- 26 Mart 2008
- 310
- 2
- 37
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.321
kızlar benıde ekleyın lısteye kasım ayında bı dusuk yasadım bu ayın 22 sınde adet oldum ocagın 21inde adet tarihim rabbım isteyen herkese tattırsın bu duyguyu 1 oğlum var ama bu hamılelıgım bıraz risklı romatızmal hastalıktan dolayı düşügümun sebebi romatızmal hastalıktan olabılır inşallah bu ay hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı bir şekilde gelir bebeişim sımsıkı tutunup bırakmaz beni inşallah....
geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın.
inşallah hepimiz alıcaz bebişlerimizi kucağımıza
selam düşüğün için çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın inşallah.romatizmal hastalık demişsin hastalığıın adı nedir.bende romatizma hastasıyım lupus.benimde bi kızım var 6 yaşında hamileliğim iyi geçmişti bebeğimde iyiydi sadece 1 ay erken doğmuştu.benimde hamileliğim riskli ama şuan hastalığım uykuda pozitif düşünüyorum.2 aydır korunmuyoruz bebek istiyorum bu ay inşallah kavuşurum .tüm isteyenlere versin allahım ..kızlar benıde ekleyın lısteye kasım ayında bı dusuk yasadım bu ayın 22 sınde adet oldum ocagın 21inde adet tarihim rabbım isteyen herkese tattırsın bu duyguyu 1 oğlum var ama bu hamılelıgım bıraz risklı romatızmal hastalıktan dolayı düşügümun sebebi romatızmal hastalıktan olabılır inşallah bu ay hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı bir şekilde gelir bebeişim sımsıkı tutunup bırakmaz beni inşallah....
Allahim sen buyuksun hayirlisindan sagliklisindan yolla hayirli bir gunde vakitte herseyin en guzelini sen bilirisn canm Allhimmcanım olsun bir sonrakı sefere inşallah mutlu haberi verirsin kızına ve bizlere.umudumuzu kaybetmek asla yok enınde sonunda olacak.
ve hepbirlikde yuzumuz gülecek :))))
nick | sat | bat | sonuc |
krdy | 24.12.2011 | negatif | |
minikgelin | 27.12.2011 | negatif | |
guis | 28.12.2011 | ||
nuripekk | 29.12.2011 | ||
gulbebek | 29.12.2011 | negatif | |
_BALIM_ | 29.12.2011 | ||
GurbetGuzeli | 04.12.2011 | 30.12.2011 | negatif |
iden | 05.01.2012 | ||
cerol | 05.01.2011 | ||
fbetuly | 15.01.2012 | ||
heee bndede gulen yuz cikti gun asiru yaptik ama olmadiiii gulen yuz beni cok umutlandirdi cunku iki arkadas ovu testi ile hamis kalmisti gordukleri gunden 18 saat sonra iliski olmustuevet canım oluşmuş oluşmasına ama benim iki gün üst üste çıkıyor bu kalın çizgi yarında yap bence ben geçen ay kullandım ama çift çizgiyi de gördüm hamile kalmadım hatta bu ay da aynı gün gördüm umudunuzu kırmak istemem ama sanki ovulasyonu yakalamak bile yetmiyor
ekleyelim ins sen bari pozitif ol yani pozitif yazarimkızlar benıde ekleyın lısteye kasım ayında bı dusuk yasadım bu ayın 22 sınde adet oldum ocagın 21inde adet tarihim rabbım isteyen herkese tattırsın bu duyguyu 1 oğlum var ama bu hamılelıgım bıraz risklı romatızmal hastalıktan dolayı düşügümun sebebi romatızmal hastalıktan olabılır inşallah bu ay hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı bir şekilde gelir bebeişim sımsıkı tutunup bırakmaz beni inşallah....
cnm bilemicem olmadi saniriimkızlar bişey sorucam birkaç gundur kalp çarpıntım var .bir sitede gebelik belirtilerinde kalp çarpıntısı oluyormuş
gebe olanlarda böyle bir durum yaşayan var mı acaba
nick | sat | bat | sonuc |
krdy | 24.12.2011 | negatif | |
minikgelin | 27.12.2011 | negatif | |
guis | 28.12.2011 | ||
nuripekk | 29.12.2011 | ||
gulbebek | 29.12.2011 | negatif | |
_BALIM_ | 29.12.2011 | ||
GurbetGuzeli | 04.12.2011 | 30.12.2011 | negatif |
iden | 05.01.2012 | ||
cerol | 05.01.2011 | ||
fbetuly | 15.01.2012 | ||
açelyaakaslan | 21.01.2012 |
selam düşüğün için çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın inşallah.romatizmal hastalık demişsin hastalığıın adı nedir.bende romatizma hastasıyım lupus.benimde bi kızım var 6 yaşında hamileliğim iyi geçmişti bebeğimde iyiydi sadece 1 ay erken doğmuştu.benimde hamileliğim riskli ama şuan hastalığım uykuda pozitif düşünüyorum.2 aydır korunmuyoruz bebek istiyorum bu ay inşallah kavuşurum .tüm isteyenlere versin allahım ..
bilinmeyen bir tarihle adetimi bekliyorum ya da bebegi :) benide yyazin listeye hevesledim
merhaba canım sjögren sendromu var bende aslında ilk hamıleleıgımdede vardı bu hastalıgım belırtılerı yasıyodum cunku ama teşhıs konulmamaıstı ozaman çocugum çok şukur gayet saglıklı inşallah yıne hersey yolunda olur rabbım saglıklı sıhhatlı hayırlı bır evlat verır RF VE ANA pozitıf cıkıyo sendede pozitifmi bunlar canım?
ben bu ay umutsuzum ama beni de ekleyin bat 9 ocak bu ay çift çizgiyi görmeden bir gün önce ilişki yaşadıkiki gün çift çizgi çıktı o günlerde ilişki olmadı bu yüzden umutsuzum hoş geçen ay çift çizgiyi gördüğüm ve o gün ilişkide bulunduğum halde hamile kalamadım bu arada ovulasyon testini 2 aydır kullanıyorum
kızlar hala adet olmadım asırı bel agrım var arada da kasık agrısı var acaba bu ay usutgum ıcın mı bole oldu yoksa hamılemıyım bırde 27 sınde test yaptım negatıftı
evet anti dna larım pozitif,ama lupus antilioganı negatif,düşüğü olanlara genelde bu testi yaparlar pıhtılaşma testi bildiğim kadarıyla.senin bakıldımı?ne gibi şikayetlerin oluyo??doktorların gebelik için ne diyor?devamlı kullandığın ilacın varmı?çok soru sordum ama insan aynı dertten muzdarip olunca paylaşmak istiyo.
çizgiyi görmeden önceki ilişkide faydalı olabılır çünkü spermler 24-36 saat kalabılıyor .ama tabiki genede allahın taktırı :)))
orası öyle tabi bu işin matematiği yok ben düşük yaptığım bebeğime korunurken( doğal yolla)hamile kalmıştım şimdi de 6 aydır deniyoruz ama henüz bişey yokhem çok düzenli adet görüyorum 2aydır ovulasyon aynı gün çıktı....
inşallah olur hepimizin ki olur canım dua etmekten yumurtlama gunlerini kaçırmamaktan başka yapacak bişeyimiz yok :))
benimde düzenlidir reglim ben ilk kez bu ay ovulasyon testi kullandım 2.günde çifti gördük ondan bir önceki ve çizgiden bir sonrakı gun çalıştık inşallah olur.
senin ne zaman gelmesini istemediğimiz kırmızın
9 ocak bekleenmeyen tarih bakalım ne olucak nasıl 2. gün gördün ben 12. ve 13. gün gördüm ama bişey yapmadık 11. gün yaptık yani boşuna takip:))))
orası öyle tabi bu işin matematiği yok ben düşük yaptığım bebeğime korunurken( doğal yolla)hamile kalmıştım şimdi de 6 aydır deniyoruz ama henüz bişey yokhem çok düzenli adet görüyorum 2aydır ovulasyon aynı gün çıktı....