- 31 Mayıs 2011
- 1.831
- 218
- 31
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.041
olmasmı canım tşk ederim senin baya koyu bende hala silik belli bile değildemekki benim daha var bu arada bu ay kaç günde ayın kaçında regl oldun öğrenebilirmiyim ben 26 günde kasımın 28inde oldum acaba aynı zamanamı denk geldi
slm kızlar bende bu ay yumurtlama günlerimi kaçırmak istemiyorum ben geçen ekimde ayın 15 nde kasımda 12 sinde bu ayda 6 sında regl oldum benim tahmini yumurtlama günüm kaçıncı gündür bide hangi ovülasyon testini kullanıyosunuz eczaneden bulabilirmiyiz bana yardımcı olursanız sevinirim
canım yeni gördüm mesajını ben 22 ekim de adet olmuştum sonra 16 kasımda pembeli akıntılarım başladı ama 20 kasım da kırmızıları gördüm. o yüzden de emin değilim kaç gün sürdü ne zaman adet oldum
slm kızlar bende bu ay yumurtlama günlerimi kaçırmak istemiyorum ben geçen ekimde ayın 15 nde kasımda 12 sinde bu ayda 6 sında regl oldum benim tahmini yumurtlama günüm kaçıncı gündür bide hangi ovülasyon testini kullanıyosunuz eczaneden bulabilirmiyiz bana yardımcı olursanız sevinirim
adetine kaç gün var cnm??
şu an 4 gün var canım
her sey iyi güzel de yumurtlamadan sonra beklemek cok sinir bozucu4gün az kalmis canim.. benim daha 10gün var :26::26:
her sey iyi güzel de yumurtlamadan sonra beklemek cok sinir bozucu4gün az kalmis canim.. benim daha 10gün var :26::26:
karden burdada seni buldum:)
LABOQUICK marka 30 adet ovulasyon testi+kargo GittiGidiyor.com'da #46746545
eczaneler çokkkkkkkk pahalı burdan al canım benim
Beklemek çok zor canım gerçekten. Raabbim hepimize yardım etsin. Gelişmelerden haberdar et.
İnşaallah gebeyimdir. Şiddetli bel ağrım var. Başka da belirti yok şu anda:26:
kızlar ya silik çizgiyi yakaladım ama çok silik gebelik testi yaptım az önce adetmede 3-4 gün var bu kağıt gibi minik çubuk testler güvenilirmidir. bi tane yapıtm silik ama genede görülen bi çizgi die 2 tane daha yaptım onlarda çok silik çıktı inanasım gelmio umutlanmıyorum :S resmini koysamda pek belli olmuo resimde ama baya baya görülüo resimler. inş. bu ay yarıcak bu ovulasyon testleri hepimizeeee :13:[/QUO
canım hadi hayırlısı inşallah koyu renkte çizgileride görürsün çok sevindim rabbim hayırlı haberler getirmeni nasip etsin şu ovulasyon bida işe yaradığını duyduğuma sevindim ha bide detayını banada anlatırsan çok hoş olur sevgiyle kal
canım hadi hayırlısı inşallah koyu renkte çizgileride görürsün çok sevindim rabbim hayırlı haberler getirmeni nasip etsin şu ovulasyon bida işe yaradığını duyduğuma sevindim ha bide detayını banada anlatırsan çok hoş olur sevgiyle kal
kan testi çıktı gene 1 gene 1ama daha 1 hafta geçti yumurtlamadan çıkmaz belkide belkide daha erken antibiyotik yazdı doktor idrar yolları enfeksiyonu için .ama adet olmayı bekle sen genede dedi bilmiyorum üzülmekte istemiyorum offf offf bütün dallarım kırıldı gene 1'i görünce
adetine 1 haftamı var?? gebelik belirtiler yaşıyomusun?? üzülme hemen adet tarihinde bi idrar testi daha yap