- 26 Ocak 2007
- 2.082
- 2
- 40
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.061
Artık kasık ve bel ağrılarımdan bunalarak doktora gittim.
Hamileliği geçtim kötü bişey olmasından korktum.
Doktor alttan ve ultrason ile baktı.İlişkinin üstünden 15 gün geçmeden kanda bile çıkması çok zor,bekleyeceğiz dedi.
Evet rahim duvarı kalınlaşmış ama bu hem hamilelik hem regli belirtisi.
Adetini bekle ve 2-3 gün geçtikten sonra yaptır test dedi.
Gene zamanla savaşmaya devam
Umut ettikleriniz sizin olsun kızlarr
[/QUOTE]slm kızlar bugn ovulasyonumun 18 . günündeyim... 16-17-18 de çift çizgi çıktı..
16 da ilişki oldu 17 de olmadı bugun yapcam.. acaba 17 de olmadı diye bebiş olmazmıı..
bu da testim
Eki Görüntüle 307057
evet katılıyorum sana aslında işte benide çift çizgi çıkan gebelik testleri umut versede biliyodum böyle çıkacağını daha bir hafta oldu ilişkinin üstünden geçeli
seninde dediğin gibi savaşmaya devam.
bugünkü sloganım YAŞIYORSAK HALA BİR UMUT VAR DEMEKTİR....
[/QUOTE]slm kızlar bugn ovulasyonumun 18 . günündeyim... 16-17-18 de çift çizgi çıktı..
16 da ilişki oldu 17 de olmadı bugun yapcam.. acaba 17 de olmadı diye bebiş olmazmıı..
bu da testim
Eki Görüntüle 307057
inşş canımya cümlemize nasip eder inş..
dün akşamki 3 testte silik çizgi çıktı gebelik testi sabah ilk idrarla yaptım net tek çizgiydi canım sıkıldı.bugün kan testi yaptırsammı die düşünüyorum umutlanamıyorumda kafam karıştı. doğumevinde çalışıp bu durumda olmak canımı sıkmaya başladı
neyse sanırım ovulasyon testinin ayrıntısını istermişsin. ben 12. gün başladım yapmaya her akşam 7 de aynı saatte 3 saat idrarımı tutup sıvı almadım. 18. güne kadar çizgiler çok az koyulaştı 18. ve 19. gün ler net kıpkırmızı ikinci çizgiyi yakaladım 20. gün gene silik çizgi çıktı. 3 gün çalıştım. daha önceki aylar ben hep 10.12.14.16 günleri önemsiodum sonrasdında bırakıodum demekki ben 18-19 gün yumurtluyomuşum.bilmiyorum bakalım bu 4. ayımız olmazsa kısmet hayırlısı neyse o olsun.
bende forumdan öğrendim bu testleri ve işine yarayan çok kişi var burda onunla gününü bulup hamile kalan umudumuz onlar :13:
ya kızlar laboquick gebelik testini kullanan oldumu hiç?? neden derseneniz eski forumları okurken biri demişki ben bu testle adetime 10 gün kala hamileliğimi öğrendim hemde 2 hamileliğimdede demiş ya bu mümkünmü bukadar erken sonuç vermesi ??? ben adetime 6 gün kala yaptım aynı testten sonuç negatif şimdi hamile değilmiyim yani 10 gün önceden nasıl idrarda çıkarki sizin yorumlarınızı bekliyorum arkadslar
resım cok buyuk oldu kusura bakmayın
Selam kızlar daha once verdıgınız cevaplar cok yardım ettı vee ben dun gece kasıgımdakı agrıdan dolayı ovulasyon testı yaptım cıft cızgıyı yakaladım bıraz oncede yaptım tekrar kırmızı cızgı cıktı sımdı buu yumurtlama catlamak uzeremı oluyor??? cevap verırsenız tekrardan cok sevınırım
Kızlar normal ultrasonda kesede bebek ne zaman gozukurrr bılgısı olan varmııı ? 6 haftalık oldu ama göremıyoruz hala =( sadece kese var
evet balım 24 le 48 saat içerisinde yumoşun çtlıcak anlamına geliyo edndiğim bilgilere göre bende çift eşit çizgiyi bugün yakaladım ve aşırı derecede karnımın alt kısmında baskı ve huzursuzluk derecesinde ağrı var sennde muhtemelen böyledir değerlendirmeni tavsiye ederim es geçme dün yakaladığına göre bugün çatlıcaktır muhtemelen akıntı gelmesi gerekir onuda yakaladınsa çatlamıştır zaten
cevabın ıcın tesekkur ederım arkadasım bende kımse cevap yazmaz dıe konu amıstım sımdı benım dun gece cok fazla kasıgım agrıdı gece 3 gıbı hemen test yaptım cıft cızgı belırgındı ama emın olmamadım gece oldugu ıcın sımdı yaptım yıne aynı durum bugunu degerlendırmek lazım bırde yumurtlama oldugu zaman ust uste 3 gun denıyorrr fakat sıperm kalıtesı yok oluyor ayrıca spermler 72 saat yasamıyormu