Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım benim testlerim bugün geldi...
bugün 7. günüm.ve adet döngüm 29 gün...
testin içinde 12 gün balayın diyor...
uygunmudur daha erkenmi başalamalıyım....????:26:
valla test yeterliyse adetin biter bitmez basla derim canım bellimi olur belki erken yımırtlarsın falan bende öyle yapıcam

arkadaşlar bu testleri doktora gittikten sonramı başlıyorsunuz ilk ay hamıle kalmıştım ama düşük yaptım bir yıldır olmuyor 5 ay önce doktara gitmiştik bır sorun yok daha olabılır demişti 5-6 aydır doktora gitmedim şu günlerde gitmeyi düşünüyorum acaba bu testı denesemde öyle mi gitsem ne dersiniz

arkadaşlar bu testleri doktora gittikten sonramı başlıyorsunuz ilk ay hamıle kalmıştım ama düşük yaptım bir yıldır olmuyor 5 ay önce doktara gitmiştik bır sorun yok daha olabılır demişti 5-6 aydır doktora gitmedim şu günlerde gitmeyi düşünüyorum acaba bu testı denesemde öyle mi gitsem ne dersiniz

yumurta takibine başlıyacaksan önce dene derim ben canım.benim bu ay ikinci ayım çift çizgiyi yakalıyorum o günlerde akıntımı farketmeye başladım yani bence test yumurtladığın günü gösteriyor.

canım 20 dakika yatmak bile yeterliymiş gerçi bende panik oluyorum yatamayınca uzun süre ama allahım ol desin yeterki olur. çizgiyi gördükten sonra test yapmana gerek yok silikleştiyse bırakabilirsin.artık keyfine bakıp gün saymaya başla canım. benim yumurtlamam bayrama denk geldi o koşturmacada tutmuşmudur pek ümitli değilim. 22 yada 24 ünde adetimi bekliyorum. ksmet bakalım

cnm benımde adetım 22 yada 24 ' de :) aynı zamana denk gelıyormus hadi hayırlısı inşallah müjdeli haberleri payşaşırız burdan

kızlar benim testler dün geldi.
akşam meraktan 20.30 da test yaptım.
17:30 dan sonra tuvalete gitmedim ve son 2 saat sıvı almamaya çalıştım..
bu şekilde olacak dimi?
ama test 7. günüm olmasına rahmen sanki hafif silik bir çizgi oluştu :26:
bu akşamda yapıcam bakalım ???sonuç ne olacak
2 çizgi eşit koyulukta olunca dikkate alınması gerekiyor dimi arkadaşlar?

kızlar benim testler dün geldi.
akşam meraktan 20.30 da test yaptım.
17:30 dan sonra tuvalete gitmedim ve son 2 saat sıvı almamaya çalıştım..
bu şekilde olacak dimi?
ama test 7. günüm olmasına rahmen sanki hafif silik bir çizgi oluştu :26:
bu akşamda yapıcam bakalım ???sonuç ne olacak
2 çizgi eşit koyulukta olunca dikkate alınması gerekiyor dimi arkadaşlar?

testin laboquick mi?? evt silik cizgilerin bı anlamı yok eşit koyulukta olunca yumurtlamıssın oluyosun ayrıca evt 2 saat öncesınden sıvı alma hadi kolay gelsın..

testin laboquick mi?? evt silik cizgilerin bı anlamı yok eşit koyulukta olunca yumurtlamıssın oluyosun ayrıca evt 2 saat öncesınden sıvı alma hadi kolay gelsın..

ewet canım labquick marka testim.
eşit koyuluğa geldiği günleri dikkate alırım doğru anlamışım demek :KK34:
eşit koyuluğa geldiği gün 24 yada 36 saat sonra yumurta çatlıyomuş diye biliyorum...

ewet canım labquick marka testim.
eşit koyuluğa geldiği günleri dikkate alırım doğru anlamışım demek :KK34:
eşit koyuluğa geldiği gün 24 yada 36 saat sonra yumurta çatlıyomuş diye biliyorum...

evt aynen öyle cnm..bende o markadan kullandım silik çizgiler sürekli çıkıyor ama çok koyu çizgileri görünce insan gebe olmuş gibi seviniyor kısmet ya inş herkes bebişlerine kavuşurda artk bebişlerimiz hakkında konuşuruz :KK66:

evt aynen öyle cnm..bende o markadan kullandım silik çizgiler sürekli çıkıyor ama çok koyu çizgileri görünce insan gebe olmuş gibi seviniyor kısmet ya inş herkes bebişlerine kavuşurda artk bebişlerimiz hakkında konuşuruz :KK66:

inşallah canım inşallah.
belkide bu ay gebelik teştindeki çift çizgiyide görürüz :KK34:

kızlar yeni katıldım aranıza 2 aylık evliyim hemen bebiş istiyuoruz ama henüz bişi yok.ovulasyon testi yaptım geçen ay 14.günümde iki çizgiyide kıpkırmızı gördüm bu ayın 22 si adet günüm bakalım gerçi 4-5 gün önce olurum hep ama düzenlidir ve çok sancım var.aranızda hamile kalıp adet sancısı çeken varmı.gerçi biliyorum boşa umutlanıyorum ama merak işte :KK43:

kızlar yeni katıldım aranıza 2 aylık evliyim hemen bebiş istiyuoruz ama henüz bişi yok.ovulasyon testi yaptım geçen ay 14.günümde iki çizgiyide kıpkırmızı gördüm bu ayın 22 si adet günüm bakalım gerçi 4-5 gün önce olurum hep ama düzenlidir ve çok sancım var.aranızda hamile kalıp adet sancısı çeken varmı.gerçi biliyorum boşa umutlanıyorum ama merak işte :KK43:

canım ben ilk hamileliğimde adetime varken dağa çok bel ve kasık ağğrısı çekmiştim....
belki belirti olabilir canım inşallah hamişşindir:KK49:

inşallah canım ya ama hiç umudum yok kasıklarımda bacaklarımda ağrı habire önceki adet zamanlarımı hesaplayıp duruyorum takvim elimde umut işte :KK43: allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

X