-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.661
arkadaşlar çok acil yardım... idrar yolu ıltıhabı sistit flan bu testın sonuclarını etkılıyor mu ?
etkilemez canım ama sistit tehlikeli bişeymiş hamile kalmadan tedavini ol. düşük riskini arttırıyormuş geçen ay bende oldum. doktor uyardı o yüzden ihmal etme idrar kültürü yaptır bide istersen için rahatlar
kızçelerimmmmmmm bende bgun başladım ovülasyon testine hayırlısı bakalım yumurtlama günüme kadar bekliyim sonra size resimlerini atarım
bende 3 gündür yapıyorum ama sonuç tabiki negatif
devam edeyim pozitif olunca bende resim eklemeye çalışırım burayaaa
meraba arkadaşlar buraya yazmayalı 2 seneyi geçti ve yeniden aranızdayım ben kızıma ovilasyon testi ve buradaki tecrübeler sayesinde hamile kaldım şimdi 2. bebeği istiyorum bugün tekrar başladım ovilasyon testini yapmaya inşallah hepimiz tez vakitte kavuşuruz bebeklerimize....
17. gündeyım ve test hala negatıf yanında silik çizgi bile yok.. bu böyle hep negatif cıkarsa ne demek oluyor yumurtamı catlamıyor =(
evt aynen öyle cnm..bende o markadan kullandım silik çizgiler sürekli çıkıyor ama çok koyu çizgileri görünce insan gebe olmuş gibi seviniyor kısmet ya inş herkes bebişlerine kavuşurda artk bebişlerimiz hakkında konuşuruz
etkilemez canım ama sistit tehlikeli bişeymiş hamile kalmadan tedavini ol. düşük riskini arttırıyormuş geçen ay bende oldum. doktor uyardı o yüzden ihmal etme idrar kültürü yaptır bide istersen için rahatlar
17. gündeyım ve test hala negatıf yanında silik çizgi bile yok.. bu böyle hep negatif cıkarsa ne demek oluyor yumurtamı catlamıyor =(
meraba arkadaşlar buraya yazmayalı 2 seneyi geçti ve yeniden aranızdayım ben kızıma ovilasyon testi ve buradaki tecrübeler sayesinde hamile kaldım şimdi 2. bebeği istiyorum bugün tekrar başladım ovilasyon testini yapmaya inşallah hepimiz tez vakitte kavuşuruz bebeklerimize....
benim ilk yaptıgım test diğer koyu çizgiden az silik ay insan ondan bile heyecanlanırmı yahuuusanırsın hamileyim... az silikde cıksa boş geçirmiyorum malum zioo günlerini
ya kızlar bu ovulasyon testinin gebelik testi ile ilgisi yok dimi iki çizgiyide aynı anda kırmızı görünce insan bi heycanlanıyo işte
ben gördüm t çizgisi diğerinde bile koyuydu ama regl günüm 22 si ve benim aşırı sancım var o çift çizgiyi görünce nasıl sevinmiştim(