selam arkadaşlar ben iki kez tüp bebek denedim olmadı tutunmadı bebeciklerim.pko hastasıyım çok düzensizdir adetlerim ama tüp bebekten sonra adetlerim aşırı düzenliydiler ancak miktarları çok çok azdı.adet tarihlerim şöyle : 9 şubat,7 mart,5 nisan,8 mayıs,8 haziran,4 temmuz,30 temmuz,19 agustos.ancak eylül ayında adet olmadım.bende ekimin başına kadar bekledimtest yaptım çoooook silik ikinci çizgiyi gördüm.ama gebe değilmişim.o test yalancıymış.kk uzun süredir takip ediyorum o yüzden bana yardımcı olucagınızı biliyorum.bu yüzden bilgilerimi detaylarıyla birlikte yazıyorumki değerlendirirken aklınızda soru kalmsın diye.neyse ben ekim başında farlutel kullandım ve ayın 15.de yani 15 ekimde adet oldum.dün itibari ile adetim bitti bende ilk iş bu sabah ateşimi ölçtüm ve saat 12 de 4 saat açlık ve idrar sıkışıklığı ile ovu testi yaptım.bunları hergün sizinle paylaşmak istiyorum ve günlük yorumlarınızı dikkat almak istiyorum çünkü bu benim ilk ovu takibim olucak ısıyla bile ilk olucak hatta bugün adetimin 7 günü akıntı kontrolüde yaptım sabahtan su gibiydi akşama dogru iki parmagımın arasında uzayan yumurta akı kıvamında akıntı geldi.neyse özetle aşagıdaki bilgilerimi degerlendirirseniz çok sevinirim günlük testlerimide koymaya devam edicem ki sizlerinde tecrübelerinizden yararlanabilim.
sabah 8:00-36.3 ateş ayrıca bugün fikfik
Eki Görüntüle 277983 Eki Görüntüle 277984 7.gün ovu testim görünmesi açısından ikitane koyuyorum.ikinci çizgi silikkkkkkk ama var normalde daha belirgin.
akıntımda gün içinde yumurta akı gibi şeffaf yapışkandı...
şimdiden teşekkür ederim yolumuz uzun çok görüşücez daha şimdiden başınızı şişirdiysem özür dilerim...
not bugün diye konuşuyorum ama saat 12 yi geçmiş dün diye konuşmalıymışım...