Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

$test 1 sifir.JPG
$test 1.JPG testin 3. gunu henuz gulen yuz cikmadi kizlar $test 2gulen yuz.JPG
$test 2 gulen yuz.JPG testin 4. gunu gulen yuz cikti adetin 15. gunu $test 2 gulenyuz.JPG
bnm adetim 3 aydir 26 gunde geliyor buna gore bnim 13. gun yumurtlamam lazim gectigimiz cuma
ama bakin benim 15. gunde yumurtlama sinyali alindi sabah hep 09.00 da olctum bunun uzerine 48 saat koyarsam
sali sabahi bn yumurtlayacagim o nedenle takip cok cok onemli bugunden itibaren ben gun asiri iliski deniycem insAllah
nasilsa sprem icerde 72 saat yasiyor kanallarda bulusular elbet yumurta ve sperm

Ovulasyon günlerimin tespiti için bu aydan itibaren ovulasyon mikroskobu kullanmaya başladım,tükürükte eğrelti otu görünümü 12.günde çıktı 1-2 gün devam etti,ardından yok oldu,şu an 20.gündeyiz aynı görünüm tekrar çıktı epeyce belirgin neden olabilir acaba?

birden faz yumurtlarsan adete yakin catlayabilir bir diger yumurta ondan kaynaklanir belki

kızlar adetime 6 gün kaldı sabırsızlıkla bekliorum acaba bu ay tutturabilmişizmi die bikaç gündür halsizlik hissediyorum belkide psikolojik
15. gün çift çizgiyi yakalamıştık bizde ogünü ve bi önceki günü değerlendirdik ama bakalım bekleyip görücez sonucu bide ben bu ay
testlerin yanında incir kürünüde uyguladım bugün sonuncu günüm bi hafta ara verip ikinci periyoda başlıyacağım eşimede keçi boynuzu
kürünü uyguluyorum dört bir koldan çalışıyorum bakalım etkisini görecekmiyiz nasip kısmet birazda Rabbim inş. hepimizin yüzünü en kısa zamanda
güldürür bu arada hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza.....

SElam Kizlar nasıldınız benim bir kac gündür belimde ağrı var birdeara ara sag kasığımın üstüne ağrılar giriyor hayır olur ins

Son düzenleme:
mrb BALIM nasılsın evet haklısın bugün formumuzda kimsecikler yok
inş. belirtilerin hamileliğe işarettir çok seviniriz walla yeni bi hamiş
haberi alırsak bu arada kaç gün kaldı adetine? benim 5 günüm kaldı
ama karın ağrısı başladı sanki heran adet olacakmışım gibi hissediyorum
bu ayda gelcek sanırım kırmızılar offf pufff poffff :KK43:((

mrb BALIM nasılsın evet haklısın bugün formumuzda kimsecikler yok
inş. belirtilerin hamileliğe işarettir çok seviniriz walla yeni bi hamiş
haberi alırsak bu arada kaç gün kaldı adetine? benim 5 günüm kaldı
ama karın ağrısı başladı sanki heran adet olacakmışım gibi hissediyorum
bu ayda gelcek sanırım kırmızılar offf pufff poffff :KK43:((

Teşekkür ederim tatlın sen nasılsın inşallah öyledir seninde kırmızılar gelmez umarin adetime 9 gun var daha ama hiç akıntım yok

Teşekkür ederim tatlın sen nasılsın inşallah öyledir seninde kırmızılar gelmez umarin adetime 9 gun var daha ama hiç akıntım yok

iyiyim bende cnm benim akıntı gelio adet oldum die wc ye gidiyorum ama yok bişi

genelde düzenli oluo ama ne bilim bu ay tutsada hepimize yılbaşı hediyesi olsa

ne güzel olurdu bide ayın 26. dada doğum günüm eşimi mutlu etmek istiyorum

ama olmayıncada olmuyor işte napalım bekleyip görücez artık dimi şekerim

Benimde bugün 1yil evlilik gunümüzde bende hediye vermek istedim test yaptım negatif çıktı üzüldüm akıntısı olmaması adet belirtisiymis oyle duydum

Son düzenleme:
çok tebrik ederim cnm daha nice senelere eşinle birlikte bende 1,5 senelik evliyim ya bişi sorucam

adet öncesi çıkabiliyormu gebelik testinde pozitif sonuçlar yoksa sen bi ihtimal diyemi denedin

çok tebrik ederim cnm daha nice senelere eşinle birlikte bende 1,5 senelik evliyim ya bişi sorucam

adet öncesi çıkabiliyormu gebelik testinde pozitif sonuçlar yoksa sen bi ihtimal diyemi denedin

Coktesekkurederim canım telden giriyorum yanlış kelimeler yazabilirim k bakma bir ihtimal dedim daha 10 yakın var adetime ama icimde bir umut yok

Coktesekkurederim canım telden giriyorum yanlış kelimeler yazabilirim k bakma bir ihtimal dedim daha 10 yakın var adetime ama icimde bir umut yok

önemli değil cnm sorun yok yani anlaşılıo yazdıkların
ya biliyorlar çok kıymetli olacaklarını o yüzden bekletiyor meleklerimiz bizleri vakit saat zaman deniyor ama
insan bi yandan da sabırsızlanıyor işte etrafında hamileleri görünce kimileri ilk geceden kalıveriyor
yinede hayırlısı hakkımızda herşeyin

Rabbim hayırlısını versin bu ay sogansuyuda ictim adetlerimde düzenli ama olmuyor5aya yakın oldu calisali bu ay Cok istedim hamile olmayı esime supriz icin ama olmadı hiç umudum yok artık Cok gecesleniyorum hamileleri gördükçe bugün haberlerde 2gunluk bebeği çöpde buldular

Rabbim hayırlısını versin bu ay sogansuyuda ictim adetlerimde düzenli ama olmuyor5aya yakın oldu calisali bu ay Cok istedim hamile olmayı esime supriz icin ama olmadı hiç umudum yok artık Cok gecesleniyorum hamileleri gördükçe bugün haberlerde 2gunluk bebeği çöpde buldular

sorma ya öyle haberleri okuyunca içim sızlıyor biz kaç takla atıyoruz hamile kalabilmek için
millet nasıl kıyıyo o yavrulara anlamadım gitti umudunu yitirme cnm bak hepimiz aynı
dertten muzderibiz beni en iyi anlayacak olan sensin senide ben iyiki bu form var ve
burada sohbet etme fırsatı yakalıyoruz ama umudumuzu hiçbir zaman yitirmeyelim
inş. bizlerde tadarız annelik duygusunu en kısa zamanda sahi soğan küründen sonra
incir kürünü tavsiye ediolar ama düşünüyormusun denemeyi

X