Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

inşallah canım ya ama hiç umudum yok her ayki sancıların aynısı işte.valla ben aldım o testi ama o çift çizgiyi görebilicemi hiç sanmıyodum içinde 5 tane vardı mismartmı ne öle bişiydi markası adet bitiminin ertesi günü başladım ilşikiye zaten tam 14. günümde çift çizgiyi gördüm hesapladım tamda 14. güne denk geliyodu son paketti zaten en son 14. günümde ilşkide bulundum ertesi gün annemlerdeydik uyuya kalmışız :) sonraki günde yapmadık ama burda okuyup anladım kadarıyla 14.günden 3 gün önce hergün 14. güne kadar bulunmak gerekiyomuş

ben gördüm t çizgisi diğerinde bile koyuydu ama regl günüm 22 si ve benim aşırı sancım var o çift çizgiyi görünce nasıl sevinmiştim (

bu ay geç yumurtlamış olabilirsin.bence değerlendir bu günleri.bu arada ovulasyon testleri hamilelik olduğunda da çift çizgi gösteriyor duyduğum kadarıyla.çünkü hamilelikte hcg değeri yükseliyor.

ben ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüğüm günün ertesi gün hamilelik testide aldım tek çizgiydi yok yani bende bişey belli zaten ayağıma vuruyo sancı kasıklarımdada öle ağrılar belimde ağrıyo oldum olucam yani ne zormuş hamile kalmak

canım anladıgım kadarı ıle sen 14.gun cıft cızgıyı görmussun
adetıne 5 gun var
ve ovulasyon testınde cıft cızgı cıktı yıne

hamıle olabılırsın
adete yakın bu sekılde olup hamıle oldugunu ögrenen cok kısı var
adete yakın ovucan kızarırsa hamıs olunuyor genelde

canım eğer sende ve eşinde bi sorun yoksa Allahın izniyle hamiş olma olasılığın var bence

20 ünde ilişki yaşayıp 26 unda yumurtlayan bi arkadaşım hamiş kaldı inanırmısın.ben şaştım sipermler nasıl 6 gün yaşar diye
sen çift çizgi olduğu gün ilişki yaşamışşın hamiş olabilirsin benceee

canım hiç yumurtlama gününün ertesi günü hamilelik testi pozitif çıkarmı

bat ne zaman ??adeti geçince yapılıyo genelde yada 3-4 gün varken

canım adet döngün kaç gün?
sen devam et çıkar elbet yakında çift çizgi

33 günde bir yanı 19. gune denk gelıyor.. daha 17 gundeyım ama sılık cızgı bıle cıkmayınca endıselenıyorum artık sinir bozuklugu oluyor herşey.. daha elımde 10 tane daha var bıtene kadar denicem artık umarım bu testte gorebılırım cıft cızgıyı

canım daha 2 gün varmışşş.
belki yarın çıkar....yada daha geç olur daha zaman var.
bak testinde varmış yapmaya devam testleri canım...

ilk kez bu ay mı ov. testi kullanıyorsun?

canım daha 2 gün varmışşş.
belki yarın çıkar....yada daha geç olur daha zaman var.
bak testinde varmış yapmaya devam testleri canım...

ilk kez bu ay mı ov. testi kullanıyorsun?

evet artık başvurmadığım şey kalmadı hıcbır sorunda yok..birde bunu denıyelım dedım ınternetten buldum aldım testlerı.. bide yanında hamılelık jelı dıye bırsey gönderdılerr yumurtlucam dıye beklıyorum ıste.. bıde bu ay klomenede başladım olması ıcın herseyı bır anda yapıyorum tutarsa artık birinden biri =)

ayy inşallah bu ay gelir bebişlerimiz canım yaa
inşallah birir biri tutar..

ayın 8-9-10'da ovulasyon testim kızardı adetimede dört beş gün var acaba yine avolasyon testi yapsammı hamile olanlarınkınde buzamanlarda t çizgisi çıkmıştı sizce nedersiniz??

günaydın kızlar hala adet olmadım sinir oluyorum hayır olmadıkça hevesleneliyorum hamilemiyim diye ama deli gibi sancım var .ayencim bence bekle çizgiyi göremeyince insanın sinirleri iyice bozuluyo .

günaydın kızlar hala adet olmadım sinir oluyorum hayır olmadıkça hevesleneliyorum hamilemiyim diye ama deli gibi sancım var .ayencim bence bekle çizgiyi göremeyince insanın sinirleri iyice bozuluyo .

evt şimdi çizgi çıkmassa cnm sıkılır en iyisi bekliyeyim erken öğrenmekte güzel olur ama bekledık bukadar..... miğdemde yanma oluyor ara ara birde idrarımda tortular var ve adet olucakmısım hıssı var hafif bel agrım 3 gündür... hayırlısı inş gebelik belirtisidirr

ayencim adetim 22 sinde ama hep erken olurum ya 1 hafta erken yada 4-5 gün belli omuyo yani belirti olmazmı bildiğin her ay yaşadığım adet sancılarım işte oldum olucakmışım gibi yani

ayencim adetim 22 sinde ama hep erken olurum ya 1 hafta erken yada 4-5 gün belli omuyo yani belirti olmazmı bildiğin her ay yaşadığım adet sancılarım işte oldum olucakmışım gibi yani

inş hamilesimdir cnm... senınde idrarında tortular varmı?? mesela benım göğüslerım adete bır hafta varken cok agrır buyur hassas olur sımdı hıc oyle bısey yok

inşallah canım ya ama bide yıllar önce fal baktırmıştım karı çocuğun olmıcak hiç falan demişti( hep o geliyo aklıma lanet kadın gitmez olaydım onun için pek umutlanmıyorum dediği diğer şeylerde çıktı lanet kadının.idrarımda tortu falan yok benim adet zamanı sadece kasıklarımda belimde bacağımda sancı olur göğüslerimde hiç bişi hissetmem halada hisetmiyorum.

fal hurafelere ınanma bosver sen onu gelecegı allahtan baska kımse bılemez peygamberler bılememıskı boyle sacma sapan ınsanların dedıgınıde takma bılınc altına yerlestırırsın psıkolojık olarak yıne olmaz hayatım sen onları unut sartlandırma ayy o kadını dövmek istedim cok sınırlendım... nezamandr olmuyor doktora gıttınmı hıc cnm??

yok düşünmüyorum zaten o gerizekalı falcıyı sadece adet zamanlarımda aklıma geliyo bende öle diyorum zaten allah bilir herşeyi ama olmayıncada işte insanın aklına geliyo ara ara.yeni evliyim ben 2 ay oldu ama biz nişanlıykende beraber oluyoduk evlenicez nasılsa diye o başka bi şehirde yaşıyodu gerçi 15 günde 1 görüşebiliyoduk korunmuyodukta 1 yıl nişanlı kaldım o sürede hamile kalamayınca günü denk getiremiyoruz diye düşündük.e şimdi düzenli oluyoruz evlenmeden önce kontrole gitmiştim herşey düzenliydi sadece biyere bişi ulaşmıyomuş ama o çogu kadında olurmuş bazısının doğumda ortaya çıakrmış benimde ultrasonda çıktı yani pekte engel değilmiş çocuk olmasına sonrada bidaha gitmedim zaten doktora beklicez işte 2-3 ay daha sonra yeniden gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…