Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

cevap verdiğin için teşekkür ederim tatlım
bende cumartesi gününe kadar bekliyim o zaman..İnşallahhhhh göbişimdedirrr inşallaahhhhhhhhh
saol güzel dileklerin için...

Allah herkesin gönlüne göre versin

amin..

tatlım bende de adete yakın ovülasyon testi hep silik çıkar.. ilk zamanlar heyecanlanıyodum ama artık takmıyorum fazla..
ovüalsyon testi tamamen kırmızı olursa ihtimali varmış diye okudum.. onuda yaşadım son iki gün kala ama yine olmadı.
umutlanıpta olmadığını görmek çok yoruyor insanı.. elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum artık..
umarım Allah gönlüne göre verir tatlım.. güzel haberlerini paylaş sen yinede..

Son düzenleme:

ben hamılelıgı gösterdıgını sanmıyorum cunku elımde bır kaçtane ovulasyon testı kalmıstı meraktan yapıyım bakalım hamılelıgı gostercekmı dedım.. çok silik cıktı ilk başlarda yaptıgım gibi.. onun için en saglıklısı bence gebelık testi..

eee sonuç peki? gebelik testi de yaptın mı? hamilemisin yoksa beklemede misin benim gibi

bazıları hamile kaldığını öğrenmiş ovulasyon testinden.Umut dünyası işte nasıl test yapacağımızı şaşırdık artık çift çizgi görelim diye :)
tabii tabii en sağlıklısı gebelik testi..onu da adetin gecikince yapmak lazım..erken yaptığında yanıltıcı olabiliyormuş o da...

aynı koyulukta olunca mı oluyormuş hımm..ben silik çıkınca da olur diye düşündüm.kendi kendime gelin güvey oldum ....
aynen canım bende düşünmeyeyim diyorum ama beceremiyorum birtürlü..beklemek çok zor..
amin canım ,Allah seninde ve tüm isteyenlerinde gönlüne göre versin canım..
Yılbaşında hediye olarak bebiş haberi verelim kocişlerimize..

tamam paylaşırım mutlaka tatlım..aynı şekilde senden de bekliyorum müjdeli haberler..

hamileyim 5 haftalık.. ama kalp atışlarını duymadım haftaya gıdıcem ıns doktora umarım yolundadır herşey.. bende hamıle olduguma ınanmayıp 7 tane gebelık testı yaptım ama 7 sıde pozıtıf allaha şükür.. allah hepinize nasip etsin..

İlk defa ovulasyonla ilgili test kullanmaya başladım hatta bunla ilgili konu bile actım ama Cvp alamadım dun adetimin9gunuydu test yaptım coooj silik çıktı 10.gun bügünde yaptım ilknine göre belirgindi ilk 10dk ama sonradan siliklesmeye başladı ama yimese belirgin şimdi bu nedemek oluyor boş gecirmemekmi gerekir

AYYYYY NE GÜZELLLLLL :):)
inşallah herşey yolundadır,sağ salim kucağına da alırsın :)

aminnnnnn :)

2.çizgi kontrol çizgisi kadar koyu veya daha koyu olmalı pozitif olması için.ama bazı testlerde çok koyu çıkmıyor.ama sen hergün testi yapmaya devam et.zaten gün geçtikçe koyuluktan ne zaman pozitif verdiğini anlayacaksın.bu arada günaşırı ilişkinize devam edin.en koyu çıktığı gün ve sonraki 3 gün hergün ilişki öneriliyor.gerisini de allah bilir.umarım doğru anlatabilmişimdir.

Teşekkür ederim fakat çizgiler durdukta açılmasıylasiyor bu nedemek niye durdukca acilirki

Himm ben o zaman bugün çalısmaya başlayın ne olur olmaz tehlikeye atmayalım dini kolay hamile kalınmıyor ahhh ahh ne zormus

evet katiliyorum benim de iki gün önce iyice koyulasti ama daha koyu olmadi.. biz de dün calistik bakalim iki hafta beklicez...

ya kızlar bi sorum olacak benim bugün 16. günüm ve testlerde dün itibariyle koyu çizgiyi gördüm
ama şöle bi durum var biz gün aşırı ilişkide bulunuyorduk yani en son çrşm akşamı olmuştu o günkü test silik çıkmıştı
ben dün çift çizgiyi görünce akşam yine oldu şimdi arkadaşlar yazmış 3 gün üst üste olsun die
çift çizgiyi görünce şimdi ben ne yapmalıyım?????
bide bu ay incir kürünede başlamıştım bugün 13 günüm kasıklarımda çok ağrı hissediyorum sizce
yumurtluyorumda ondan mıdır?

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrbugün kırmızılar geldi yaaaaa yine olmadı soğan kürü ovülasyon testi sonuc yine koca bi SIFIR tıpkı moralim gbi....cok mutsuzum

koyu çizgiyi gördükten sonra 3 gün üstüste ilişki öneriliyor.yani dün olduysa bugün ve yarında.çünkü yumurtanın çatlama süresi 36 saate kadar olabiliyormuş.

Gene sıkıcı bekleme dönemi acabalar Her ay uumutla beklemek.Belirtileri yormak.Artık o kadar karıştım ki.
Bu ay ilk defa denedim yumurtlama testlerini.Şimdilik 18-19unu bekliyorum.
Bu ay değişik hissediyorum kendimi ama bilmiyorum.Normalde göğüslerim şişerdi bu vakitlerde adet öncesi ve çok acırdı.Hiç bişey yok.Kasıklarım da ağrı , beyaz akıntım ,bacaklarımda ağrı ,bel ağrısı,iştahsızlık ve hafif mide bulantım var Üşütmekte olabilir bu

Hepimizin bekleyişi son bulur ve minnişlerimize kavuşuruz inşallah :)

Son düzenleme:
ya kızlar şimdi çarşıdan geldim bebek kıyafetlerini gördüm ve bayıldım kendimi zor tuttum almamak için
eşim her zaman der doğmamış çocuğa don biçilmez die sanırım bebiş özlemiyle yanıp tutuşmaya başlamışım
da haberim yokmuş inş. hepimiz tadarız annelik duygusunu ve Allah ın izniyle alırız bebişlerimizi kucaklarımıza.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…