Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar bugunde ovulasyon testı yaptım yıne kıp kırmızı cıktı bu nedemek oluyor acaba? en son 14 aralık 15 aralık ve sımdı 17 aralık yaptım ılk gunkı gıbı kıp kırmızı

işte resmi buda

nıye boyle cıktı anlamadım ben mınık gelın zaten dun bır suru afra tafra yaptı bakalım bugun sonuc ne olcak

Canım sonuç hüsran ((

benimde geldiler kırmızılartamda gününde sabah sabah geldi,hiç ümitlenmeye fırsatım bile olmadıkendimi teselli ediyorum daha 2.ayımdı.3.ayda nasip olur inşallah.

slm arkadaşlar yumurtalma günüm hesaplarıma göre önceden olmuş olması lazım ama iki gündür sol kasığımda ağrı var acaba yanlış mı hesaplıyorum...ağrı olunca bi kaç gün içinde çatlar demiş bazı arkadaşalrımız...en son bat 29 kasım...
hamile kalan arkadaşımızı tebrik ediyorum sağlıklı sıhhatlı bir bebeği olur inşallah...
kırmızıları gören arkadaşlarımızada sabır diliyorum kendime dilediğim gibi...

Ovulasyon günlerimin tespiti için bu aydan itibaren ovulasyon mikroskobu kullanmaya başladım,tükürükte eğrelti otu görünümü 12.günde çıktı 1-2 gün devam etti,ardından yok oldu,şu an 20.gündeyiz aynı görünüm tekrar çıktı epeyce belirgin neden olabilir acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…