- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.741
merhaba ,
benim 2 gün önce galiba ovulasyon günümdü nerdeyse ilk kez diyebileceğim uzayan sıvıya denk geldim ve çok karın ağrım oldu o gün kıvrandım nerdeyse daha önce dikkat etmedim yada yakalayamdım neyse ogün eşim mesaideydi çok geç geldi yorgun diye bişey demedim ama ertesi gece beraber olduk acaba uzayan sıvı yumurta çatladımı yada çatlayacakmı demek denk gelmişmiyimdir sizce veya o sıvıdan ve ağrıdan kaç gün sonra çatlar
c 24 30 saat ayarla sen bel alti yastik derin ilisk iliskiden dobra ayaklar havada yarim yada bur saat yat kslkma Allah gonlundrkini versin inskızlarrr
akşamkı aşırı kasık ağrımdan ve düşen ateşimden süphelenip akşamı beklemeden
12:30 da ov testi yaptım ve sonuç pozitif çıktıı .....
yani ben 24-36 saat arasında yumurtlıcam demek demi buuu...
ayyyy eşimde işteeee
gece yarısı gelcek iştennnnn.
artık yarın sabaha kalacak iş
yımırtam beklermi beni yaaaa
c 24 30 saat ayarla sen bel alti yastik derin ilisk iliskiden dobra ayaklar havada yarim yada bur saat yat kslkma Allah gonlundrkini versin ins
ayy canım ya sağol valla..inşallah Rabbim herkese versin...
daha zaman var demekki....24-30 saat olduğuna göre
yarın sabah namazından sonra çalışma vakti ozamn
36 demiyorum cunku o cat ignesi vurunanlar icin cnm kacirmamak icin 30. Saat uygun
ay abla teşekkür ederim ya aman kaçmaz inşallah bu sefer....
Bnde gidaklasam senle bir olcek kizzz bakalim bekliycem
he valla öyle olcak
beraber doğururuz inşallah canım yaaa
senin yımırta bi gelsin hele....
bu ay gelir bebişlerimiz inşallahhh
inşallah canım inşallahselam kızlar bende bu testlerden almıştım 3. denemem , bu ay bi daha aldım dün çift çizgiyi gördüm bugün kocişle çalışma yaptıkinşallah bu ay tutar
inşallah canım inşallah
bende bugün çift çizgiyi gördüm.yarın çalışmalar başlar...
inşallah bu ay bebişlerimiz gelir...[/QUO
bu testte çift çizgiyi görmek bile sevindiriyor insanı yasenin ikinci olacak heralde canım inşallah en kısa zamanda ikinci kez anne olursun .Bende olabilecek miyim acaba
selam kızlar bende bu testlerden almıştım 3. denemem , bu ay bi daha aldım dün çift çizgiyi gördüm bugün kocişle çalışma yaptıkinşallah bu ay tutar
bu testte çift çizgiyi görmek bile sevindiriyor insanı yasenin ikinci olacak heralde canım inşallah en kısa zamanda ikinci kez anne olursun .Bende olabilecek miyim acaba
Hadi gazan mubarek olsun cnm bn henuz goremedim bakalim
canım 3 aydır yapınca epey bilgi sahibi oldum bu testler hakkında,4 saat boyunca sıvı almayacaksın bu çok çok önemli test negatif çıkıyor sonra gıdaklama zamanını kaçırıyosunaman dikkatt
canım ben tuvaletimi 3 saat tutuyorum zar zor 4 saat tutamam kiii:26::26:
son 2 saat sıvı almamaya çalışıyorummmm
pozitifi gördüm bu gün bakalım hayırlısı...yarın çalışma zamanııı
kızlar pardon ama kadınlar ayda 1 keremi yumurtluyor.gerçekten bilmiyorum
aynen dediğin gibi valla.bu bebiş işi ne zor iş ya hesap kitap yapa yapa prof olcam vallaayy gece gece güldürdün beni vallabende okuldan zar zor koşturarak geliyorum sıkışmış bi halde hemen testi yapıyorum sonra rahatlıyorum
ewet canım ayda 1 kez yumurtluyor kadınlarrr,bir kaz kez yımırtlasak güzel olurdu amakızlar pardon ama kadınlar ayda 1 keremi yumurtluyor.gerçekten bilmiyorum