Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

valla ovulasyon kitini elime gecmeden deneme yaptim pazar yumurtlama gunum elimde olan iki kit var yarin ve pazar onlarla test edicem
bnm gulen yuz bacima gelmis eger bu ay hamile kalamassam aralikta yapicam testi

Son düzenleme:
valla ovulasyon kitini elime gecmeden deneme yaptim pazar yumurtlama gunum elimde olan iki kit var yarin ve pazar onlarla test edicem
bnm gulen yuz bacima gelmis eger bu ay hamile kalamassam aralikta yapicam testi

hadi bakalım hayırlısı gurbetçim....
sen denemelere başlamışsın bile teste ne gerek var canım
ayrıca test niye bacına gitti.ıaranın adresini mi verdin?:26:

hadi bakalım hayırlısı gurbetçim....
sen denemelere başlamışsın bile teste ne gerek var canım
ayrıca test niye bacına gitti.ıaranın adresini mi verdin?:26:

dedim ya ebay gibi bir site bende bacimin hesabindan aldim benim hesabim yok hal bole olunca ne kadarda yazdi isem ben aldim bana yollayin sagolsun lar para bile ellerine gecmeden postaya vermisler
ee bacim da uzak hal bole olunca eger hamis kalmassam gelcek ay deniycem kizim ne yapayim umut dunyasi iste yumurtlama gunlerinde bebek sevgisi ve istegi artiyor asiri derecede persembe catlamaya basladi yumurtam tickere gore ve kasik agrilarimda basladi pazar yumurtlama gunum aynen devam edicem
kafadan da siler atarim bu telasla evi gorsen heryerde paketker var valizler var 12 gun var
dedim simdiden hazir edeyim sonra da sikismayim dedim ins yeni eve bir bebek kismetse

Son düzenleme:

anladım canım....
artık eline geçince yaparsın testleri..
ama inşallah gerek kalmaz bu ay geliverir bebişin canımmmm benimmm.
bu arada taşınıyosunuz sanırım ...ne güzel yeni eve yeni bebişle inşallahhh
kendini fazla yorma ama..

kızlar ya bugun yıne negatıf cıktı ovulasyon testı yanında cok az silik bır cızgı var onuda 5 dk snr flan farkettım sız bu testlerı hangı saatlerde yapıosunuz ac tok flan farketıyormu en ıyı sonuc nasıl alınır ?

canım ben akşam 20:30 da yapıyorum..
17:30 dan sonra tuvalete çıkmıyorum.fazla sıvı tüketmiyorum..
aç tok fark olurmu bilmiyorum ben genelde tok oluyorum canım...

ben birazdan yapçam bakalım sonuç ne olacak???
büyük ihtimal negatişfff

bende yarın aksam yapıyım o zaman bu sabah ılk ıdrarla deılde ondan snrakı ıdrarla yaptım ıcıme sınmedı..bıktım valla su testlerden tez zamanda hamıle kalsakta kurtulsak =)

bende yarın aksam yapıyım o zaman bu sabah ılk ıdrarla deılde ondan snrakı ıdrarla yaptım ıcıme sınmedı..bıktım valla su testlerden tez zamanda hamıle kalsakta kurtulsak =)

sen bilirsin canım...
ben öyle başladım öle devam ettiii
devamlı aynı saatte yapmak gerekiyormuş biliyosundur herhalde.....

bu arada benim testte silik çizgi çıktı yımırtlamam yakındır

Sagol cnm insAllah ya isteyen herkese nasip etsin guzel Allahimm

Kizlar bugun basladim test yapmaya henuz tek cizgi normalde yarin yumurtla gumum demekki agrilarida kayle almiycaz kasiklarim hafif hafif agriyor 4 gun ust uste yapicam bakalim

Kizlar bugun basladim test yapmaya henuz tek cizgi normalde yarin yumurtla gumum demekki agrilarida kayle almiycaz kasiklarim hafif hafif agriyor 4 gun ust uste yapicam bakalim

canım ben akşam yaptım silik gibi çıktı.gece çok sancım oldu sol kasığımda...ve bu sabah ateşim 35.9 çıktı dün 36.1 di.
bugün yumurtkama günüm galiba ama çok erken geçen ay 15. gün dü bu ay olursa 12. yada 13. gün olacak.
demekki insan her ay aynı gün yumurtlamıyor ne dersin???*

kızlar nerdesiniz ? uyanmadınızmı hala

ancak canım kahvaltı neyin bu saati buluyo

Vet cnm her ay ayni zamanda olmayabiliyor bide atesin dustugu yumurtlayacagin anlamina gelir 24-36 icersunde

merhaba ,
benim 2 gün önce galiba ovulasyon günümdü nerdeyse ilk kez diyebileceğim uzayan sıvıya denk geldim ve çok karın ağrım oldu o gün kıvrandım nerdeyse daha önce dikkat etmedim yada yakalayamdım neyse ogün eşim mesaideydi çok geç geldi yorgun diye bişey demedim ama ertesi gece beraber olduk acaba uzayan sıvı yumurta çatladımı yada çatlayacakmı demek denk gelmişmiyimdir sizce veya o sıvıdan ve ağrıdan kaç gün sonra çatlar

ben cumarteside çalıştığım için sabahları artık valla gelip siteyi açmak oluyo ilk işim kimseyi göremeyince arıyo insan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…