- 20 Mayıs 2009
- 1.032
- 4
- 37
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.341
bakılmadı canım düşük için 1 tane düşük herkeste olablır oyuzden sanırım bakılmadı romotolojı doktoruma hamılelıgı sordum gecen gıttıgımde fıstık gıbı dogurursun kızım dedı:)) inşallahda oyle olur gunde 1tane plaguanıl ve 2.5 mg deltacortıl alıyorum doktorum gebe kalınca plaguanılı bırak deltacortılı almaya devam et dedı onunda almasam olmazmı dedım korkma kordondan bebege gecmıyor kortızon dedı almassanda hastalıgın alevlenebılır hamılelıgınde dedı canım bıde bısey sorucam benım hastalıgımın kesın tanısı ıcın dudagımdan parca almıslardı ama almadan önce kanda pıhtılasma varmı dıye bakılmıstı yoksa kanama durmaz demıslerdı sonuç normal cıkmıstı sonra aldılar parcayı acaba o baktıkları test olabılırmı pıhtılaşmayla ılgılı eger oysa normal sonucum...senın doktorun ne dıyor hamılelık ıcın canım sende kullanıcakmısın ilaç?bıde canım benım sıkayetlerım suan ıcın sadece goz ve agız kurulugu çok sukur baska hıc bır sıkayetım yok vucuttakı antıkorlar tukruk bezlerıyle gozyası bezlerıne saldırıp onların üretımını engellıyo yaanı kendı saglıklı dokusunu kendısıne yabancı gorup onlarla savasıyo ınşallah hep bu seyırde kalır ılerlemez hastalıgım bendekı goz kurulugu öyle agırkı hıc yas bırakmadı gozumde kortızon almasam sureklı keratıt dıye bı olay var gozde onu tekrarlıyo kuruluktan oluyo butun bunlar eger keratıt tedavı edılmesse allah korusun korluge sebep oluyo allahıma bınsukur kortızonu almaya başladıktan sonra rahatladım baya benım rahatsızlıgım bundan ıbaret canım napalım allah başka hastalık vermesın beterınden korusun daha ne hastalıklar var .........allah herkese şifalar versın
çok geçmiş olsun.benimki senden biraz daha ağır sle.ama allaha şükür iç organlarım sağlam bi yerimi tutmadı.genelde böbrekler etkilenir.ama ileride nolucağını bilemiyorum .eklem ağrılarım oluyo halsizlik oluyo bide kan değerlerim biraz düşük. o yüzden şuan sağlamken 2.bebeğimi yapıp çocuk defterini kapatmak istiyorum bakalım hayırlısı.ben plaquenil 1 tane ,ımuran 1tane,kortizon 8mg günde.ben ilaçlara devam gebelikte.ilkinde öyle olmuştu.sadece emziremiyorum.şuan gebelik planladığımı doktorumla görüşmedim.çünkü doktorlarımı hiç sevmiyorum,iletişimimiz iyi değil.hamile kalırsam gidicem inşallah.
kızlar dayanamadım dun erken gebelik testlerinden (confort marka )yaptım ama negatif çıktıbat tarhime 7 gün kala yaptım inşallah test hatalıdır :))
çok içime doğuyordu hamileyim diye arasıra belirtilerde gösteriyorum.hemde bize yılbaşı hediyesi olsun dedik ama negatif çıktı.
bu testlerden kullanan var mı aranızda .
Cnm ya iliski uzerinden 10 gun gectiginde test yaparsan gebelik varsa cikar guzelim bnm umudunu yitirme cnm adetin gecmedini bekle
nick | sat | bat | sonuc |
krdy | 24.12.2011 | negatif | |
minikgelin | 27.12.2011 | negatif | |
guis | 28.12.2011 | ||
nuripekk | 29.12.2011 | ||
gulbebek | 29.12.2011 | negatif | |
_BALIM_ | 29.12.2011 | ||
GurbetGuzeli | 04.12.2011 | 30.12.2011 | negatif |
iden | 05.01.2012 | ||
cerol | 05.01.2011 | ||
fbetuly | 15.01.2012 | ||
açelyaakaslan | 21.01.2012 |
balim nuripek gulis nerdesiniz kizlar ins pozitif mujdesi verin bizeeeeee
ewet kızlardan ses seda yok..artık lıstemizde pozitifi görelim .
test manyağı oldum zaten surekli test artık yapmıcam gunumu beklicem inşallah o guzel haberi birkaç gune ben veriririm size :)))
inşallah canım ilk mutlu haber senden gelsin çok düşünmemeye çalış arkadaşım adet gününde yaptı negatifti 6 gün geçince yaptı ppozitif ve çatlatma iğnesi kullanmıştı kaç günün kaldı kaçıncı ayın denemede
kızlar yumurtlama dönemim çtesi bitti pazr gecesi ilişkiye girmiştk tuvalete silinmeye gittiğimde t kağıdında pembe lekeler olduğunu gördümm çok üzüldümm bunun sbebi ne olabilirki acaba böle bişe yaşayan varmıı??
bakalım listemize ilk pozitifi kim yazdırıcakhayırlı haberler inşallaah benimde 13 günüm kaldı bu günler hiç geçmezzz
3. ay ama ilk kez bu ay ovlasyon testi takıbiyle denedik çok umutluyum bu sefer hamileymısım gibi bir hıs var inşallah dogru bır hıstır.
beklicez artık başka çare yok ama sürekli test yapasım var :))))3 gun var beklenen günüme artık o gun yaparım aslında en sağlıklısı kan tahlılı ama işte evde yapmak daha kolay geliyor.sen hamilemisin
hayır cnm değilim 7 gün var benimde bata ama ben sanmıyorum hiçbir belirti yok çünkü.........
kızlar nerdesiniz ya çok boş bıraktınız topici.
eşimin ısrarları sonucu gene bir test daha yaptım gene negatif.
daha çıkmaz diyorum bile bile yaptık işte.inşallahh sonunda görücez pozitifi.