-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.681
ben gördüm t çizgisi diğerinde bile koyuydu ama regl günüm 22 si ve benim aşırı sancım var o çift çizgiyi görünce nasıl sevinmiştim(
ben ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüğüm günün ertesi gün hamilelik testide aldım tek çizgiydi yok yani bende bişey belli zaten ayağıma vuruyo sancı kasıklarımdada öle ağrılar belimde ağrıyo oldum olucam yani ne zormuş hamile kalmak
inşallah canım ya ama hiç umudum yok her ayki sancıların aynısı işte.valla ben aldım o testi ama o çift çizgiyi görebilicemi hiç sanmıyodum içinde 5 tane vardı mismartmı ne öle bişiydi markası adet bitiminin ertesi günü başladım ilşikiye zaten tam 14. günümde çift çizgiyi gördüm hesapladım tamda 14. güne denk geliyodu son paketti zaten en son 14. günümde ilşkide bulundum ertesi gün annemlerdeydik uyuya kalmışız :) sonraki günde yapmadık ama burda okuyup anladım kadarıyla 14.günden 3 gün önce hergün 14. güne kadar bulunmak gerekiyomuş
ben ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüğüm günün ertesi gün hamilelik testide aldım tek çizgiydi yok yani bende bişey belli zaten ayağıma vuruyo sancı kasıklarımdada öle ağrılar belimde ağrıyo oldum olucam yani ne zormuş hamile kalmak
canım adet döngün kaç gün?
sen devam et çıkar elbet yakında çift çizgi
canım sistitin belirtileri nedir acaba
33 günde bir yanı 19. gune denk gelıyor.. daha 17 gundeyım ama sılık cızgı bıle cıkmayınca endıselenıyorum artık sinir bozuklugu oluyor herşey.. daha elımde 10 tane daha var bıtene kadar denicem artık umarım bu testte gorebılırım cıft cızgıyı
canım daha 2 gün varmışşş.
belki yarın çıkar....yada daha geç olur daha zaman var.
bak testinde varmış yapmaya devam testleri canım...
ilk kez bu ay mı ov. testi kullanıyorsun?
evet artık başvurmadığım şey kalmadı hıcbır sorunda yok..birde bunu denıyelım dedım ınternetten buldum aldım testlerı.. bide yanında hamılelık jelı dıye bırsey gönderdılerr yumurtlucam dıye beklıyorum ıste.. bıde bu ay klomenede başladım olması ıcın herseyı bır anda yapıyorum tutarsa artık birinden biri =)
günaydın kızlar hala adet olmadım sinir oluyorum hayır olmadıkça hevesleneliyorum hamilemiyim diye ama deli gibi sancım var .ayencim bence bekle çizgiyi göremeyince insanın sinirleri iyice bozuluyo .
ayencim adetim 22 sinde ama hep erken olurum ya 1 hafta erken yada 4-5 gün belli omuyo yani belirti olmazmı bildiğin her ay yaşadığım adet sancılarım işte oldum olucakmışım gibi yani