-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.381
kızlar bende ovulasyon testinde çift çizgiyi göremeyenlerdenim henüz ama bugün 16. gün yani daha umudum var. yalnızca bir sorum olacak size. 2 gündür gribim ve eşimle birlikte olamadık ben bugün yumurtadıysam ve bugün ilişki olursa şansım var dimi şu iki gün olmadığı için çok vicdan azabı çekiyorum. bugün kasığım ağrıdı ve şeffaf bolca uzayan bir akıntım geldi testide 7 de yapıcam. fikriniz ben bugün yumurtladıysam ve ilişki olursa olabilirmi yoksa dünden olmalımıydı
ovulasyon testımı son kez yaptım
yıne sılık cızgı hatta 1.cızgı bıle sılık anlamadım ben ya
yarın falan yapmayacagım artık
canım bugün biraz geç yaptım ama çift çizgiyi gördüm laboquikte sonra medismartta da yaptım o da çift çizgi tam yanındaki kadar koyu değil ama koyu sen benden biir gün sonra geliyorsun yarında yap canım en azındana için rahatlar
beni dünden hatırlarsınız ben testi yapım yine silik ama 2 gün önce dr gittiğimde yumurtan çatlamaya başlamış dedi[/QUOT
evet tabı hatırlıyorum
bılemııyorum valla bazen okadar üzülüyorumkı
adet olayım eşim yokken doktora gıtmek ıstıyorum bende artık
beni dünden hatırlarsınız ben testi yapım yine silik ama 2 gün önce dr gittiğimde yumurtan çatlamaya başlamış dedi
sabah yazmıştım 2 gündür hastayım ve eşimle birlikte olamadık bu akşam oldu sonrasında test yaptım çft çizgi çıktı ovulasyon testinde ama ilişkiden sonra 1 saat yattım keşke ayağa kalkmasaydım allahım olderse olacak biliyorum ama çok heyecanlandım yeterli mi kızlar 1 saat yatmış olmak
yarım saat bıle yeter
yanı heryerde 20-30 dk yazıyor
ben okadar kalıyorum
gercı bu ay hıc yatmadım hemen kalktım nasılsa olmayacak dıye o ayrı
senın yumurtlaman zaten 24-36 saat sonra gerceklesecegı ızın bu gece calıs ve öle uyu sabah kalk banyo yap
arkadaşlar ben size galenic markayı öneririm ben 28 günde adet oluyorum hep düzenli olur.11.gün testi yapmam gerektiği yazıyordu kullanma talimatında ve aynen 11.gün yaptım çok net bir şekilde belirgin bir şekilde t c den daha koyu çıktı.ilk denememdi.tavsiye ederim 5 li paket hamilelik testi hediyeli 25tl kalanları diğer ay kullanıcam.
aaa benımkınden
bende kafama takmıyayım ozaman
benımde ılk cızgım cok koyu degıl dedıgın gıbı ıkıncı sılıkde cok gec cıkıyor
iyiki yazdın canım cok memnun oldum
ya ben dün dr gittim çatlama başlamış ama evde yaptığım test hala silik çıkıyor ben bu testi gittigiyorda aldım eee ben teste güvenseydim günümü kaçırırdım sice ne kadar güvenilir şimdi o kadar PARA VERDİM
boşuna gitti