Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar bende ovulasyon testinde çift çizgiyi göremeyenlerdenim henüz ama bugün 16. gün yani daha umudum var. yalnızca bir sorum olacak size. 2 gündür gribim ve eşimle birlikte olamadık ben bugün yumurtadıysam ve bugün ilişki olursa şansım var dimi şu iki gün olmadığı için çok vicdan azabı çekiyorum. bugün kasığım ağrıdı ve şeffaf bolca uzayan bir akıntım geldi testide 7 de yapıcam. fikriniz ben bugün yumurtladıysam ve ilişki olursa olabilirmi yoksa dünden olmalımıydı

Certaın ovulasyon testı benım kı kutuda 2 adet var 10 tl ben 3 kutu aldım ezcanedekı kıza 5 lı ıstıyorum bana 5 lazım en az dedım aradı depoyu 5 lı fıyatına 30 tl lık 3 kutu certaın bana 16 tl ye verdı pahalı ya belkı ıyıdır dedım yarın bende baslıcam testlerı yapmaya 9 gunum yarın olcak

canım zaten sen cıft cızgıyı görmedın gördukten sonrakı gun yumurtlama oluyor yanı bısey kaybetmedın.
ınsallah bugun görursun ozaman 3 gun ustuste dıyorlar.yanı 16.gun görursen yumurtlaman yarın olacak.hatta bugun bıle yapmasan bısey kaybetmezsın gıbı gelıyor bana

1 saat sonra yapıyorum ovulasyon testımı
zaten son dahada yapmıcam
umarım kalın kalın cızgıler görurum

ovulasyon testımı son kez yaptım
yıne sılık cızgı hatta 1.cızgı bıle sılık anlamadım ben ya
yarın falan yapmayacagım artık

ovulasyon testımı son kez yaptım
yıne sılık cızgı hatta 1.cızgı bıle sılık anlamadım ben ya
yarın falan yapmayacagım artık

canım bugün biraz geç yaptım ama çift çizgiyi gördüm laboquikte sonra medismartta da yaptım o da çift çizgi tam yanındaki kadar koyu değil ama koyu sen benden biir gün sonra geliyorsun yarında yap canım en azındana için rahatlar

beni dünden hatırlarsınız ben testi yapım yine silik ama 2 gün önce dr gittiğimde yumurtan çatlamaya başlamış dedi

senın adına cok sevındım yarın daha koyu olur buyuk ıhtımalle
benım yapmama gerek yokkı koyuda cıksa sılıkde cıksa eşim gıdıyor yarın
olsun kısmet napayım okadar ıncır yedım erken olsun dıye bısey degısmedı

sabah yazmıştım 2 gündür hastayım ve eşimle birlikte olamadık bu akşam oldu sonrasında test yaptım çft çizgi çıktı ovulasyon testinde ama ilişkiden sonra 1 saat yattım keşke ayağa kalkmasaydım allahım olderse olacak biliyorum ama çok heyecanlandım yeterli mi kızlar 1 saat yatmış olmak

beni dünden hatırlarsınız ben testi yapım yine silik ama 2 gün önce dr gittiğimde yumurtan çatlamaya başlamış dedi

canım sağol bilgin için ben bugün yakaladım sonunda ama şimdide tuttumu paniğim var . yumuramın çatlamış olabileceğini sabahta hissettim aslında akıntı ve kramptan doktor sana ilişki için ne önerdi her gün mü gün aşırımı

yarım saat bıle yeter
yanı heryerde 20-30 dk yazıyor
ben okadar kalıyorum
gercı bu ay hıc yatmadım hemen kalktım nasılsa olmayacak dıye o ayrı

senın yumurtlaman zaten 24-36 saat sonra gerceklesecegı ızın bu gece calıs ve öle uyu sabah kalk banyo yap

çok sağol canım yüreğimi ferahlattın gerisi allahımın takdiri artık lütfen sende umutsuz olma spermin yaşama süresi 48-72 saat sonuçta ne olacağı belli olmaz bak biz yan yanayız kaçgündür çalışamıyoruz . ..

bana çatlama başlamış dediği zanam 24 saat sonra ilişki dedi ama o saatlere eşimin görevi denk geldiği için bizde 11 12 saat sonra ilişki oldu hayırlısı inş tutur tabi sizlerinde inş

arkadaşlar ben size galenic markayı öneririm ben 28 günde adet oluyorum hep düzenli olur.11.gün testi yapmam gerektiği yazıyordu kullanma talimatında ve aynen 11.gün yaptım çok net bir şekilde belirgin bir şekilde t c den daha koyu çıktı.ilk denememdi.tavsiye ederim 5 li paket hamilelik testi hediyeli 25tl kalanları diğer ay kullanıcam.

testi her ihtimale karşı 9. gün kullanmaya başladım 13. gün sonuç aldım...

ben de olumlu düşünüyorum galenik hakkında...üstelik eczanede yoktu isteyince getirtiyorlar

aaa benımkınden
bende kafama takmıyayım ozaman
benımde ılk cızgım cok koyu degıl dedıgın gıbı ıkıncı sılıkde cok gec cıkıyor
iyiki yazdın canım cok memnun oldum

galenik kullandım memnun kaldım...henüz BAT'ı bekliyorum...test tamam ama sonuç nasıl bilmiyorum:)

kızlar belki size bir faydam dokunur. ben adetimin 10. gününden sonra yapmaya başladım silikti yada hiç ikinci çizgi yoktu. taki 16.gün ikinci çizgi ilkinden daha koyuydu. 17 gün bir daha yaptım ilkiyle aynı koyuluktaydı. sonrasında yapmadım resim çektim ama yükleyemedim umarım sonuçta iyi olur ve sizlerle paylaşırım. allah hepimizin yüzünü güldürsün...

selam ben coretest kullanmıştım.kullandığımın 3.ayında hamile kaldım.maalesef dış gebelikmiş.olmadı.corretsti internetteki ünlü alışveriş sitesinden almıştım.ama artık bulamıyorum.şimdi one step ovulasyon testi aldım.aranızda kullananlar var mı?yorumlarınız nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…