- 24 Aralık 2011
- 2.193
- 3
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.361
bu eşler çok sabırsız oluyo.hergün test alıyım diyo ısrarla reddediyorum.günüm geçerse yaparım ancak diyorum.çünkü negatif çıkar diye kendimi üzmek istemiyorum heralde.yyaa ben kızıma hamile kaldığımda çok gençtim 18 yaşındaydım.düşünüyorumda bu süreçleri ne kadar rahat geçirmişim şimdi daha sabırsızım.bu süre içinde hiç olgunlaşmamışım demekki:))
yaa super genç anne olmak çok guzel olmalı ben 28 yaşındayım
test yaptıktan 2 saat sonra tekrar yapalım diyor :))
surekli eczaneden test alıyoruz.ama artık gunum gelmeden yapmıcam inşallah hepimizinki olur gerçekten çok istiyorum .
6. ay sonunda yine kırmızı kart
Kızlar ovulasyon testi de kullansak demek ki %100DE YÜZ SONUÇ POZİTİF OLMUYO BAKSANIZA LİSTEYE DAHA HİÇ POZİTİF ÇIKMADI
yaa super genç anne olmak çok guzel olmalı ben 28 yaşındayım
test yaptıktan 2 saat sonra tekrar yapalım diyor :))
surekli eczaneden test alıyoruz.ama artık gunum gelmeden yapmıcam inşallah hepimizinki olur gerçekten çok istiyorum .
kıslarrr merheba yardım bekliyorum sizdenn
adet tarihlerim son üç ay 31 aralık - 9 kasım - 15 ekim
31 aralık gecesi adet oldum 26 günde bir oluyordum ama bu ay 23 günde geldi yumurtlama günüm ne zman nasıl çalışmalıyım hengi günler ağırlık vermeliyiz şimdiden teşekkürlerrrrr :)))))
6. ay sonunda yine kırmızı kart
nick | sat | bat | sonuc |
krdy | 24.12.2011 | negatif | |
minikgelin | 27.12.2011 | negatif | |
guis | 28.12.2011 | ||
nuripekk | 29.12.2011 | ||
gulbebek | 29.12.2011 | negatif | |
_BALIM_ | 29.12.2011 | ||
GurbetGuzeli | 04.12.2011 | 30.12.2011 | negatif |
iden | 05.01.2012 | negatif | |
cerol | 05.01.2011 | ||
fbetuly | 15.01.2012 | ||
açelyaakaslan | 21.01.2012 |
b u ay sneinle beraber 4 kisi ve bnde dahil 23. gun geldi aralikta artik birsey var diycem bn yaaa normalde bnde 26 ghunde bir oluyordum
cnm yumurtlama gunu degisiyor kisden kisiye bnm mesela 13. gun yumurtlamam gerekiyor 26 gun ya siklus ama ben 2 aydir takip ediyorum ovu tseti ile 15. gun yumurtluyorum yani gulen yuzu goruyorum o nedenle sen ovu testi ile olcmeye basla 11. gunden itibaren ve akintina dikkat et nasil yumurta aki kivaminda oldugunu gordugun an iliskiye gir gun asiri
Kızlar ovulasyon testi de kullansak demek ki %100DE YÜZ SONUÇ POZİTİF OLMUYO BAKSANIZA LİSTEYE DAHA HİÇ POZİTİF ÇIKMADI
nick | kacinci ay | sat | bat | sonuc |
krdy | 24.12.2011 | negatif | ||
minikgelin | 27.12.2011 | negatif | ||
guis | 28.12.2011 | |||
nuripekk | 29.12.2011 | |||
gulbebek | 29.12.2011 | negatif | ||
_BALIM_ | 29.12.2011 | |||
GurbetGuzeli | 3. | 30.12.2011 | negatif | |
iden | 6. | 05.01.2012 | negatif | |
cerol | 05.01.2011 | |||
fbetuly | 15.01.2012 | |||
açelyaakaslan | 21.01.2012 | |||
aaa yumurta akı gibi olduğundamı bi siteden şeffaf kaygan olduğunda demişti bende onu takip ediyordum ayyyy :))) peki ovülasyon tetslerini nasıl kullanıcam yani ne zaman başlayıp ne zman bitiricem
hafam karışıyı iyice yaadet bitince başlasam birgün raryla sonraki adete kadar çalışsak teşşekür ederim canım sağol çokkk :)
aaa yumurta akı gibi olduğundamı bi siteden şeffaf kaygan olduğunda demişti bende onu takip ediyordum ayyyy :))) peki ovülasyon tetslerini nasıl kullanıcam yani ne zaman başlayıp ne zman bitiricem
hafam karışıyı iyice yaadet bitince başlasam birgün raryla sonraki adete kadar çalışsak teşşekür ederim canım sağol çokkk :)
laboquick ovulasyon testi kullanan var mı yada bir bilginiz
kızlar hala adet olmadım asırı bel agrım var arada da kasık agrısı var acaba bu ay usutgum ıcın mı bole oldu yoksa hamılemıyım bırde 27 sınde test yaptım negatıftı
ben bildigim icin tahmini yumurtlama gunumu o nednele 11. gun basliyorum 15. gun pozitifi goruyorum
eger trde isen sen ucuz olanlardan al yada hangisine guveniyorsan adet bitiminden bir sonraki adete kadar ovu testi yap ne zaman cift cizgi gorursen o zamn senin ilk 24 yada 48 saat icinde yumurtlayacagini gosterir
ona gore sabahlari gun asiri iliskiye gir canim bide bu pozitifi gorunce kasik agrilarini ve ve bildigin yumurta aki gibi saydam onu iki parmak arasinda uzattigin zaman kopmuyor uzuyor o sekilde bileceksin yumurtladigi ve spremlerin hizla yumurtaya ulasmasini saglar
bide bol bol 3,5 sut ic adet baslangincindan itibaren incir ye ve hurmaye bunlar kaliteli yumurta icindir
kahve tuketmeyin gebelgi zorlastiriyor folik aside aynen devam edin