Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

çok geçmiş olsun.benimki senden biraz daha ağır sle.ama allaha şükür iç organlarım sağlam bi yerimi tutmadı.genelde böbrekler etkilenir.ama ileride nolucağını bilemiyorum .eklem ağrılarım oluyo halsizlik oluyo bide kan değerlerim biraz düşük. o yüzden şuan sağlamken 2.bebeğimi yapıp çocuk defterini kapatmak istiyorum bakalım hayırlısı.ben plaquenil 1 tane ,ımuran 1tane,kortizon 8mg günde.ben ilaçlara devam gebelikte.ilkinde öyle olmuştu.sadece emziremiyorum.şuan gebelik planladığımı doktorumla görüşmedim.çünkü doktorlarımı hiç sevmiyorum,iletişimimiz iyi değil.hamile kalırsam gidicem inşallah.

kızlar erken gebelik testlerinden kullandınız mı hiç .denemek istiyorum ama güvenilir mi acaba bat tarihine 6 gun var dayanamıyorum

merhaba fbetuly bende gebelik planlıyorum fakat şuan daha tahlillerim sonocunu bekliyorum ama dr olmaz sende biliyorsun çünkü ben daha yolun başındayım 1 yıl oldu 1 düşük oldu ve fakkedildi diger dr kalsa ben şimiye kadar kaç hamile bile kalmıştım ama sonu hüsran olacak tı dr um öyle diyor şimdi kan degerlerimin düşmesini bekliyorum Allahın izniyle...gittiğin dr güvenmek zorundasın yada dr değiştireceksin başka care yok

slm arkadaşlar bende bugun yumurta takibi konturolune gittim beşgün klomen kulandım iki günsonra geldedi yani adetimin 10 gününe denk geliyo satarafta yumurta varmış ama 9 santim fazla buyumemişdedi normalde yumurtalıklar çatlatma iğnesi için kaçsantim olmasılazım bilenvarsa lütfen yardım

kızlar dayanamadım dun erken gebelik testlerinden (confort marka )yaptım ama negatif çıktı bat tarhime 7 gün kala yaptım inşallah test hatalıdır :))
çok içime doğuyordu hamileyim diye arasıra belirtilerde gösteriyorum.hemde bize yılbaşı hediyesi olsun dedik ama negatif çıktı.
bu testlerden kullanan var mı aranızda .

Cnm ya iliski uzerinden 10 gun gectiginde test yaparsan gebelik varsa cikar guzelim bnm umudunu yitirme cnm adetin gecmedini bekle

Cnm ya iliski uzerinden 10 gun gectiginde test yaparsan gebelik varsa cikar guzelim bnm umudunu yitirme cnm adetin gecmedini bekle

sağol canım inşallah çıkar tahmin ettiğim ilişkiden 8 gun geçtikten snra yaptım.inşallah erken yapmışsımdır :)))

heee bndede gulen yuz cikti gun asiru yaptik ama olmadiiii gulen yuz beni cok umutlandirdi cunku iki arkadas ovu testi ile hamis kalmisti gordukleri gunden 18 saat sonra iliski olmustu

nick
sat
bat
sonuc
krdy
24.12.2011
negatif
minikgelin
27.12.2011
negatif
guis
28.12.2011
nuripekk
29.12.2011
gulbebek
29.12.2011
negatif
_BALIM_
29.12.2011
GurbetGuzeli
04.12.2011
30.12.2011
negatif
iden
05.01.2012
cerol
05.01.2011
fbetuly
15.01.2012
açelyaakaslan21.01.2012
ALLAHIM geride kalanlarin yuzunu guldur Aminnnn

balim nuripek gulis nerdesiniz kizlar ins pozitif mujdesi verin bizeeeeee

Son düzenleme:
balim nuripek gulis nerdesiniz kizlar ins pozitif mujdesi verin bizeeeeee

ewet kızlardan ses seda yok..artık lıstemizde pozitifi görelim .
test manyağı oldum zaten surekli test artık yapmıcam gunumu beklicem inşallah o guzel haberi birkaç gune ben veriririm size :)))

ewet kızlardan ses seda yok..artık lıstemizde pozitifi görelim .
test manyağı oldum zaten surekli test artık yapmıcam gunumu beklicem inşallah o guzel haberi birkaç gune ben veriririm size :)))

inşallah canım ilk mutlu haber senden gelsin çok düşünmemeye çalış arkadaşım adet gününde yaptı negatifti 6 gün geçince yaptı ppozitif ve çatlatma iğnesi kullanmıştı kaç günün kaldı kaçıncı ayın denemede

kızlar yumurtlama dönemim çtesi bitti pazr gecesi ilişkiye girmiştk tuvalete silinmeye gittiğimde t kağıdında pembe lekeler olduğunu gördümm çok üzüldümm bunun sbebi ne olabilirki acaba böle bişe yaşayan varmıı??

3. ay ama ilk kez bu ay ovlasyon testi takıbiyle denedik çok umutluyum bu sefer hamileymısım gibi bir hıs var inşallah dogru bır hıstır.
beklicez artık başka çare yok ama sürekli test yapasım var :))))3 gun var beklenen günüme artık o gun yaparım aslında en sağlıklısı kan tahlılı ama işte evde yapmak daha kolay geliyor.sen hamilemisin

canım pembe lekeler hakkında bişey diyemicem hıç başıma gelmedi
ama ilişkiden sonra en az 15 dk ayaklarını dıkıcen ve en az 1 saat yataktan kalkmazssan spermler daha rahat ulaşır ıstediğimiz yere :))
yanı tutabılırsen birkaç saat wc ye girme ve silme tabiki zaten kendi kendini temizleyen bir organımız var

bakalım listemize ilk pozitifi kim yazdırıcakhayırlı haberler inşallaah benimde 13 günüm kaldı bu günler hiç geçmezzz

hayır cnm değilim 7 gün var benimde bata ama ben sanmıyorum hiçbir belirti yok çünkü.........

kızlar nerdesiniz ya çok boş bıraktınız topici.
eşimin ısrarları sonucu gene bir test daha yaptım gene negatif.
daha çıkmaz diyorum bile bile yaptık işte.inşallahh sonunda görücez pozitifi.

kızlar nerdesiniz ya çok boş bıraktınız topici.
eşimin ısrarları sonucu gene bir test daha yaptım gene negatif.
daha çıkmaz diyorum bile bile yaptık işte.inşallahh sonunda görücez pozitifi.

bu eşler çok sabırsız oluyo.hergün test alıyım diyo ısrarla reddediyorum.günüm geçerse yaparım ancak diyorum.çünkü negatif çıkar diye kendimi üzmek istemiyorum heralde.yyaa ben kızıma hamile kaldığımda çok gençtim 18 yaşındaydım.düşünüyorumda bu süreçleri ne kadar rahat geçirmişim şimdi daha sabırsızım.bu süre içinde hiç olgunlaşmamışım demekki:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…