- 10 Ağustos 2011
- 352
- 3
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.421
Merhaba, benim ovulasyon gününe kadar gitgide koyulaşan silik çizgiler oluyor... ama her gün aynı saatte yapıyorum testi. Bugün tekrar test yap inşallah kopkoyu çıkar
evet umarım yerleşme kanamasıdır.bende coretestle hamile kalmıştım.çok iyi bir marka.ama ben adetim bittikten sonra kullanmaya başladım ve çift çizgi görene kadar devam ettim.bazı aylar 16.günde bazı aylar 19.ayda çift çizgi gördüm.yani yumurtlama günü her ay değişebilir.
Kızlar selam,
Ovulasyon testini yeni aldım ilk olarak bugün kullanıcam,
Bugün 10. gün, son aylardaki dengesizlikten ötürü erken başlamak istedim,
Sorum şu;
Silik çizgileri ne kadar dikkate alıyoruz, silik çizgi bile çıksa ilişki gerekirmi?
Yoksa sadece çok koyu çizgi çıktığında mı o gün ve ertesi gün ilişki gerekiyor?
merhaba kızlar
bende bugün regli oldum bu ayda ovülasyon testi denemek istiyorum ilk defa
geçmiş sayfaları okumadım hemen sorup derdime derman olmanızı istedim.
bana önericeğiniz test varmı
nasıl kullanmam gerekir yani hangi dönemlerde hergünmü yapmalıyım
nette baktım çeşitleri var adet olarakta bir ay için kaç tane kullanılır????
ne olur kusuruma ve cahilliğime bakmayın kafam karıştı
allahm bizi bu sıkıntılardan tez zamanda kurtar ya rabbim
umarım yerleşme kanamasıdır, herhalde yarın da böyle devam ederse anlayacağım. biraz sancım da var ama bakalım.
yine sabır ve beklemek düşüyor bize galiba.
gelişmeleri bildiririm, teşekkürler cevaplara, biraz moralim yerine geldi :)
canım yazını görünce bi faydam dokunur bari dedim. bende adetimin 10.günü başladım önceleri silikti bi ara hiç ikinci çizgi çıkmadı sonra birden koyulaştı. silik çizgileri dikkate alma ama yinede boş geçirme o günleri. benim 16. gün ilk çizgidende koyuydu. işte o yumurtlama günün. o gün ve bir sonraki gün ilişki öneriliyor.
bide testi her gün aynı satte yap sıvı tüketimin minimum olsun hatta son 4 saat hiç olmasın ve 4-5 saat idrarını tut öyle yap
benim sonucum belli değil henüz ama inşallah işe yaramıştır inşallah sendede yarar :9
arkadaşlar yumurtlamadan önce akıntı katı beyaz yumuşakmı olur
merhaba kızlar
bende bugün regli oldum bu ayda ovülasyon testi denemek istiyorum ilk defa
geçmiş sayfaları okumadım hemen sorup derdime derman olmanızı istedim.
bana önericeğiniz test varmı
nasıl kullanmam gerekir yani hangi dönemlerde hergünmü yapmalıyım
nette baktım çeşitleri var adet olarakta bir ay için kaç tane kullanılır????
ne olur kusuruma ve cahilliğime bakmayın kafam karıştı
allahm bizi bu sıkıntılardan tez zamanda kurtar ya rabbim
sımdı anladıgım kadarıyla hamıle kalacagınız gunu belırlıyor deılmı bu testler bana detaylı bılgı verebılırmısınız bende hamıle kalmayı ıstıyorum...ve hıc bılgım yok bu konuyla alakalı
slm kizlar bende yaptim dün kipkirmizi idi bugun biraz silik peki kirmiziyi görüpte hamile olmayan varmi gecen ayin 30oldum daha da var adetimie cok sabirsizlaniyorum dua edin lütfen bana
bişey sorabilirmiyim?
ben ovulasyon testi nasıl yapılır nedir ne işe yarar pek bilmiyorum bana yardım edermisiniz?
adetimin ilk gününden itibaren sayıyordum 11. 13. 15. 17. günü ilişkiye giriyordum doktora gittim ve bana öyle dedi ama hala hamile kalamadım 4 aylık evliyim.
gerçi bu ay hiç olmayan bişey oluyo ve belim çok ağrıyo daha adetime 11 gün var ama ben çok umutlanıyorum sizce hamile olabilirmiyim ben ??
kızlar selam babystart tükürükten ovulasyon testi nası bişi kullanan varmı bende pco var acaba dogru sonuc verirmi yumurtlamam düzensiz cünkü bilgi verirmisiniz
Ya arkadaşlar deliricem 6 gündür yapıyorum bu testi hala silik çizgi çıkıyor hatta ilk yaptığım günler çizgi daha belirgindi, dün yaptığımda çok çok silik bir çizgi çıktı daha beter yani,
Adet olduğumdan itibaren 10 gün başladım erken de başladım yani,
Ayın 19 u oldu bugün 16. günüm dün o kdr silikti ki bugünden de umudum yok açıkçası,
Dediğim gibi 3 gün önceki testlerde yine silikti ama dünkü kadar değil,
Sizce geçmi yumurtlayacağım bu silik çizgilerin anlamı bu mu daha yapmaya devam etmeli miyim?
Elimde son 3 test kaldı
yoksa şüpheleniyorum benim bu silik dediğim günlerde olay oldu bitti de ben mi anlamadım çok mutsuzum ne olur bir cevap verin kızlar,
Hiç öyle kopkoyu çizgi çıkmadı ama hep silik silikti, diğeri kadar belirgin hiç çıkmadı(((