Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

vallaha dfun gece cıft cızgıyı yakalayınca esıme dedım neyse zorlamadım su erkekler ne kadar duyarsız yaaaaa kızıyorum bazennn neyse ınsallah bugunu degerlendırebılırız..... Insallahh rabbım hepımızın yardımcısı olurda su tatlı telastan kurtuluruz :))) konu monu y7ok kız sadece bu testı konu olarak acmıstım cvp gelmez dıee hıhıh :)))

SU hnalvet ilişkiden soguttu yahu bır bebek ıcın yaptıgımız seylere bakkk ınsanda ıstek arzusu kalmıyor tobee tobeee

merhaba arkadaşlar.29 gün de bi adet gören biri diyelim 12.gün ovulasyon testinde çift çizgi çıktı yumurtlama o gün mü oluyor yoksa bi gün sonra falan mı? ovulasyon testini uyguulayıp o ay içinde hemen hamile kalan var mı?burdaki yazılanlara göre hemen o ay içinde hamile kalan çok az aylarca uğraşacaz galiba

merhaba canım bız tam 6 aydır ugrasıyoruz bebek ıcın hemen gelcek gıbıde degıl gıbı....12. gun cıft cızgı gorduysen o gun yumurtlama oluyormus canım bende bugun ogrendım o yuzden koyuverme ıyı degerlendır

ay bende çözemedim bunu..
kimi dİYOR ÇİFT Çİzgiyi gördügün gün yapcan ozaman yumurta çatlıyor...
kimisi ertesi günü yapcan 24-36 saat sonra çatlıyor
..iki gün üstüste yapalm diyorum sperm kalitesiz olca diyorlar...
ee şimdei neyapcaz anlamadım gitti.. ben 16sına çift çizgiyi gördüm 15-16-18 de yaptım... bugun 19 günve bende ha çift çizgi çıkıyor neyapacagımı şaşırdım valla...güya bu testialdım kafam rahat etsin gün akçırmayayım diye ama yinederahat deilim

canım zaten yumurta 24 36 saatte catlıyor sperm ıse vucutta 72 saat canlı kalıyor sen dusun artık bence 1 gun arayla en uygunu

sorma bende ne zamandır yapıyorum bu aksam yakaladım ondada benim koçiş nöbette sansım yokmuş her ay bi telaş başlıyo zaten usandım diyorum yapmıcam diyorum ama sil baştan başlıyorum rabbiim duysun bizide boş bırakmasın göbüşlere bol bol bebiş maden dün es geçtin bugünü değerlendir sert te bi kahve yap içsin neme lasım işe yarar belki sonra beklemeye geçelim bebişleri bakalım

aha minik gelinde bura gelmiş umudumuz kasımdan tanışırıs azcıkın canım yumurta çatladığında sperm olsun yeter testler senindi sanırım bakmış bulunuyorum baya baya koyu seninkiler ben 18.testi yaptım anca eşit çizgiyi bu aksam yakaladım vallahi

canım zaten yumurta 24 36 saatte catlıyor sperm ıse vucutta 72 saat canlı kalıyor sen dusun artık bence 1 gun arayla en uygunu
ay inş cnmmm dedigin gibidir .. niyese ovulasyon gnleri 1 gün boş gecirince vizdanım sızlıyorrr sanki boş gecirdigim gün hamile kalcakmışım gibi:)

:):):):)hayrılısıyla hamile kalsaydık bacım yaaa:)sıkıldım vallaaa bu olaylardan..
benim testleri gördüün gnelde normal deil diyorlar 4 gündür çift çizgi çıkıyor:)
sen çalışmalara başla sıkı tut bu günlri cnm bnm.. 33-34 günde birmi adet oluyorsun:)

canım zaten testin içinde de çift çizgiyi gördükten sonra 24-36 saat içinde yumurta çatlar yazıyo...ama kişiden kişiye farklılık olabilir.
bu benim fikrim tabi ama yazayım.
bi çok yerde okudum.yumurta çatladığında tüplerde spermin hazır bekliyo olması döllenmeyi kolaylaştırıyormuş.
ve yumurta hernekadar 24 saat yaşasada 12 saatten sonra döllenmesi güçleşiyormuş...

bu durumda pozitifi gördüğünüz akşam ve birgün sanra ilişki bence ideal.yada 2 gün üstüste işlişki...spermler uzun yaşayabiliyo çünkü(tabi bi sorun yoksa)

şahsen bende pozitiften 18 saat ve 36 saat sonra olmak üzere 2 ilişki oldu ve ov. testini kullandığım ilk ay hamile kaldım...
belkide ben kolay hamile kalıyorumdur bilemem.nasip kızmet işi bunlar.Allahım ne zaman izin ederse o zamn olacak

bşy olmaz cnm yarın yaparsınız 1 gün arayla sorun olmuyormuşş:)
beni 5. ayım bu ay denemede.. ilk 4 a hiç bşy yapmadımm oluruna bıraktım ama olmadı..
ondan elmden gelenin fazlasını bu ay yaptım...
hayıt tohumu içiyorum
ateş ölçüyorum
inş emeklerimiz boşa gitmez:)

:):):):)hayrılısıyla hamile kalsaydık bacım yaaa:)sıkıldım vallaaa bu olaylardan..
benim testleri gördüün gnelde normal deil diyorlar 4 gündür çift çizgi çıkıyor:)
sen çalışmalara başla sıkı tut bu günlri cnm bnm.. 33-34 günde birmi adet oluyorsun:)[/QUOTE]

düzensizleşti valla 28 di 25 oldu buay da 26 oldu hayırlısı artık çalış çalış bıktım zorlada halvet olunca sıkıntı oluyo idare ediyorum hadi bebiş haberleri bkliyoruz artık yaaaaaa((

amin canım emeklerimiz boşa gitmesin inşallhh rabbim yüzümüzü güldürsün

düzensizleşti valla 28 di 25 oldu buay da 26 oldu hayırlısı artık çalış çalış bıktım zorlada halvet olunca sıkıntı oluyo idare ediyorum hadi bebiş haberleri bkliyoruz artık yaaaaaa((

amin canım emeklerimiz boşa gitmesin inşallhh rabbim yüzümüzü güldürsün[/QUOTE]

allah allah geç yumurtlamıssın ozaman cnmm.. normalde senin 12-15 arası yumurtlaman lazıdı:) ne zor iş yaaaa köydeki kadınlar pırt pırt doguruyorlar hi bşy bilmeden:)

ay ınsallah hepımızın cabaları bosa cıkmaz

vallahı aynısı bendede olmuyor degıl
sankı olmadıgı gunler ahanda hadı bugun hamıle kalma sansım varsa ne olcak dıyorum ama allah bılırrr

benım kociş az sonra teşfik eder eve yemek ye sohbet tv ızle bızz yıne halvete 2 3 gıbı gırerızzz

ay ınsallah hepımızın cabaları bosa cıkmaz

vallahı aynısı bendede olmuyor degıl
sankı olmadıgı gunler ahanda hadı bugun hamıle kalma sansım varsa ne olcak dıyorum ama allah bılırrr
aynen cnm aynen.. inş hamiş oluruzda bu düşüncelerden kurtuluruz:)

benım kociş az sonra teşfik eder eve yemek ye sohbet tv ızle bızz yıne halvete 2 3 gıbı gırerızzz

mşlhh:) çalışıyorum ondan o saatte yapamam ben :) biz 10 yapıyoruz 11 e kdr yatıyorum sonra banyo yapıp 12 de yatıyorum:) sneinki daha keyifli :)hem sabah kdr yatarsın daha garanti olur:)

yok kız ne keyıfıııı ınsanın uykusu gelıyor o saatta :)))vallahı eve 10 10.30 gıbı gelıyor ancaaa naparsın ee o satten sonrada yatıyorum hıc kımıldamadan saga yada sola sabah ılk ısım dus almak oluyor bu ay sogan suyuda ıctım bakalımmm artıkkk

sogan suyunu içemedim ya tadı çok kötü geldi bana..
ende bu ay hayıt thumu içtim bakalım işe yarıycakmı bendede:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…