- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.141
Ovulasyon günlerimin tespiti için bu aydan itibaren ovulasyon mikroskobu kullanmaya başladım,tükürükte eğrelti otu görünümü 12.günde çıktı 1-2 gün devam etti,ardından yok oldu,şu an 20.gündeyiz aynı görünüm tekrar çıktı epeyce belirgin neden olabilir acaba?
mrb BALIM nasılsın evet haklısın bugün formumuzda kimsecikler yok
inş. belirtilerin hamileliğe işarettir çok seviniriz walla yeni bi hamiş
haberi alırsak bu arada kaç gün kaldı adetine? benim 5 günüm kaldı
ama karın ağrısı başladı sanki heran adet olacakmışım gibi hissediyorum
bu ayda gelcek sanırım kırmızılar offf pufff poffff((
Teşekkür ederim tatlın sen nasılsın inşallah öyledir seninde kırmızılar gelmez umarin adetime 9 gun var daha ama hiç akıntım yok
çok tebrik ederim cnm daha nice senelere eşinle birlikte bende 1,5 senelik evliyim ya bişi sorucam
adet öncesi çıkabiliyormu gebelik testinde pozitif sonuçlar yoksa sen bi ihtimal diyemi denedin
Coktesekkurederim canım telden giriyorum yanlış kelimeler yazabilirim k bakma bir ihtimal dedim daha 10 yakın var adetime ama icimde bir umut yok
Rabbim hayırlısını versin bu ay sogansuyuda ictim adetlerimde düzenli ama olmuyor5aya yakın oldu calisali bu ay Cok istedim hamile olmayı esime supriz icin ama olmadı hiç umudum yok artık Cok gecesleniyorum hamileleri gördükçe bugün haberlerde 2gunluk bebeği çöpde buldular
BU aydan sonra basliycam eğer uzun bir süre bebegim
Olmazsa evlâtlık almayı düşünüyorum ama bilemiyorum yapabilirniyim baskasının bebeğine annelik
cnm kaç yaşındasın ki umudunu yitirme diyorum ama sen beni hiç dinlemiyorsun ki doktora gittiniz mi hiç
23 haklisin ama nebiliyim Cok umutsuzlaniyorum hergün rüyalarımda bebek görmekten usandim
23 yas cok cok gencsin umutsuzluk bize yakismazzzzzzzz yola devam