Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

çok tebrik ederim seni ve eşini inş. bizlerde görürüz o günleri siz hamişlerin duası kabul oluo bizleride unutmayın olurmu

tesekkur ederım canım
amın ınsallah en yakın zamanda tadarsın bu duyguyu
dualarım hamıle kalmayı bekleyenlerle

tesekkur ederım canım
amın ınsallah en yakın zamanda tadarsın bu duyguyu
dualarım hamıle kalmayı bekleyenlerle

hayırlı olsun bebeişinn allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. darısıda bizlere olsun :):)

günlerdir çift çizgi çıksada işimizze gücümüze baksak die bekliyoruz 15. gün diğerlerine göre biraz daha belirginleşti yakındır sanırım yumurtlamam ama bide başım sistitle belada üşüttüm heralde ama idrar yollarında iltihap varsa gebelik söz konusu olmuo die biliyorum inş. etkilemez. bu arada maydonoz sapı kaynattım ama gebeliğe bi engel filan değildir inş. içsemmi içmesemmi karar veremedim :S antibiyotik kullanmadan geçmicek sanırım. tamda bu ay ovulasyon testleriyle yakalıcam yumurtayı derken bu çıktı bide başıma .
sizin bilidğiniz başka yöntem varmı şu idrar zorumu sistitmi ne zıkımsa onun için

ya kizlar benim halen testlerim de ikinci cizgi silik cikiyor.. sanirim az kaldi ikinci cizginin de koyu cikmasina saydigima göre yarin bekliyorum... ayyy hepimiz görelim su cift cizgileri yaa....

ya kizlar benim halen testlerim de ikinci cizgi silik cikiyor.. sanirim az kaldi ikinci cizginin de koyu cikmasina saydigima göre yarin bekliyorum... ayyy hepimiz görelim su cift cizgileri yaa....

aynen canım benimkilerde hep silik 12. günden beri yapıorum bugün 16. gün aama sanırım bu akşam çıkıcak çizgiler dün akşamkiler daha belirgindi diğerlerine göre. inş. sabrederek bulucaz. senin kaçıncı gün ???

regen canım kontrol çizgisi de silik ama. Acaba bir problem mi var?

canım bol bol su iç birde bana doktorum gebeliktede kullanılan bi ilaç vermişti adı monsural dı sanırım. tek doz suya katılıp gece yatmadan içiiyor. umarım faydası olur .

saol canım darısı basına
yok valla hıc bır bılgım yok o konuda
yardımcı olamıcam canım

ben de11.günden beri yapiyorum.. hatta bugün iki kere yapcam.. bugünse 14. gün yani bugün yarin cikmasi lazim cizginin.. ben esas yarina bekliyordum ama belki adet döngüm uzadigi icin, yani oluyor arada 31gün felan, bi kac gün daha gec cikabilir.. olsun bekliyorum bakalim... senin normalde döngün kac gün?? benim iste düzensizlesti son bir senede bu bebek hevesi yüzünde, sonra 3ay hapsiz korundum yine düzene girdi :44::44::44::44: simdi yine stres yapiyorsam da gecikiyorsa diye korkuyorum.. o yüzden testin üstüne düsüyorum.. bak koyu cizgileri görünce söyle de calisma yapmaya giderken arkandan dua edelim

regen canım kontrol çizgisi de silik ama. Acaba bir problem mi var?

tatlim benimkinin de kontrol cizgisi silik sanirim testin kalitesiyle ilgili.. önemli olan test cizgisin kontrol cizgisiyle ayni ya da daha koyu olmasi... ben öyle biliyorum..

canim benim gözün aydin... Allahim güzel bi hamilelik kolay bi dogum nasip etsin insallah... ticker yapsana bebisin ne kadarlik biz de takip edelim

canım saol cok cok tesekkur ederım
yapcamda doktora gıttıkten sonra
bugun tam 5 haftalık sat a göre
doktora gıdeyım keseyı falan görelım ondan sonra yapcam ınsallah

canım saol cok cok tesekkur ederım
yapcamda doktora gıttıkten sonra
bugun tam 5 haftalık sat a göre
doktora gıdeyım keseyı falan görelım ondan sonra yapcam ınsallah

o zaman masallah diyelim hadi bakalim biz de sabirsizlikla bekliyoruz o zaman.. dr randevun ne zaman peki??

canım herkeste aynı olmuyo.çok koyulaşmayada bilir...sen çalış bol bol....koyulaşmış baya bi çünki..

akıntılarda başladı zaten yakın sanırım:) inş idrar yollarındaki iltihap engel olmaz bu duruma maydonoz suyu içmekten fenalık geldi çünkü :)

sende durum ne ? sen çizgileri yakalamıştın yanlış hatırlamıosam???

ya arkadaşlar hamile olan arkadaşları okudukça umutlanmaya başladım bende inş. bizde görürüz o günleri....

bu forum sayesinde daha bi umutla bakmaya başladım geleceğe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…