Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

slm kızlar bende bu ay yumurtlama günlerimi kaçırmak istemiyorum ben geçen ekimde ayın 15 nde kasımda 12 sinde bu ayda 6 sında regl oldum benim tahmini yumurtlama günüm kaçıncı gündür bide hangi ovülasyon testini kullanıyosunuz eczaneden bulabilirmiyiz bana yardımcı olursanız sevinirim

canım yeni gördüm mesajını ben 22 ekim de adet olmuştum sonra 16 kasımda pembeli akıntılarım başladı ama 20 kasım da kırmızıları gördüm. o yüzden de emin değilim kaç gün sürdü ne zaman adet oldum

canım anladığım kadarıyla adet döngün kısa . ben 10. gün başlıyoruma ma sen 8.gün başla bence . ben netten alıyorum gg den markası labroquık fiyatıda uygun eczanelerdeki daha pahalı sanırsam

canım 16 kasımda pembeli akıntılarında başlasa bi reglin 1.günü oluyo doktora sormuştum damlada olsa 1 demişti aklında bulunsun yol gösterdiğin için tşk ederim test daha yeni belirginleşmeye başladı sanırım bi üç günüm falan olmalı daha ama çok saol gerçekten allah razı olsun dilerim rabbim gönlümüze göre verir:))))))))))

karden burdada seni buldum:)
LABOQUICK marka 30 adet ovulasyon testi+kargo GittiGidiyor.com'da #46746545
eczaneler çokkkkkkkk pahalı burdan al canım benim

Beklemek çok zor canım gerçekten. Raabbim hepimize yardım etsin. Gelişmelerden haberdar et.

İnşaallah gebeyimdir. Şiddetli bel ağrım var. Başka da belirti yok şu anda:26:

insallah canim, nasil istiyorsanöyle olur umarim... ama benim icimden bir ses hamile olmadigimi söylüyor, sanki yine tutturamadik biz amaannn hayirlisi olsun bakalim.. bekleyip görcez.. tutmadiysa da canimiz sagolsun... haberleselim yaa.. sonuclari yazalim birbirimize..

adetime 3 gün var sabırsızlanıyorum,çokda ümitlenmekte istemiyorum.bide grip oldum.3gün kala belli olmaz dimi kızlar.bide durup dururken iştahım çok açık kaç gündür.normalde çok iştahsızım,kilomdanda belli zaten 43-44 kiloyum.ilk hamileliğmdede böyle olmuştu inşalllaah gebeyimdir

Son düzenleme:
hadi bu ay inşallah bir sürü hamile haberi alırız.... ya benimde acayip akıntım oluyo ıslaklık hissediyorum sürekli ve iştahım acayip açıldı herşeyi yiyorum :):):) adetime birhafta varrr ya beklemek çook zor inşallah bunlar hamilelik belirtisidir

kızlar ya silik çizgiyi yakaladım ama çok silik gebelik testi yaptım az önce adetmede 3-4 gün var bu kağıt gibi minik çubuk testler güvenilirmidir. bi tane yapıtm silik ama genede görülen bi çizgi die 2 tane daha yaptım onlarda çok silik çıktı inanasım gelmio umutlanmıyorum :S resmini koysamda pek belli olmuo resimde ama baya baya görülüo resimler. inş. bu ay yarıcak bu ovulasyon testleri hepimizeeee :13:

inşş canımya cümlemize nasip eder inş..

dün akşamki 3 testte silik çizgi çıktı gebelik testi sabah ilk idrarla yaptım net tek çizgiydi canım sıkıldı.bugün kan testi yaptırsammı die düşünüyorum umutlanamıyorumda kafam karıştı. doğumevinde çalışıp bu durumda olmak canımı sıkmaya başladı

neyse sanırım ovulasyon testinin ayrıntısını istermişsin. ben 12. gün başladım yapmaya her akşam 7 de aynı saatte 3 saat idrarımı tutup sıvı almadım. 18. güne kadar çizgiler çok az koyulaştı 18. ve 19. gün ler net kıpkırmızı ikinci çizgiyi yakaladım 20. gün gene silik çizgi çıktı. 3 gün çalıştım. daha önceki aylar ben hep 10.12.14.16 günleri önemsiodum sonrasdında bırakıodum demekki ben 18-19 gün yumurtluyomuşum.bilmiyorum bakalım bu 4. ayımız olmazsa kısmet hayırlısı neyse o olsun.

bende forumdan öğrendim bu testleri ve işine yarayan çok kişi var burda onunla gününü bulup hamile kalan umudumuz onlar :13:

kan testi çıktı gene 1 gene 1 ama daha 1 hafta geçti yumurtlamadan çıkmaz belkide belkide daha erken antibiyotik yazdı doktor idrar yolları enfeksiyonu için .ama adet olmayı bekle sen genede dedi bilmiyorum üzülmekte istemiyorum offf offf bütün dallarım kırıldı gene 1'i görünce

adetine 1 haftamı var?? gebelik belirtiler yaşıyomusun?? üzülme hemen adet tarihinde bi idrar testi daha yap

adetine 1 haftamı var?? gebelik belirtiler yaşıyomusun?? üzülme hemen adet tarihinde bi idrar testi daha yap

adetime kaç gün var açıkcası bilmiyorum normalde ben 28 günde adet olurdum geçen ay 34. günde oldum bu ay onun için kestiremiyorum ama yumurtlamadan 14. gün sonra edet olunuo die biliyorum ona görede daha 6-7 gün oldu ovulasyon 28. günde olursam cuma hastalancam eğer 14. gün olayı doğruysada 22 sinde daha çok var yani belkide erken :S offff offf

belim çok ağrıo kasıklarımda adet olcakmış gibib ağrıo değişik gelio vucudum ama olmıcak sanırım gene hayırlısı artık.
bide dün akşam gebelik testi yaptım 3 tane silik çizgi çıktı sabahta yaptım ilk idrarla bu sefer çıkmadı neyse geçsin bakalım cumayı atlatalımda kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…