- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.621
arkadaşlar aynı koyuluktaymış merak ölücem valla bilgisi olan varmı
senin bat nezaman dı canım .Aynı zamnlardayız senle galiba.
testler gelsin artıkkk bizde yavaştan başlayalım....ben bu ay ümitliyim sanki
Sali gunuydu cnm adet oldim ya bnde yarin parayi yatirim yumurtlsma zamani gelir test de alabilsem kremde alcam sperm dostu burada varmi bilmiyorum
Sali gunuydu cnm adet oldim ya bnde yarin parayi yatirim yumurtlsma zamani gelir test de alabilsem kremde alcam sperm dostu burada varmi bilmiyorum
valla denemekte yarar var bir eczaneye gidip bakicam varmi diye yok sa trden bir kisiye aldirip postalaticam carem yokbenim aldıgım ovulasyon testinin yanında sizin dediğiniz sperm dostu jelıde yolladılar. hamile kalmaya yardımcı oluyormus ne kadar dogru bılmıyorum ama yorumlarda ilk aydan hamile kalanların sayısı cok fazla
aynı gün adet olmusuz canım.benim bat 8 aralık şimdi.
buralarda da var duydum.bakalım bu ay ovulasyon testi ile olmazsa belki denerim bende canım...
valla denemekte yarar var bir eczaneye gidip bakicam varmi diye yok sa trden bir kisiye aldirip postalaticam carem yok
benim batimda 26 gunden hesap edersek 04 aralikta olacak ona gore benim yimirtlamada 12-17 aralik arasi malzemeleri toplayim ondan sonradaise koyulayim ins
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
kızlar bunlar benim testlerim yorum yaparsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
rastgelsin canım umarım ilk ve son kullandıın ay olur:)canım ben bu ay ilkkez başlıcam yapmöaya onun için pek bilgim yok malesef...
rastgelsin canım umarım ilk ve son kullandıın ay olur:)
rastgelsin canım umarım ilk ve son kullandıın ay olur:)
amin canım amin.
benim testler geldi.az önce kayınvalidem getirdi alt kata bırakmışlar...
allah tan çok iyi paketlenmişte kadında açmamış...
ne o diye sordu???
eşim elektronik bişiler sipariş vermiş onlar geldi dedim:26:
ha bide benim testler kaset tipi.umarım iyidirler....
strip olanların fiyatı daha uygun oluyo o yüzden onları tercih ettim canım ben aynı saatte yap hergün ve 2-3 saat sıvı alma yapmadan önce biliosundur bunları da ben yine sölüyeyim dedim:)
benim listeme el atacak kimse yokmu deneyimli olanlardann
verdiğin bilgiler için sağol canım.20 test+3 gebelik testi hediye kargo dahi 24 tl canım....
bana uygun geldi ...diğerleri daha ucuzsa sonra onlardanda denerim....
bu ay ovülasyon testi alıp kullanmaya başlayanlar kimler kızçelerimmmmm
bende 20 test + 6gebelik testini 22 tlye aldım gitti gidiyordan
bende 20 test + 6gebelik testini 22 tlye aldım gitti gidiyordan