Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar merhaba öncelikle
ben aralık ayı için ovulasyon testi aldım ilk defa
reglim 3 gün gecikti
ovulasyon testinden yaptım 2 tane 2 side bööle çıktı
gebelik testi yaptım negatif bu normal mi?

Eki Görüntüle 301211

kızlar merhaba öncelikle
ben aralık ayı için ovulasyon testi aldım ilk defa
reglim 3 gün gecikti
ovulasyon testinden yaptım 2 tane 2 side bööle çıktı
gebelik testi yaptım negatif bu normal mi?

Eki Görüntüle 301211

ben ovilasyon testi ile hamile kalmıştım. ovilasyon testinde çift çizgiyi görüp degerlendirdikten sonra adet olmayı beklerken ki günümde gelmişti tekrar ovilasyon testi yapmıştım yine çift çizgiydi sonra hamile olduğumu öğrenmiştim belki seninde aynı olabilir hamilelik yeniyse gebelik testinde çıkmıyor ama ovilasyon testinde çıkıyor 2 gün sonra gebeliktede çıkar inşallah bekle derim 2 gün daha....

ben ovilasyon testi ile hamile kalmıştım. ovilasyon testinde çift çizgiyi görüp degerlendirdikten sonra adet olmayı beklerken ki günümde gelmişti tekrar ovilasyon testi yapmıştım yine çift çizgiydi sonra hamile olduğumu öğrenmiştim belki seninde aynı olabilir hamilelik yeniyse gebelik testinde çıkmıyor ama ovilasyon testinde çıkıyor 2 gün sonra gebeliktede çıkar inşallah bekle derim 2 gün daha....

ayyy... kizinla adasim beennn :KK16::KK16::KK16::KK16:

süperrrr bi haber buuu :):) böyle duydukça daha bi umutlanıyorum.
allahımmm sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım yaa valla sevindim bak şimdi :nazar::13:
ne kadarlık bu arada ??
canım daha çok yeni evde test yaptım silik bi çizgi çıktı....
2 gün var adetime....
bu ay ilkkez ovulasyon testi kullandım

saol canım cevap verdiğin için :KK19:
yani diyorsun ki adet geçince ya da adete bi kaçgün kala koyu çıkması gebelik oalbilir
anladım canım çook saol

kızlarr acl yardım adetım 2 gun geçti.. ve bugun sabah kalkar kalmaz gebelık testı yaptım ve 2. çizgi silik çıktı cok acık toz pembe şeklinde bu ne demek oluyorkı şimdi.. ben daha ovulasyon testınde 2 cızgıyı bı arada goremedım..

kızlarr acl yardım adetım 2 gun geçti.. ve bugun sabah kalkar kalmaz gebelık testı yaptım ve 2. çizgi silik çıktı cok acık toz pembe şeklinde bu ne demek oluyorkı şimdi.. ben daha ovulasyon testınde 2 cızgıyı bı arada goremedım..
canım silikte olsa hamilelik var olarak değerlendiriliyor.....hayırlı olsun...

ben sevınemıyorum emın degılım cunku adet sancıları gıbı agrılarım var cok..=(
canım ilk ay hamile olsanda adet olacakmış gibi sancıların olacak bilgin olsun....bende de var aynı sancılar yarın batım benim.ama 2 gün önce bende silik çizgiyi gördüm....
testinin fotosunu eklesene bakalım bi

ben sevınemıyorum emın degılım cunku adet sancıları gıbı agrılarım var cok..=(
2.çizgi varsa kutlarım senii tebriklerrr,
kana gitmeni tavsiye ederim

canım ilk ay hamile olsanda adet olacakmış gibi sancıların olacak bilgin olsun....bende de var aynı sancılar yarın batım benim.ama 2 gün önce bende silik çizgiyi gördüm....

merhaba bi şey sorabilir miyim?
benim bat 3 gün gecikti
aralık ayında yapmak için ilk defa oulasyon testleri almıştım
gebelikte gösterir bu testler dedi arkadaşlarım denedim dün ilk defa ve kopkoyu 2.çizgi çıktı hanii şu yumurtlamanın geldiğini gösteren durum gibi aynı
ama gebelik testinde tek çizgi .çıktı
bugün ovucan yine yaptım ama ilk idrarla .o ilk idrarla yapılmazmış yeni duydum .gün içinde tekrarlıcam yine
ama bu sabahki biraz daha açık renk çıktı

adet öncesi bööle bir şey normal mi
ya a ben adet öncesi yumurtluyo olabilir miyim ?
yukarıda eklei resmim dün eklemiştim

2.çizgi varsa kutlarım senii tebriklerrr,
kana gitmeni tavsiye ederim

merhaba bi şey sorabilir miyim?
benim bat 3 gün gecikti
aralık ayında yapmak için ilk defa oulasyon testleri almıştım
gebelikte gösterir bu testler dedi arkadaşlarım denedim dün ilk defa ve kopkoyu 2.çizgi çıktı hanii şu yumurtlamanın geldiğini gösteren durum gibi aynı
ama gebelik testinde tek çizgi .çıktı
bugün ovucan yine yaptım ama ilk idrarla .o ilk idrarla yapılmazmış yeni duydum .gün içinde tekrarlıcam yine
ama bu sabahki biraz daha açık renk çıktı

adet öncesi bööle bir şey normal mi
ya a ben adet öncesi yumurtluyo olabilir miyim ?
yukarıda eklei resmim dün eklemiştim

canım bende duydum bunu ve denedim.adetime 6 gün vardı silik bi çizgi çıktı bende...hani koyulaşmadan önceki günkü gibi....
ama benim gebelik testimd de silik çizgi çıktı....
sen ovucan yerine tekrar gebelik testi denesene ama ilk idrarrınla canım....

Merhaba kızlar,

Bende bu ay başladım ovülasyon testine.Adet sıklığım 30-31 arası.
Test 12.gün başlamamı yazıyordu.Ben dayanamadım 11.günde başladım :)15.günde çok silik 2.çizgi 16.günde ise iki çizgide eşitti.
Sağlama almak için 16ve17.günde ilişki oldu.Bugünde olmasını planlıyorum.

Sizce hergün ilişki riskli mi

Allah hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler versin..

canım bende duydum bunu ve denedim.adetime 6 gün vardı silik bi çizgi çıktı bende...hani koyulaşmadan önceki günkü gibi....
ama benim gebelik testimd de silik çizgi çıktı....
sen ovucan yerine tekrar gebelik testi denesene ama ilk idrarrınla canım....

yok benimki tek çizgi çıkıyo gebelikte
ama ovulasyonda resmen koyu 2 çizgi
dr umu aradım
adet ağrım var ve gecikti dedim
bence geç yumurtluyosun değerlendir bugünleri dedi
ve adetin 10 atabilir dedi :KK43:
Merhaba kızlar,

Test 12.gün başlamamı yazıyordu.Ben dayanamadım 11.günde başladım :)15.günde çok silik 2.çizgi 16.günde ise iki çizgide eşitti.

bence hergün olması gereksiz canım
çünkü onlar 2 günden fazla yaşayabiliyorlar
hergün ilişki sperm sayısını ve kalitesini düşürüyor gerek yok yanii

Merhaba kızlar,

sperm kalitesi için gün aşırı olmasını öneriyorlar canım....
2 gün ilişki olmuş bu gün atla istersen....aslında pozitif gördüğün günü boş geçseydin daha iyi olurdu.
17 ve 18 yapardın. yumurta 24-36 saat sonra çatlıyor pozitif testten sonra yani...
ama spermler 2-3 gün yaşayabiliyomuş...
inşallah bebişin gelir tatlım....

dr umu aradım

dr daha iyi bilir canım...öyleyse çalışmaya devam....

dr umu aradım

sperm kalitesi için gün aşırı olmasını öneriyorlar canım....
2 gün ilişki olmuş bu gün atla istersen....aslında pozitif gördüğün günü boş geçseydin daha iyi olurdu.
17 ve 18 yapardın. yumurta 24-36 saat sonra çatlıyor pozitif testten sonra yani...
ama spermler 2-3 gün yaşayabiliyomuş...
inşallah bebişin gelir tatlım....

Hımmm fena yapmışım desenize :KK43: olmadı dediğiniz gibi yaparak bu akşamı es geçerim.5te testi yapalım bakalım:S
Allah gönlünüze göre versin kızlar :)

$IMG_0377.jpg $IMG_0379.jpg

2 tane yaptımm ve sonuc bu daha belırgın 2 çizgi fotodan ama fotografta bıraz flu cıkmıs ama agrımd var anlamadım ya kafam cok karısık ve su an yurtdısındayım burda dra gıtme sansımda yok.. kanda
ancak 10 gun snr turkıyeye gıdınce baktırabılırım..

Eki Görüntüle 301486 Eki Görüntüle 301485

2 tane yaptımm ve sonuc bu daha belırgın 2 çizgi fotodan ama fotografta bıraz flu cıkmıs ama agrımd var anlamadım ya kafam cok karısık ve su an yurtdısındayım burda dra gıtme sansımda yok.. kanda
ancak 10 gun snr turkıyeye gıdınce baktırabılırım..
canım bence sen hamilesin.çizgiler görünüyor çünkü...Hayırlı olsun bebişin .tebrik ederim tatlım.

canım bence sen hamilesin.çizgiler görünüyor çünkü...Hayırlı olsun bebişin .tebrik ederim tatlım.

teşekkür ederim isteyen herkesın basına .inanamıyorum hala şoktayım inş karnımdadır bebişim.. dua edın nolur cok agrımda var kasıklarımda belımde.. her an adet olcakmısım gıbı gelıyor..

X