Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

offf ya benim kırmızılar geldi yine:KK14: 4aydır ovulasyon testi kullanıyorum neden olmuyo ya :KK14: bende bi problem mi var acaba kızlar çok morale ihtiyacım vaaar:KK14::KK14::KK14::KK14:

belirtilerin nelerdi yazarmısın? akıntın varmıydı mesela..

adetımden bı hafta önce sol gogsum cok agrıdı ve ucu sısıp kabardı.. anı kasıklarıma sancılar gırmeye basladı bıcak saplanır gıbı cok sık deıl ama ve kısa surdu.. adetım yaklaştıkca goguslerım dahada gergınleştı ve hassaslaştı.. akıntımda adetımde 2 gun önce yogunlaşmaya başladı.. ve sımdı 2 gun gecıktıgınde testı yaptım sılıkde olsa pzıtıf cıktı bugunku daha netti..ve ben ovulasyon testınde hıc pozıtıfı gorememıstım bu ay.. ve bel agrım cok oldu halada devam etmekte.. en belırgın özellıkler bunlar..

offf ya benim kırmızılar geldi yine:KK14: 4aydır ovulasyon testi kullanıyorum neden olmuyo ya :KK14: bende bi problem mi var acaba kızlar çok morale ihtiyacım vaaar:KK14::KK14::KK14::KK14:

tatlım ben 1 sene boyunca ıstedım ve o kırmızıları her ay gördum bı sorun olmamasına ragmen ve beklemedıgım anda hamıle kaldım yogunlaşma moralını yuksek tut hep kafanda acabalarla ugraşma.. ve ıcın cok rahatsızsa dr a gıt tum kontrollerını yaptır.. ama en önemlısı moralının yuksek olması .. cnku cevremdekılerınde beklemedıgı ve o ay yogun cocuk calısmaları olmadıgı zmnda oldu.. içini ferah tut.. ben klomenle ılk ayımda hamıle kaldım.. belkı o ılacında etkısı olabılır..dedıgım gıbı dr unada danısabılırsın

tatlım ben 1 sene boyunca ıstedım ve o kırmızıları her ay gördum bı sorun olmamasına ragmen ve beklemedıgım anda hamıle kaldım yogunlaşma moralını yuksek tut hep kafanda acabalarla ugraşma.. ve ıcın cok rahatsızsa dr a gıt tum kontrollerını yaptır.. ama en önemlısı moralının yuksek olması .. cnku cevremdekılerınde beklemedıgı ve o ay yogun cocuk calısmaları olmadıgı zmnda oldu.. içini ferah tut.. ben klomenle ılk ayımda hamıle kaldım.. belkı o ılacında etkısı olabılır..dedıgım gıbı dr unada danısabılırsın

desteğin için sağol canım tebrik ederim darısı başımıza inşallah rabbim kucağına da almayı nasip etsin.yarıyıl tatilini bekliyorum doktora gideceğim küçük bir ilçe olduğu için burası kadın doğum doktoru yok o yüzden gidemiyorum.içim içimi yiyo bi sorun varmış gibi hissediyorum sanki:KK14:

canim sen dra gittin mi hic?? ne zamandir deniyorsun ki?? öyle moral bozuklugu da yapma kendine.. :KK34: bak benim de yilbasinda 1sene oluyor, o kadar cok aksilik yasadim ki üst üste... önemli olan senin moralman saglam olman..

offf kızlar ya allak bullak oldum bugüne kadar yaptığım ovulasyon testleri boşa gitti.

kadın hastalıkları ve doğum hastanesinde çalışıyorum ben istediğimiz zaman ultrason tahlil filan yaptırabiliyoruz. idrar yollarımda iltihap var die gittim doktora ultrasonda bakalım dedi. çikolata kistim vardı 3 cm ama gebeliğe engel değildi. 5,5 cm olmuş büyümüş kist rahime yapışık bi durumda ve gebeliğe engellll !!!!! bi tane yumurta gözüküo ama 18. günde hayır bekleme büyük ihtimalle ya kaçırmışsın gününü yada çatlamamış ölmüş dedi.düzenli adet olan bi insanın genelde 14. güne denk gelio yumurtlama günü dedi. bende ovulasyon testi yapıorum daha çizgilerim yeni koyulaşmaya başladı dedim umutlanma bu yumurtadan dedi. ca 125 yani tümör tahlili için kan verdim yarın bakıcak sonuçlara göre ya ameliyat ya d.kontrol hapı :KK14:
kaç aydır boşamı çalışıyorum yani ben :KK14:
12. gün başladım testleri yapmaya ve bugün 18. gün koyulaşmaya başlamıştı çizgi bu akşam büyük ihtimalle çıkıcaktı çizgi.
napıcam bilemedim :KK43::KK43::KK43:

canim benim yaa... sen anlatinca böyle benim de icime bi sey düstü.. ben de deniyorum ne zamandir, dra da gittim her sey normal diyor, gerci buranin drlarina göre her sey normal :KK50::KK50: kanser olana kadar normaldir, kanser olduktan sonra da kansersin derler.. bak yine sansin varmis.. her sey elinin altinda ve isin icindesin daha iyisini biliyorsun.. üzülme sakin :KK54:

canim sen dra gittin mi hic?? ne zamandir deniyorsun ki?? öyle moral bozuklugu da yapma kendine.. :KK34: bak benim de yilbasinda 1sene oluyor, o kadar cok aksilik yasadim ki üst üste... önemli olan senin moralman saglam olman..

doktora hiç gitmedim canım ama gideceğim en kısa zamanda inşallah.7 aydır uğraşıyoruz bizde.ne biliyim 4 aydır ovulasyon testi kullanıyorum her birinde çift çizgiyi gördüm çalışmalar yaptık herşey yerli yerinde çok şükür ama olmuyo bir ay ovulasyon testi kullananların bile hemen tutuyo diyorum içimden.Çalışıyor olmama rağmen gün boyu bu düşünceleri kafamdan atamıyorum ne yapcam bilmiyorum.iyiki varsınız burası da olmasa derdimi paylaşacak kimse bulamıyo insan

doktora hiç gitmedim canım ama gideceğim en kısa zamanda inşallah.7 aydır uğraşıyoruz bizde.ne biliyim 4 aydır ovulasyon testi kullanıyorum her birinde çift çizgiyi gördüm çalışmalar yaptık herşey yerli yerinde çok şükür ama olmuyo bir ay ovulasyon testi kullananların bile hemen tutuyo diyorum içimden.Çalışıyor olmama rağmen gün boyu bu düşünceleri kafamdan atamıyorum ne yapcam bilmiyorum.iyiki varsınız burası da olmasa derdimi paylaşacak kimse bulamıyo insan

valla tatlim ayni dert benim de basimda olmasina ragmen, yine de üzülme diyorum.. seni coook iyi anliyorum, asagidaki yaziyi okuyunca valla benim de icim bi hos oldu.. yani bak arkadasin durumuna.. ama ben de kist felan yok hiicc... dra gittim kan testi hormon testi.. her sey normal dediler.. ama olmadi iste.. 3ay korunduk ondan sonra, bu ay yine denicez.. ümidim bu ayda bakalim sonu hüsran mi sevinc mi olcak.. zaten o ilk ayda deneyip de hemen tutturanlardan hic bahsetme bana valla :KK50::KK50::KK50: tamam Allah daha cok versin de bize de ayip oluyor yani.. ben hamile kalmanin bu kadar zor olacagini bilmezdim :KK50::KK50::KK50:

ben ovulasyon testınde cıft cızgıyı gormedım ama hamıle kaldım testlere cok baglama kendını.. içini ferah tut ve en kısa zamanda bı dr a gıt belkı sadece alıcagın bı kaç ilaçdan snr hemen hamıle kalabılırsın

canim benim yaa... sen anlatinca böyle benim de icime bi sey düstü.. ben de deniyorum ne zamandir, dra da gittim her sey normal diyor, gerci buranin drlarina göre her sey normal :KK50::KK50: kanser olana kadar normaldir, kanser olduktan sonra da kansersin derler.. bak yine sansin varmis.. her sey elinin altinda ve isin icindesin daha iyisini biliyorsun.. üzülme sakin :KK54:

sağol canım benim. ihmal etme kontrollerine git ben ölesine baktrırırken çıktı çikolata kisti. çok takmıyorum dediklerini doktorun yokya inanmıyorum ben bu doktorlara arkadaşımada polikistik overın var hamile kalamazsın dediler d.kontrol hapı verdi ama arkadaşım içmedi soğan kürü uyguladı 15 gün ertesi ay hamile kaldığını öğrendi.

banada dedi yumurtan çatlamadan işi bitmiş dedi. bu saatten sonra bu yumurtayla olmaz zaten kistin büymüş hiç olmaz dedi.

bugün 18. gününm ve ovulasyon testim kıpkırmızı çift çizgi :KK36:yalancı bunlar umudumu yitirmiyorum ben hayırlısı artık herşey alllahtan.

buda testlerim :):13:

$Fotoğraf0052.jpg $Fotoğraf0053.jpg

sağol canım benim. ihmal etme kontrollerine git ben ölesine baktrırırken çıktı çikolata kisti. çok takmıyorum dediklerini doktorun yokya inanmıyorum ben bu doktorlara arkadaşımada polikistik overın var hamile kalamazsın dediler d.kontrol hapı verdi ama arkadaşım içmedi soğan kürü uyguladı 15 gün ertesi ay hamile kaldığını öğrendi.

banada dedi yumurtan çatlamadan işi bitmiş dedi. bu saatten sonra bu yumurtayla olmaz zaten kistin büymüş hiç olmaz dedi.

bugün 18. gününm ve ovulasyon testim kıpkırmızı çift çizgi :KK36:yalancı bunlar umudumu yitirmiyorum ben hayırlısı artık herşey alllahtan.

buda testlerim :):13:

Eki Görüntüle 302477 Eki Görüntüle 302478

aaaa evet cook belirgin cizgiler.. benimki de iste senin son testinden bi önceki gibiydi bugün.. canim diger topikten arkadasim da ileri derece pko idi.. tüp bebek yaptircakti.. iste testleri felan yapildi, tam tüpe baslarken hamiel kaldi :KK52::KK52::KK52: Allahin isi iste.. dedigin gibi takmamak da lazim.. sirf ilac vermek icin de yapiyorlar bazen :KK50::KK50::KK50: sonucta anlasmali calisiyorlar..

mrb herkese... ovulasyon testim dün ve ondan önceki gün pozitifti ve ilişki oldu bugun silikleşti bugunde ilişkiye girmem gerekiyormu bugünde önemlimi yoksa gebelik için??

kızlar şimdi dün ben çift çizgiyi yakaladımya dün bugün ve yarın çalışma arda ardamı olucak ara vermeden hergün yani:KK17:

tmm cnm cok saol... sen ne yaptın yanlıs hatırlamıosam sende gecen ay kullanıyordun dimi cnm

doğru hatırlıyorsun canım bu kullandığım 3.ay yani anladığın üzere geçen ayda olmadı :KK43: . bu ay ovulasyon testlerinide çok kasmadan yaptım. yinede çift çizgi gördüm ama günaşırı kuralımızı bozmadık. bakalım bide böyle deniyoruz :KK43:

merhaba
adetin 27.günü ovülasyon testinde gözüken silik çizgi ne anlama gelir sizce ? yumurtlama takibi için yapmadım testi bu arada hamilelik var mı yok mu diye bakmak istedim.
elimde idrar testi yoktu, ovülasyon testinden bir bakayım dedim:KK53: bazen hamileliği de gösteriyor muş ya bu testler

merhaba
adetin 27.günü ovülasyon testinde gözüken silik çizgi ne anlama gelir sizce ? yumurtlama takibi için yapmadım testi bu arada hamilelik var mı yok mu diye bakmak istedim.
elimde idrar testi yoktu, ovülasyon testinden bir bakayım dedim:KK53: bazen hamileliği de gösteriyor muş ya bu testler

canımm bvenim bildiğimm aynı ovulasyondaki pozitif gibi kıpkırmızı çıkması gerekiyormuşş lh hormonu vücudumuzda az çok sürekli var olduğundan silik çizgi çıkıyor diyorlar ama benim arkadaşımında adete yakın ovucan yaptı silikti gebelik yok diye üzüldü 3 gün sonra gebelik testi pozitifti ama onun için sen 1 kaç gün daha bekleyip gebelik testi yap bence inşallah bebişin göbüştedir

X