- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.701
canım bende daha bişi yok silik milik oda yok...
senin kaçıncı günün?
değerlendir canım çalışmak iyidir
bende 3 gündür yapıyorum ama sonuç tabiki negatif
devam edeyim pozitif olunca bende resim eklemeye çalışırım burayaaa
canım benm adetim düzensiz olduğundan adetim biter bitmez yani 7.gün başladım animallah erken yımırtlarım falan kaçırmıyımsenin kacıncı gün tatlişgom
canım nette otomatik hesaplayıcaılar var.slm.banada bu konu hakkında yardımcı olabilir misin ? benim adetim 30 ya da 31 günde bir geliyor.yumurtlama dönemimi neye göre hesaplayacağım..
ayşenurcum 4 gün var adete kan testine gitsem çıkarmı ?canım nette otomatik hesaplayıcaılar var.
bu ve bundan önceki 2 adetini girerek hesaplaya bilirsin...
ama ben sana diyim ki 16. gün büyük ihtimalleee
yani adetten sonra 11-17 günleri arasını iyi değerlendir
askitommmmayşenurcum 4 gün var adete kan testine gitsem çıkarmı ?
aman ne biliyim ya sancılarda varya sanki adet olucakmışım gibi şimdi bide yaptırıp negatif alırsam sonucu çok üzülürüm allahım inşallah hamileyimdir sanırım sende 2.yi istiyosun inşallah seninde olur hemencik bekleyen herkese versin rabbimaskitommmm
çıkar tabi çıkmazmıııııı
en kesin ve en erken sonuç veren kan testiiiii
beklemek istemiyosan git yaptır hemencikkkk....
haa bana bak idrar testinde bile çıkıyo bazılarının 4-5 gün varken silik milik bişiler
bi dene bekleme istersen...
Amin canım inşallh Rabbim isteyen herkese versin tabi bizede...aman ne biliyim ya sancılarda varya sanki adet olucakmışım gibi şimdi bide yaptırıp negatif alırsam sonucu çok üzülürüm allahım inşallah hamileyimdir sanırım sende 2.yi istiyosun inşallah seninde olur hemencik bekleyen herkese versin rabbim
Amin canım inşallh Rabbim isteyen herkese versin tabi bizede...
benim 2. olacak inşallah ....
inşallah hamişsinndir canım.negatifi görmek kötü olur bencede sen bekleyiver 3-4 gün daha
bencede bekliyim canım ya bakıyorum takvime işaretlemişim hep önceki aylarda 7-6 gün önce olmuşum şimdi nie olmuyorum böle oluncada hevesleniyorum işte( senin kızmı erkekmi ?
canım öle erken geliyosa normalde şimdi senin gecikmiş olmuyo mu regl lin???
sen bi idrar testi yapsana canımcım yaaa
benim 28 aylık bi kızım var uyuyo şimdi
ama diğer 2 ay günümden bir gün önce adet olduğumda olmuş ne biliyim bekliyim ben en iyisi boşver.kızınıda allah bağışlasın evet bencede 2.yi yapmalıısn ve erkek olmalı :)) erkek çocuğunu çok seviyorum bi başka oluyolar
ee tabi öle bi düzensizlikkk varsa bilemem bekle sende bacım ne olacak bu kadar beklemişşinn zaten 4 gün sık dişini
aayyy kız valla Allah söyletti sana haaaa
bende tabi öncelikle sağlıklı hayırlı evlat olmasını sonrada erkek olmasını çok istiyorum Allahın izniyle....
İnşallah hakkımda hayırlıysa gönlümde olanı veriri Rabbim...
ama kızımın yeri bambaşka bende iyiki onu doğurmuşum...bana çok düşkün..bazen 2. için erken mi diyorum ona baktıkça
kıyamıyorum ona hiçç
inşallah gönlüne göre verir allah.mutlaka yeri ayrıdır ama erkeğinde yeri ayrı olur :) erken diil ikisi birden büyür sende rahata erersin erkenden boşver olur inşallah senin en kısa zamanda hiç olmuyo diilki zaten 1 tane olmuş ikinciside olur merak etme
Artık Rabbim hakkımda hayırlı olanı tez zamanda versin inşallah....
en azından bi tane var diye üzülmüyorum fazla zaten.Allahım kızıma hayırlı uzun ömür versin.yokluğunu göstermesin....
sanada en kısa zamanda bi bebiş gelir inşallah canım...
ben ovulasyon testi yaptım dayanamadımmm ilk yaptığım pozitif verdi ama sanırım bozuk çunku ıdrar konan yer boyle yarım gıbıydı :S sonra bıdaha yaptım onda silik çıktı hamile olsaysım sanırım silik çıkmazdı dimii( zaten göğüslerımdede hiç ağrı yok (
ayencim ovulasyon testi hamilelik testi diilki yumurtlama testi o