Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar benıde ekleyın lısteye kasım ayında bı dusuk yasadım bu ayın 22 sınde adet oldum ocagın 21inde adet tarihim rabbım isteyen herkese tattırsın bu duyguyu 1 oğlum var ama bu hamılelıgım bıraz risklı romatızmal hastalıktan dolayı düşügümun sebebi romatızmal hastalıktan olabılır inşallah bu ay hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı bir şekilde gelir bebeişim sımsıkı tutunup bırakmaz beni inşallah....

geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın.
inşallah hepimiz alıcaz bebişlerimizi kucağımıza

selam düşüğün için çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın inşallah.romatizmal hastalık demişsin hastalığıın adı nedir.bende romatizma hastasıyım lupus.benimde bi kızım var 6 yaşında hamileliğim iyi geçmişti bebeğimde iyiydi sadece 1 ay erken doğmuştu.benimde hamileliğim riskli ama şuan hastalığım uykuda pozitif düşünüyorum.2 aydır korunmuyoruz bebek istiyorum bu ay inşallah kavuşurum .tüm isteyenlere versin allahım ..

canım olsun bir sonrakı sefere inşallah mutlu haberi verirsin kızına ve bizlere.umudumuzu kaybetmek asla yok enınde sonunda olacak.
ve hepbirlikde yuzumuz gülecek :))))
Allahim sen buyuksun hayirlisindan sagliklisindan yolla hayirli bir gunde vakitte herseyin en guzelini sen bilirisn canm Allhimm
nick
sat
bat
sonuc
krdy
24.12.2011
negatif
minikgelin
27.12.2011
negatif
guis
28.12.2011
nuripekk
29.12.2011
gulbebek
29.12.2011
negatif
_BALIM_
29.12.2011
GurbetGuzeli
04.12.2011
30.12.2011
negatif
iden
05.01.2012
cerol
05.01.2011
fbetuly
15.01.2012
ALLAHIM geride kalanlarin yuzunu guldur Aminnnn

heee bndede gulen yuz cikti gun asiru yaptik ama olmadiiii gulen yuz beni cok umutlandirdi cunku iki arkadas ovu testi ile hamis kalmisti gordukleri gunden 18 saat sonra iliski olmustu
ekleyelim ins sen bari pozitif ol yani pozitif yazarim

kızlar bişey sorucam birkaç gundur kalp çarpıntım var .bir sitede gebelik belirtilerinde kalp çarpıntısı oluyormuş
gebe olanlarda böyle bir durum yaşayan var mı acaba
cnm bilemicem olmadi saniriim
nick
sat
bat
sonuc
krdy
24.12.2011
negatif
minikgelin
27.12.2011
negatif
guis
28.12.2011
nuripekk
29.12.2011
gulbebek
29.12.2011
negatif
_BALIM_
29.12.2011
GurbetGuzeli
04.12.2011
30.12.2011
negatif
iden
05.01.2012
cerol
05.01.2011
fbetuly
15.01.2012
açelyaakaslan21.01.2012
ALLAHIM geride kalanlarin yuzunu guldur Aminnnn

merhaba canım sjögren sendromu var bende aslında ilk hamıleleıgımdede vardı bu hastalıgım belırtılerı yasıyodum cunku ama teşhıs konulmamaıstı ozaman çocugum çok şukur gayet saglıklı inşallah yıne hersey yolunda olur rabbım saglıklı sıhhatlı hayırlı bır evlat verır RF VE ANA pozitıf cıkıyo sendede pozitifmi bunlar canım?

Son düzenleme:
ben umutsuzum ama benide ekleyin bari bat 9 ocak ben çift çizgiyi görmeden bir gün önce ilişkiye girdim 2 gün kalın çift çizgi çıktı ama o günlerde ilişki olmadı bu yüzden umutsuzum hoş geçen ay çift çizgiyi gördüğüm gün ve ertesi gün girdik yine olmadı.Bu arada ovulasyon testini 2 aydır kullanıyorum

ben bu ay umutsuzum ama beni de ekleyin bat 9 ocak bu ay çift çizgiyi görmeden bir gün önce ilişki yaşadıkiki gün çift çizgi çıktı o günlerde ilişki olmadı bu yüzden umutsuzum hoş geçen ay çift çizgiyi gördüğüm ve o gün ilişkide bulunduğum halde hamile kalamadım bu arada ovulasyon testini 2 aydır kullanıyorum

evet anti dna larım pozitif,ama lupus antilioganı negatif,düşüğü olanlara genelde bu testi yaparlar pıhtılaşma testi bildiğim kadarıyla.senin bakıldımı?ne gibi şikayetlerin oluyo??doktorların gebelik için ne diyor?devamlı kullandığın ilacın varmı?çok soru sordum ama insan aynı dertten muzdarip olunca paylaşmak istiyo.

kızlar hala adet olmadım asırı bel agrım var arada da kasık agrısı var acaba bu ay usutgum ıcın mı bole oldu yoksa hamılemıyım bırde 27 sınde test yaptım negatıftı

çizgiyi görmeden önceki ilişkide faydalı olabılır çünkü spermler 24-36 saat kalabılıyor .ama tabiki genede allahın taktırı :)))

kızlar hala adet olmadım asırı bel agrım var arada da kasık agrısı var acaba bu ay usutgum ıcın mı bole oldu yoksa hamılemıyım bırde 27 sınde test yaptım negatıftı

canım senin gunun dun du dimi ay inşallah hamilesindir pozitif yazarız yanında.
ovulasyon trstın varsa ondan yapsan

bakılmadı canım düşük için 1 tane düşük herkeste olablır oyuzden sanırım bakılmadı romotolojı doktoruma hamılelıgı sordum gecen gıttıgımde fıstık gıbı dogurursun kızım dedı:)) inşallahda oyle olur gunde 1tane plaguanıl ve 2.5 mg deltacortıl alıyorum doktorum gebe kalınca plaguanılı bırak deltacortılı almaya devam et dedı onunda almasam olmazmı dedım korkma kordondan bebege gecmıyor kortızon dedı almassanda hastalıgın alevlenebılır hamılelıgınde dedı canım bıde bısey sorucam benım hastalıgımın kesın tanısı ıcın dudagımdan parca almıslardı ama almadan önce kanda pıhtılasma varmı dıye bakılmıstı yoksa kanama durmaz demıslerdı sonuç normal cıkmıstı sonra aldılar parcayı acaba o baktıkları test olabılırmı pıhtılaşmayla ılgılı eger oysa normal sonucum...senın doktorun ne dıyor hamılelık ıcın canım sende kullanıcakmısın ilaç?bıde canım benım sıkayetlerım suan ıcın sadece goz ve agız kurulugu çok sukur baska hıc bır sıkayetım yok vucuttakı antıkorlar tukruk bezlerıyle gozyası bezlerıne saldırıp onların üretımını engellıyo yaanı kendı saglıklı dokusunu kendısıne yabancı gorup onlarla savasıyo ınşallah hep bu seyırde kalır ılerlemez hastalıgım bendekı goz kurulugu öyle agırkı hıc yas bırakmadı gozumde kortızon almasam sureklı keratıt dıye bı olay var gozde onu tekrarlıyo kuruluktan oluyo butun bunlar eger keratıt tedavı edılmesse allah korusun korluge sebep oluyo allahıma bınsukur kortızonu almaya başladıktan sonra rahatladım baya benım rahatsızlıgım bundan ıbaret canım napalım allah başka hastalık vermesın beterınden korusun daha ne hastalıklar var .........allah herkese şifalar versın

Son düzenleme:
çizgiyi görmeden önceki ilişkide faydalı olabılır çünkü spermler 24-36 saat kalabılıyor .ama tabiki genede allahın taktırı :)))

orası öyle tabi bu işin matematiği yok ben düşük yaptığım bebeğime korunurken( doğal yolla)hamile kalmıştım şimdi de 6 aydır deniyoruz ama henüz bişey yokhem çok düzenli adet görüyorum 2aydır ovulasyon aynı gün çıktı....

inşallah olur hepimizin ki olur canım dua etmekten yumurtlama gunlerini kaçırmamaktan başka yapacak bişeyimiz yok :))
benimde düzenlidir reglim ben ilk kez bu ay ovulasyon testi kullandım 2.günde çifti gördük ondan bir önceki ve çizgiden bir sonrakı gun çalıştık inşallah olur.
senin ne zaman gelmesini istemediğimiz kırmızın

9 ocak bekleenmeyen tarih bakalım ne olucak nasıl 2. gün gördün ben 12. ve 13. gün gördüm ama bişey yapmadık 11. gün yaptık yani boşuna takip:))))

9 ocak bekleenmeyen tarih bakalım ne olucak nasıl 2. gün gördün ben 12. ve 13. gün gördüm ama bişey yapmadık 11. gün yaptık yani boşuna takip:))))

testi kullanmaya başladıktan sonrakı 2.gun gördüm yanı 13. gun çift cizgi.
bizde 12 ve 14 de çalışma yaptık.
olsun bir sonrakı ay o zaman hem takip hemde çalışma yaparsınız.belkide olur bilinmez inşallaahhhhhhhhhh tabiki

merhaba canım dedıgın gıbı bu işler bellı olmuyor bende kasım ayında düşük yaptım ve korunarak hamıle kalmıstım artık gebelık dusunuyorum inşallah yıne hemen olur gecen ay olmadı hayırlısıyla inş. bu ay gelır bebışlerımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…