri iliskiye gir canim bide bu pozitifi gorunce kasik agrilarini ve ve bildigin yumurta aki gibi saydam onu iki parmak arasinda uzattigin zaman kopmuyor uzuyor o sekilde bileceksin yumurtladigi ve spremlerin hizla yumurtaya ulasmasini saglar
bide bol bol 3,5 sut ic adet baslangincindan itibaren incir ye ve hurmaye bunlar kaliteli yumurta icindir
kahve tuketmeyin gebelgi zorlastiriyor folik aside aynen devam edin

bencede sen testleri adettin bittikten sonra başla kaçırmazsın böylece.

ya bir incir küründen bahsediliyor nasıl yapılıyor sen bilirsin canım ya paylaşırsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…