Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Eki Görüntüle 307949
kızlar kafam karıştı son 4 gündür çizft çizgi çıkıyor okudum baya yazııı normal deilmişşş...
sizce neden böle..
2-3 sayfa geride bu a yaptıgım tüm testlerin resmi var...

Ilk defa sende gordum boyle bır test hayır olsun tatlım bendede dun gece ve bugun cıktı bakalım sonu ne olcak

ılk defa senden duydumm hayıt tohumunu ne ıse yarıyor sogan suyu ıltıhaplara ıyı gelıyor ama

hayıt tohumu ile ilgili burada konu var cnm alternatif tıpta..
valla hamile kalmaya birebirmişş.. hatta hapını çıkartmışlar.. hormon dengeleyici yumurta olgunlaştırıcı adet düzenleyici falna baya faydası varmışş.. sen bu ay sogan suyunu bitir.. inş hamiş olursun gerek kalmaz ama olaki olmassa bunu dene cnmm:)

kötü bşy çıkmasında ya vesvese ettim.. adetimin 9.gününden beri yapıyorum kötü bşy olsa ozamandan beri koyu çıakrdı demi hepp..

canım tahmını yıne yumurtlamayla ılgılıdır :) sıkıntı yapma kafanda hele bır kac gun daha bekle ayrıca su tohumu nerden alcam nasıp yapcam az anlatırmısın

canım tahmını yıne yumurtlamayla ılgılıdır :) sıkıntı yapma kafanda hele bır kac gun daha bekle ayrıca su tohumu nerden alcam nasıp yapcam az anlatırmısın

aktarlarda satılıyor cnmmm ben 5 tl lik aldımmm 1 ay fazlasıyla yeter.. sen 3 tl lik alsan yeter..
hayıt tohumu diycen veriyorlar hemen..
sabah akşam içiyorum tok karnına...
1 subardagı kaynamış suya bir tatlı kaşıgı hayıt tohumu koyup 15 dk demletiyorum..
yalnız püf noktası agzı kapalı bşyde demlenmesi gerek..
bende konserve şişesi vardı ona 1 tatlı kaşıgı hayıt tohumu koyup ğstğne hemen sıcak suyu ekleyip agznı sıkıca kapıyorum...
her derde deva adet agrısınıda kesiyormuşş ayrıca kistlerede iyi geliyormuşş..

aktarlarda satılıyor cnmmm ben 5 tl lik aldımmm 1 ay fazlasıyla yeter.. sen 3 tl lik alsan yeter..
hayıt tohumu diycen veriyorlar hemen..
sabah akşam içiyorum tok karnına...
1 subardagı kaynamış suya bir tatlı kaşıgı hayıt tohumu koyup 15 dk demletiyorum..
yalnız püf noktası agzı kapalı bşyde demlenmesi gerek..
bende konserve şişesi vardı ona 1 tatlı kaşıgı hayıt tohumu koyup ğstğne hemen sıcak suyu ekleyip agznı sıkıca kapıyorum...
her derde deva adet agrısınıda kesiyormuşş ayrıca kistlerede iyi geliyormuşş..

sagol canısı benım anlamadıgım bır nokta var kıst mıyom adet duzenını bozmazmı yanı adet gecıktırmaz mı yada ne bılıyım adet gorereme olmazmı mıyomda kıste benım adetlerımde cok duzenlı anlamadım gıttı vallahı

sagol canısı benım anlamadıgım bır nokta var kıst mıyom adet duzenını bozmazmı yanı adet gecıktırmaz mı yada ne bılıyım adet gorereme olmazmı mıyomda kıste benım adetlerımde cok duzenlı anlamadım gıttı vallahı
cnm googleye hayıt tohumu yaz çıkıyo baya yazı aklındakilere cvp verir..
ama şunu diyeyim kist miyomda hormonlara bağlı adetini ilgilendircek hormonların normal olabilir ama kistleri oluşturan hormonların farklı olabilir.
bi oku baya içine siner.. adeti düzenli oluppp bebek için kulananlar çok .. benimde adetim düzenli sırf bebek için istiyorum bide adetim agrılı geçiyor onun içinde:)

cnm googleye hayıt tohumu yaz çıkıyo baya yazı aklındakilere cvp verir..
ama şunu diyeyim kist miyomda hormonlara bağlı adetini ilgilendircek hormonların normal olabilir ama kistleri oluşturan hormonların farklı olabilir.
bi oku baya içine siner.. adeti düzenli oluppp bebek için kulananlar çok .. benimde adetim düzenli sırf bebek için istiyorum bide adetim agrılı geçiyor onun içinde:)

COk teşekkür ederim arkadasim:nazar:

Arkadaşlar ovülasyon testinde çift çizgiyi gördükten sonra sonraki günler o ikinci çizgi tamamen kaybolmasımı gerekiyor yoksa ikinci çizgi silikte olsa olur mu?laboQuick tipi test kullanıyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirimmm...:KK19::44:

COk teşekkür ederim arkadasim:nazar:
nedemek bebegim inş işine yarar:)
Arkadaşlar ovülasyon testinde çift çizgiyi gördükten sonra sonraki günler o ikinci çizgi tamamen kaybolmasımı gerekiyor yoksa ikinci çizgi silikte olsa olur mu?laboQuick tipi test kullanıyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirimmm...:KK19::44:
bende o testi kulanıyorum cnmm.. ikinci çizgi baya silik çıkarsa kesin negatif... ama benim ovulawsyon günümden itibaren 4 gündür pozitif... anlamadım niye oldu.. bugun belki yine yaparım ovucan tyestii..
kızlar inanamıyorum bugün gebelik testi yaptım ve hamileyim :)))

hayırlı olsun güzel anne:)

Kızlar normal ultrasonda kesede bebek ne zaman gozukurrr bılgısı olan varmııı ? 6 haftalık oldu ama göremıyoruz hala =( sadece kese var
6 haftadan sonra gorulur ama sen bekle erken de olabilir senin icin gec dollenmede olabilir

Selam kızlar daha once verdıgınız cevaplar cok yardım ettı vee ben dun gece kasıgımdakı agrıdan dolayı ovulasyon testı yaptım adetımın 17. gunu (adet baslangıcım 29.11.2011)cıft cızgıyı yakaladım bıraz oncede yaptım tekrar kırmızı cızgı cıktı sımdı buu yumurtlama catlamak uzeremı oluyor??? cevap verırsenız tekrardan cok sevınırım
evte 24 ila 48 saat arasi catlayacak degrlendir sen gun asiri
kötü bşy çıkmasında ya vesvese ettim.. adetimin 9.gününden beri yapıyorum kötü bşy olsa ozamandan beri koyu çıakrdı demi hepp..

cnm cift yumurtali olabulun belkiii

ozlem kardesim hayirli olsun cnmmmmmm

nedemek bebegim inş işine yarar:)

bende o testi kulanıyorum cnmm.. ikinci çizgi baya silik çıkarsa kesin negatif... ama benim ovulawsyon günümden itibaren 4 gündür pozitif... anlamadım niye oldu.. bugun belki yine yaparım ovucan tyestii..

hayırlı olsun güzel anne:)
canımm çok teşekkür ederim benim ovülasyon bittide merak ettim o silik çizginin çıkıp çıkmadığını ama çıkıyormuş.Yumurtan fazla olabilir belki ondan çıkııyordur...
kızlarrr hamileyim rabbim sonunda nasip etti inşallah darısı sizlereee :):)

:KK19:tebrik ederim inşallahh darısı isteyenlerin başına Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.....

canımm çok teşekkür ederim benim ovülasyon bittide merak ettim o silik çizginin çıkıp çıkmadığını ama çıkıyormuş.Yumurtan fazla olabilir belki ondan çıkııyordur...

:KK19:tebrik ederim inşallahh darısı isteyenlerin başına Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.....

bugnde yapcam aklımda kalmasın diye daha yapmam .. bakalım ne çıkcak merak ediyorum 1 saat sonra ypcam test:)
yumurtam çok sanırım çünkü 2 ay önce doktorum ultrasonda göstermişti bisürü yumurta vardı nohut büyüklügündeee çok iyi yumurtlamışsın demişti hatta..
ama hamiş kalamıyorummmmmm pof:)bu arada cnm bn benimki koyu iki çizgi silik deil yanii.. silik olması normalmiş ama sürekli pozitif olması noluyor anlamadım:)bgunde pzoitif çıkarsa hamilemiyim diye şüpheenecegim ama silik çıkarsa yumurtlamam biti diycem:)

Son düzenleme:
bugnde yapcam aklımda kalmasın diye daha yapmam .. bakalım ne çıkcak merak ediyorum 1 saat sonra ypcam test:)
yumurtam çok sanırım çünkü 2 ay önce doktorum ultrasonda göstermişti bisürü yumurta vardı nohut büyüklügündeee çok iyi yumurtlamışsın demişti hatta..
ama hamiş kalamıyorummmmmm pof:)bu arada cnm bn benimki koyu iki çizgi silik deil yanii.. silik olması normalmiş ama sürekli pozitif olması noluyor anlamadım:)bgunde pzoitif çıkarsa hamilemiyim diye şüpheenecegim ama silik çıkarsa yumurtlamam biti diycem:)

demekki oyumurtlardan kaynaklıyor bu ay fazla yumurtlamışsındır yap bakalım testinii inşallah hamiş kalırsınnnnnn....:KK19:

X