Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Artık kasık ve bel ağrılarımdan bunalarak doktora gittim.
Hamileliği geçtim kötü bişey olmasından korktum.
Doktor alttan ve ultrason ile baktı.İlişkinin üstünden 15 gün geçmeden kanda bile çıkması çok zor,bekleyeceğiz dedi.
Evet rahim duvarı kalınlaşmış ama bu hem hamilelik hem regli belirtisi.
Adetini bekle ve 2-3 gün geçtikten sonra yaptır test dedi.

Gene zamanla savaşmaya devam

Umut ettikleriniz sizin olsun kızlarr

evet katılıyorum sana aslında işte benide çift çizgi çıkan gebelik testleri umut versede biliyodum böyle çıkacağını daha bir hafta oldu ilişkinin üstünden geçeli
seninde dediğin gibi savaşmaya devam.
bugünkü sloganım YAŞIYORSAK HALA BİR UMUT VAR DEMEKTİR....

Evet Umutlarımız bol olsun, zaman hızlıca geçsinn

[/QUOTE]

olsun canim bir gün öncesinde yaptiysan bence artik olmasi Allaha kalmis, yani sen yapman gerekeni yapmiyssin.. benim de aynisi oldu bekleyip görcez

çok tşk ederim gülüm de madem yakaladın koyu çizgiyi neden kanda baktırmadın ama kandada erkense çıkmıyoki dur bakalım hoş için rahatlar en azından çok güzel anlatmışsım rabbim gönlünün muradını ihsan eylesin ben daha yakalayamadım iki eşit çizgiyi ya benim testte sorun var yada ben 17.günden sonra yumurtluyorum gerisi hikeyeymiş şimdide buna takılmaya başladım maşallah hergün bişeye takılıyoruz şimdi anlıyorum bu kadınları neden erken yaşlandığını bak sende sakın stres yapma olrmu dikkat et kendine hoşçakal

Son düzenleme:
İlk testi ne zaman yapmalıyım ?
1) İlk testin yapılacağı günü tespit edebilmek için önce kendinizin siklus dönemi uzunluğunu hesap etmeniz gerekir.
Siklus dönemi uzunluğunuzu adet kanamanızın birinci gününden bir sonraki adet kanamanızın birinci gününe kadar sayarak hesaplayabilirsiniz.
2) Aşağıdaki tabloya bakarak siklus dönemi uzunluğunuzun karşısında bulunan günde ilk testi yapınız.
3) Siklus dönemi uzunluğunuz her ay değişiyorsa en kısa siklus dönemi uzunluğunu dikkate alarak tabloya bakınız.
4) İlk test günü sonuç negatif ise ertesi günler testi yapmaya devam ediniz.
5) Test sonucu pozitif ise ertesi günler test yapmaya gerek yoktur. Kalan testleri diğer aylar yapabilirsiniz.

TABLO:
Siklus dönemi uzunluğunuz 21 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak beşinci gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 22 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak altıncı gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 23 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak yedinci gün ilk testi yapınız
Siklus dönemi uzunluğunuz 24 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak sekizinci gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 25 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak dokuzuncu gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 26 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak onuncu gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 27 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak onbirinci gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 28 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak onikinci gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 29 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak onüçüncü gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 30 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak ondördüncü gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 31 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak onbeşinci gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 32 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak onaltıncı gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 33 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak onyedinci gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 34 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak onsekizinci gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 35 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak ondokuzuncu gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 36 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak yirminci gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 37 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak yirmibirinci gün İlk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 38 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak yirmiikinci gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 39 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak yirmiüçüncü gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 40 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak yirmidördüncü gün ilk testi yapınız

mrb kızlar
ya bugün benim adetimin 21. günü ve ben çift çizgiyi net bi şekilde sadece 15. gün yakaladım
16. günden bu yana 2 çizi var ama 2. silik sonuç negatif oluo biliorum ama 15. güne kadar
hep tek çizgi çıkıodu kafam karıştı açıkçası sizlerden yardım istiyorum artı akıntılarım devam
ediyor bide idrarımda tortular hissediyorum sizce doktora gitmem gerekir mi herhangi bi
enfeksiyon kapmış olabilir miyim acaba?

olsun canim bir gün öncesinde yaptiysan bence artik olmasi Allaha kalmis, yani sen yapman gerekeni yapmiyssin.. benim de aynisi oldu bekleyip görcez [/QUOTE]

tmm cnm bnm inş rabbim nasip etmiştir banada isteyen herkesede:)

inşallah canım Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün bizlerinde

sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallah

benimde adetime 8 gün var arkadaşlar katılıyorum sizlere nasıl geçecek

bu günler beklemek zor ama yapacakda başka bişide gözükmüyor

hayırlı haberleri burada birbirimizle paylaşınca hepimiz mutlu oluyoruz

testlerin işe yaradığını görmek insana umut veriyor ve hayata bağlıyor açıkçası

ya kızlar laboquick gebelik testini kullanan oldumu hiç?? neden derseneniz eski forumları okurken biri demişki ben bu testle adetime 10 gün kala hamileliğimi öğrendim hemde 2 hamileliğimdede demiş ya bu mümkünmü bukadar erken sonuç vermesi ??? ben adetime 6 gün kala yaptım aynı testten sonuç negatif şimdi hamile değilmiyim yani 10 gün önceden nasıl idrarda çıkarki sizin yorumlarınızı bekliyorum arkadslar

cnm ben bu ay kulanıyorum o testi.. hatta az önce yaptım.. 19 . günümdeyim ovulasyonda.. sürekli ikinci çizgi çıkıyor sadece 3 gün koyu idi ..ikinci çizgi bende hep varrr yani hamile olsam ayırt edememki hamilelikmi yoksa başka bşym diye..
hatta dur testlerimin hepsini çekip geleyim resmini:)

kızlar ben ilk kez bu ay denedim ovulasyon testi.. iyi bilen arkadaşlar yardım edebilirmii..

benim 16. gün çift çizgi çıktı bugun 19 . gün hala çıkıyor bu nedemek oluyor.. ben çalışmalara devam edeyimmiii.. 15-16-18 de ilişki oldu..
Eki Görüntüle 307722

Kızlar normal ultrasonda kesede bebek ne zaman gozukurrr bılgısı olan varmııı ? 6 haftalık oldu ama göremıyoruz hala =( sadece kese var

Selam kızlar daha once verdıgınız cevaplar cok yardım ettı vee ben dun gece kasıgımdakı agrıdan dolayı ovulasyon testı yaptım adetımın 17. gunu (adet baslangıcım 29.11.2011)cıft cızgıyı yakaladım bıraz oncede yaptım tekrar kırmızı cızgı cıktı sımdı buu yumurtlama catlamak uzeremı oluyor??? cevap verırsenız tekrardan cok sevınırım

Son düzenleme:

evet balım 24 le 48 saat içerisinde yumoşun çtlıcak anlamına geliyo edndiğim bilgilere göre bende çift eşit çizgiyi bugün yakaladım ve aşırı derecede karnımın alt kısmında baskı ve huzursuzluk derecesinde ağrı var sennde muhtemelen böyledir değerlendirmeni tavsiye ederim es geçme dün yakaladığına göre bugün çatlıcaktır muhtemelen akıntı gelmesi gerekir onuda yakaladınsa çatlamıştır zaten

Kızlar normal ultrasonda kesede bebek ne zaman gozukurrr bılgısı olan varmııı ? 6 haftalık oldu ama göremıyoruz hala =( sadece kese var

canım bu kişiden kişiye değişiyo ben düşük yapmadan önce hcg değerim 198 bir hafta sonra görebiliriz demişti bu kişiden kişiye değişiyo hatta 7 haftalık sonra görenler var acele etme bakalım biras daha bekle el sallıcak bebişin inş

cevabın ıcın tesekkur ederım arkadasım bende kımse cevap yazmaz dıe konu amıstım sımdı benım dun gece cok fazla kasıgım agrıdı gece 3 gıbı hemen test yaptım cıft cızgı belırgındı ama emın olmamadım gece oldugu ıcın sımdı yaptım yıne aynı durum bugunu degerlendırmek lazım bırde yumurtlama oldugu zaman ust uste 3 gun denıyorrr fakat sıperm kalıtesı yok oluyor ayrıca spermler 72 saat yasamıyormu

Son düzenleme:

aynen öyle tatlım değerlendir bu günü 1 gün bekle tekrar doktorum bile bana gün aşırı demişti bu kurala uymak lasım böyle konulara girilmes ama ben mesela dün gece değerlendirdim bu akşam eşitlendi çizgi anca yakaladım ama beklicem yarın aksam değerlendiricem yeterli diye düşünüyorum hatta çift çizgiden sonra çatlıyo yumoşya hani etresi gece yapınca denk gelmiş olur umarım bu arada banada vermişlerdi bu tiyoyu bende sana veriyim halvetten iki saat önce sert bi kahve eşin içsin sperm hareketlerini arttırıyo demişlerdi inş işe yarar rabbim yardımcın olsun bol sanslar:)))))bu arada yeni konu ne bende gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…