- 14 Kasım 2008
- 3.190
- 8
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.961
dualarım seninle tatlım.sende bize dua et....adet olacakmış gibi ağrının olması normal inan bana.bende yaşamıştım...hatta dk başı wc ye gidiyodum.teşekkür ederim isteyen herkesın basına .inanamıyorum hala şoktayım inş karnımdadır bebişim.. dua edın nolur cok agrımda var kasıklarımda belımde.. her an adet olcakmısım gıbı gelıyor..
bekleyen herkes ıcın dua edıyorum nasıl bır duygu oldugunu bılıyorum.. ama ben hala ınanmıyorum..dualarım seninle tatlım.sende bize dua et....adet olacakmış gibi ağrının olması normal inan bana.bende yaşamıştım...hatta dk başı wc ye gidiyodum.
gelen bişi varmı diye....
canım benim 2.5 yaşında bi kızım var.bu 2. olacak inşallahhbekleyen herkes ıcın dua edıyorum nasıl bır duygu oldugunu bılıyorum.. ama ben hala ınanmıyorum..
2. cocugumu beklıyosun yoksa düşükmü yaşadın
slm kızlar size bir sorum olacak
bende bugün başladım testlere
testi uygulamadan önce 4 saat sıvı tüketimimi alınmayacak
yoksa 4 saat dolmadan idrarımız gelse bile tutacakmıyız kesin sonuç için
canım ben 3 saat tuttum idrarımı.son 2 saat sıvı almamaya dikkat ettim..slm kızlar size bir sorum olacak
bende bugün başladım testlere
testi uygulamadan önce 4 saat sıvı tüketimimi alınmayacak
yoksa 4 saat dolmadan idrarımız gelse bile tutacakmıyız kesin sonuç için
canım benim 2.5 yaşında bi kızım var.bu 2. olacak inşallahh
amin canım.cümlemize inşallah...o zaman korkmuyorum bende sende aynı agrıları yasadıysan.. hafifledi gerçi birazda psikolojik diye düşünüyorum.. allah sanada 2.yi kucagına almayı nasıp etsın inş.
hamileyim canım
Eki Görüntüle 301486 Eki Görüntüle 301485
2 tane yaptımm ve sonuc bu daha belırgın 2 çizgi fotodan ama fotografta bıraz flu cıkmıs ama agrımd var anlamadım ya kafam cok karısık ve su an yurtdısındayım burda dra gıtme sansımda yok.. kanda
ancak 10 gun snr turkıyeye gıdınce baktırabılırım..
gözün aydın,darısı isteyenlerin başınahamileyim canım
Canım bence hamilesin. Şimdiden gözün aydın. Ne kadar zamandır istiyordun?
evet evet sanırım hamıleyım =) hala test yapmaya devam edıyorum ne gıttıkce kırmızılasıyor 2. ci çizgi haftayada herseyıye kesın olarak bellı olucak ıns. ben 1 seneden fazladır ıstıodum ve hıc umursamadıgım beklemedıgım bı anda oldu.. bıde bu ay kargasayla gectı yolculukla gectı ıhtımal bıle vermedım o yuzden.. allah herkese nasıp etsın
canım hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
çok sağolun kızlar.darısı isteyen herkesin başına inşallahhhhgözün aydın,darısı isteyenlerin başına