-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.721
onun yerine nie hamilelik testi almadın madem test yapıcan daha garanti olurdutmm cnm doğru diyosunda adete 4-5 gun kala hamıle olanların ovulasyon testi hep pozitif vermiş ve öyle gebe olduklarını öğrenmişler geçmiş sayfalarda okumuştum o yüzden yaptım bende
onun yerine nie hamilelik testi almadın madem test yapıcan daha garanti olurdu
canım adetine 3-4 gün kala gebelik testi pozitif çıkanlarda varrrrr...tmm cnm doğru diyosunda adete 4-5 gun kala hamıle olanların ovulasyon testi hep pozitif vermiş ve öyle gebe olduklarını öğrenmişler geçmiş sayfalarda okumuştum o yüzden yaptım bende
valla ovulasyon kitini elime gecmeden deneme yaptim pazar yumurtlama gunum elimde olan iki kit var yarin ve pazar onlarla test edicem
bnm gulen yuz bacima gelmis eger bu ay hamile kalamassam aralikta yapicam testi
hadi bakalım hayırlısı gurbetçim....
sen denemelere başlamışsın bile teste ne gerek var canım
ayrıca test niye bacına gitti.ıaranın adresini mi verdin?:26:
gebelik testimde var 4-5 gün öncesinden çıkmaz diye....
dedim ya ebay gibi bir site bende bacimin hesabindan aldim benim hesabim yok hal bole olunca ne kadarda yazdi isem ben aldim bana yollayin sagolsun lar para bile ellerine gecmeden postaya vermisler
ee bacim da uzak hal bole olunca eger hamis kalmassam gelcek ay deniycem kizim ne yapayim umut dunyasi iste yumurtlama gunlerinde bebek sevgisi ve istegi artiyor asiri derecede persembe catlamaya basladi yumurtam tickere gore ve kasik agrilarimda basladi pazar yumurtlama gunum aynen devam edicem
kafadan da siler atarim bu telasla evi gorsen heryerde paketker var valizler var12 gun var
dedim simdiden hazir edeyim sonra da sikismayim dedim ins yeni eve bir bebek kismetse
kızlar ya bugun yıne negatıf cıktı ovulasyon testıyanında cok az silik bır cızgı var onuda 5 dk snr flan farkettım sız bu testlerı hangı saatlerde yapıosunuz ac tok flan farketıyormu en ıyı sonuc nasıl alınır ?
canım ben akşam 20:30 da yapıyorum..
17:30 dan sonra tuvalete çıkmıyorum.fazla sıvı tüketmiyorum..
aç tok fark olurmu bilmiyorum ben genelde tok oluyorum canım...
ben birazdan yapçam bakalım sonuç ne olacak???
büyük ihtimal negatişfff
bende yarın aksam yapıyım o zaman bu sabah ılk ıdrarla deılde ondan snrakı ıdrarla yaptım ıcıme sınmedı..bıktım valla su testlerden tez zamanda hamıle kalsakta kurtulsak =)
anladım canım....
artık eline geçince yaparsın testleri..
ama inşallah gerek kalmaz bu ay geliverir bebişin canımmmm benimmm.
bu arada taşınıyosunuz sanırım ...ne güzel yeni eve yeni bebişle inşallahhh
kendini fazla yorma ama..
Kizlar bugun basladim test yapmaya henuz tek cizgi normalde yarin yumurtla gumum demekki agrilarida kayle almiycaz kasiklarim hafif hafif agriyor 4 gun ust uste yapicam bakalim
kızlar nerdesiniz ? uyanmadınızmı hala
canım ben akşam yaptım silik gibi çıktı.gece çok sancım oldu sol kasığımda...ve bu sabah ateşim 35.9 çıktı dün 36.1 di.
bugün yumurtkama günüm galiba ama çok erken geçen ay 15. gün dü bu ay olursa 12. yada 13. gün olacak.
demekki insan her ay aynı gün yumurtlamıyor ne dersin???*
ancak canım kahvaltı neyin bu saati buluyo
canım ben akşam yaptım silik gibi çıktı.gece çok sancım oldu sol kasığımda...ve bu sabah ateşim 35.9 çıktı dün 36.1 di.
bugün yumurtkama günüm galiba ama çok erken geçen ay 15. gün dü bu ay olursa 12. yada 13. gün olacak.
demekki insan her ay aynı gün yumurtlamıyor ne dersin???*
ancak canım kahvaltı neyin bu saati buluyo