Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

yapmaya devam et
umarım önceki günlerde yaptıklarında 4 saat tuvalete gitmeden ve sıvı tüketimi yapmadan yapmışındır
yoksa doğru sonuç vermez zaten

Canım öncekilere dikkat ettim 4 saat tuttum idrarımı ve bu sürede sıvı da tüketmedim,
Birtek dün unutup wc girmişim mecburen 2,5-3 saatlik idrarımla yaptım saatini de geçirmeyeyim diye,
Belkide ondan o kadar silikti bilemiyorum..
ama inşallah kaçırmamışımdır yoksa çok üzüleceğim :KK43:

Canım öncekilere dikkat ettim 4 saat tuttum idrarımı ve bu sürede sıvı da tüketmedim,
Birtek dün unutup wc girmişim mecburen 2,5-3 saatlik idrarımla yaptım saatini de geçirmeyeyim diye,
Belkide ondan o kadar silikti bilemiyorum..
ama inşallah kaçırmamışımdır yoksa çok üzüleceğim :KK43:

kaçmamıştır canım sıkma canını
yapmaya devam et
inşallah göreceksin çift çizgiyi

kızlar selam babystart tükürükten ovulasyon testi nası bişi kullanan varmı bende pco var acaba dogru sonuc verirmi yumurtlamam düzensiz cünkü bilgi verirmisiniz

Merhaba, ben ilk başta idrar ovulasyon testlerini kullandım ama onları kullandığım dönemde bir türlü yumurtlayamadım ve çok fazla para harcadım. Aslında doğru sonuç veriyorlar ama yumurtlama düzensiz ise çok fazla kullanmak gerekiyor. Günde 2 defa kullanıyordum.
Çalışırken baya zor oluyordu benim için.
Sonra Babystart tükürük ovulasyon testi aldım en azından bir kere para vereyim hep kullanayım diye ve 1 hafta sonra yumurtladım :)
Şans yani. Ben memnun kaldım aynı zamanda hergün ateşimi de ölçtüm. Hem tükürük testi hem ateş ölçme yöntemi sayesinde yumurtlamamı yakaladım :) Şimdi 3 aylık hamileyim.
Düşünürsen babystart tükürük testimi uygun fiyatla veriyorum. Daha önce mesaj atmıştım ama sanırım kimse ilgilenmedi.
Umarım çok uğraşmadan hamile kalabilirsin. Buarada ben 5 ay yumurtlamadım sonra soğan kürü ve bal,tarçın, çörek otu kürü yaptım ve hamile kaldım. Düzensiz yumurtlayanlara tavsiyemdir.

arkadaşlar bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim ben lab..... marka test aldım ama bir türlü tam anlamıyla koyu kırmızı çıkmadı hep hafif pembeydi yani silik gibi ben o dönemler boyunca çalıştım son günü de beyaz yapışık akıntım oldu şimdi korkuyorum acaba yumurtlamadımmı benzer sorun yaşayan oldumu şimdiden teşekkürler

Merhaba, ben ilk başta idrar ovulasyon testlerini kullandım ama onları kullandığım dönemde bir türlü yumurtlayamadım ve çok fazla para harcadım. Aslında doğru sonuç veriyorlar ama yumurtlama düzensiz ise çok fazla kullanmak gerekiyor. Günde 2 defa kullanıyordum.
Çalışırken baya zor oluyordu benim için.
Sonra Babystart tükürük ovulasyon testi aldım en azından bir kere para vereyim hep kullanayım diye ve 1 hafta sonra yumurtladım :)
Şans yani. Ben memnun kaldım aynı zamanda hergün ateşimi de ölçtüm. Hem tükürük testi hem ateş ölçme yöntemi sayesinde yumurtlamamı yakaladım :) Şimdi 3 aylık hamileyim.
Düşünürsen babystart tükürük testimi uygun fiyatla veriyorum. Daha önce mesaj atmıştım ama sanırım kimse ilgilenmedi.
Umarım çok uğraşmadan hamile kalabilirsin. Buarada ben 5 ay yumurtlamadım sonra soğan kürü ve bal,tarçın, çörek otu kürü yaptım ve hamile kaldım. Düzensiz yumurtlayanlara tavsiyemdir.

özelden mes atıp fiyat yazarmısın canım

canım ovulasyon testi yumurtladığımız günleri belirlememizi sağlıyor.bel ağrısına gelince benimde geçen ay adetten baya önce bel ağrım ve kasık ağrım başlamıştı bende umutlandım ama malesef olmadı.inşallah seninki hamilelik belirtisidir.genelde adet belirtisi ve hamilelik belirtisi birbirine çok benziyor.en yakın zamanda hepimiz hamilelik müjdemizi paylaşırız inşallah.

sağol cnm ama ben adet olacağım zaman hiç bel ağrısı çekmiyordum bu ay baya bi belim ağrıyor umutluyum ama eğer hamile değilsem çok üzülücem iştahımda açıldı acaba psikolojikmi bilmiyorum eşimde diyor sende bu ay bi farklılık var acaba hamilemisin diyor adetime 8 gün var bu kadar erken belirti olurmu sence??

sağol cnm ama ben adet olacağım zaman hiç bel ağrısı çekmiyordum bu ay baya bi belim ağrıyor umutluyum ama eğer hamile değilsem çok üzülücem iştahımda açıldı acaba psikolojikmi bilmiyorum eşimde diyor sende bu ay bi farklılık var acaba hamilemisin diyor adetime 8 gün var bu kadar erken belirti olurmu sence??

kişiden kişiye değişiyor canım kimisi belirtileri çok erken yaşıyor kimisi hiç yaşamıyor.inşallah hamişlik haberini verirsin bize bu ay.eğer adet olucağın zaman bel ağrısı çekmiyorsan ve psikolojikte değilse hamilelik belirtisi olabilir inşallah hamilelik belirtisidir.benimde geçen ay baya önceden başlamıştı çok umutlandım ama benimki psikolojik çıktı malesef.

En Büyük TÜRKİYEselam arkadaşlar ben iki kez tüp bebek denedim olmadı tutunmadı bebeciklerim.pko hastasıyım çok düzensizdir adetlerim ama tüp bebekten sonra adetlerim aşırı düzenliydiler ancak miktarları çok çok azdı.adet tarihlerim şöyle : 9 şubat,7 mart,5 nisan,8 mayıs,8 haziran,4 temmuz,30 temmuz,19 agustos.ancak eylül ayında adet olmadım.bende ekimin başına kadar bekledimtest yaptım çoooook silik ikinci çizgiyi gördüm.ama gebe değilmişim.o test yalancıymış.kk uzun süredir takip ediyorum o yüzden bana yardımcı olucagınızı biliyorum.bu yüzden bilgilerimi detaylarıyla birlikte yazıyorumki değerlendirirken aklınızda soru kalmsın diye.neyse ben ekim başında farlutel kullandım ve ayın 15.de yani 15 ekimde adet oldum.dün itibari ile adetim bitti bende ilk iş bu sabah ateşimi ölçtüm ve saat 12 de 4 saat açlık ve idrar sıkışıklığı ile ovu testi yaptım.bunları hergün sizinle paylaşmak istiyorum ve günlük yorumlarınızı dikkat almak istiyorum çünkü bu benim ilk ovu takibim olucak ısıyla bile ilk olucak hatta bugün adetimin 7 günü akıntı kontrolüde yaptım sabahtan su gibiydi akşama dogru iki parmagımın arasında uzayan yumurta akı kıvamında akıntı geldi.neyse özetle aşagıdaki bilgilerimi degerlendirirseniz çok sevinirim günlük testlerimide koymaya devam edicem ki sizlerinde tecrübelerinizden yararlanabilim.

sabah 8:00-36.3 ateş ayrıca bugün fikfik

$221020111003.jpg $22102011983.jpg 7.gün ovu testim görünmesi açısından ikitane koyuyorum.ikinci çizgi silikkkkkkk ama var normalde daha belirgin.

akıntımda gün içinde yumurta akı gibi şeffaf yapışkandı...

şimdiden teşekkür ederim yolumuz uzun çok görüşücez daha şimdiden başınızı şişirdiysem özür dilerim...
not bugün diye konuşuyorum ama saat 12 yi geçmiş dün diye konuşmalıymışım...

En Büyük TÜRKİYEselam arkadaşlar ben iki kez tüp bebek denedim olmadı tutunmadı bebeciklerim.pko hastasıyım çok düzensizdir adetlerim ama tüp bebekten sonra adetlerim aşırı düzenliydiler ancak miktarları çok çok azdı.adet tarihlerim şöyle : 9 şubat,7 mart,5 nisan,8 mayıs,8 haziran,4 temmuz,30 temmuz,19 agustos.ancak eylül ayında adet olmadım.bende ekimin başına kadar bekledimtest yaptım çoooook silik ikinci çizgiyi gördüm.ama gebe değilmişim.o test yalancıymış.kk uzun süredir takip ediyorum o yüzden bana yardımcı olucagınızı biliyorum.bu yüzden bilgilerimi detaylarıyla birlikte yazıyorumki değerlendirirken aklınızda soru kalmsın diye.neyse ben ekim başında farlutel kullandım ve ayın 15.de yani 15 ekimde adet oldum.dün itibari ile adetim bitti bende ilk iş bu sabah ateşimi ölçtüm ve saat 12 de 4 saat açlık ve idrar sıkışıklığı ile ovu testi yaptım.bunları hergün sizinle paylaşmak istiyorum ve günlük yorumlarınızı dikkat almak istiyorum çünkü bu benim ilk ovu takibim olucak ısıyla bile ilk olucak hatta bugün adetimin 7 günü akıntı kontrolüde yaptım sabahtan su gibiydi akşama dogru iki parmagımın arasında uzayan yumurta akı kıvamında akıntı geldi.neyse özetle aşagıdaki bilgilerimi degerlendirirseniz çok sevinirim günlük testlerimide koymaya devam edicem ki sizlerinde tecrübelerinizden yararlanabilim.

sabah 8:00-36.3 ateş ayrıca bugün fikfik

Eki Görüntüle 277983 Eki Görüntüle 277984 7.gün ovu testim görünmesi açısından ikitane koyuyorum.ikinci çizgi silikkkkkkk ama var normalde daha belirgin.

akıntımda gün içinde yumurta akı gibi şeffaf yapışkandı...

şimdiden teşekkür ederim yolumuz uzun çok görüşücez daha şimdiden başınızı şişirdiysem özür dilerim...
not bugün diye konuşuyorum ama saat 12 yi geçmiş dün diye konuşmalıymışım...
merabalar
inşllah bebeğinize yakın zamanda kavuşursunuz
ovulasyonda çift çizgiyi gördüğünüz günün ertesi sabahı ilişki öneririm
bir de ondan sonraki gün akşam
ama tabi ondan önceki günleri de boş geçmeyin

merabalar
inşllah bebeğinize yakın zamanda kavuşursunuz
ovulasyonda çift çizgiyi gördüğünüz günün ertesi sabahı ilişki öneririm
bir de ondan sonraki gün akşam
ama tabi ondan önceki günleri de boş geçmeyin
teşşekkür ederim akşama bugünkü degerlerimide yazıcam...bilgilerinize ihtiyacım var bugün ikinci çizgi biraz daha belirgin bakalım ne zaman çift çizgi net olcak saygılar...

merhaba kızlar daha yeniyim aranızda birkac gündür burdayım pko oldugumu ögrendikten sonra biraz moral destegi almak icin girdim ma baktımki ne cok bilmediğim sey varmıs mesela ben ovulasyon testi diye bir sey olduguunu bilmiyordum peki yine idrar tsti gibi mi yapılıyor acaba cevap verirseniz cok sevinirim

merhaba kızlar daha yeniyim aranızda birkac gündür burdayım pko oldugumu ögrendikten sonra biraz moral destegi almak icin girdim ma baktımki ne cok bilmediğim sey varmıs mesela ben ovulasyon testi diye bir sey olduguunu bilmiyordum peki yine idrar tsti gibi mi yapılıyor acaba cevap verirseniz cok sevinirim

evet aynen idrar testi gibi yapılıyor
her gün yapıyorsun
çift çizgiyi gördüğün zamanın 24-36 saat içerisinde yumurtluyorsun
içerisinde kullanma talimatı var zaten

Selam kızlar, iyi pazarlar..
Ben bu avulasyon testinden hiç memnun kalmadım,
10. günümden itibaren başladım yapmaya hep silik çıktı ve ben koyulaşmasını beklerken,
16-17 günlerimde iyice silikleşti ve kayboldu neredeyse,
Bunun sonunda doktora gittim, acaba yumurtlamadım mı diye,
Doktor yumurtamın çatlamış olduğunu söyledi,
Yumurtam çatlamış ama ben bunu testte göremedim,
Dolayısıyla sanırım silik çizgileri de dikkate alacaksınız, ben ilk kez kullandığım için o ilik çizgileri pek önemsememiştim açıkçası,
Bu aydan ümidimi kestim o yüzden, bu test yüzünden bu ay bebeğim gelmezse çok üzüleceğim :KK43:

Selam kızlar, iyi pazarlar..
Ben bu avulasyon testinden hiç memnun kalmadım,
10. günümden itibaren başladım yapmaya hep silik çıktı ve ben koyulaşmasını beklerken,
16-17 günlerimde iyice silikleşti ve kayboldu neredeyse,
Bunun sonunda doktora gittim, acaba yumurtlamadım mı diye,
Doktor yumurtamın çatlamış olduğunu söyledi,
Yumurtam çatlamış ama ben bunu testte göremedim,
Dolayısıyla sanırım silik çizgileri de dikkate alacaksınız, ben ilk kez kullandığım için o ilik çizgileri pek önemsememiştim açıkçası,
Bu aydan ümidimi kestim o yüzden, bu test yüzünden bu ay bebeğim gelmezse çok üzüleceğim :KK43:

bünyeden bünyeye değişiyor demek ki
ben 3 ay kullandım 3 ay da kopkoyu çizgiyi hep gördüm

bünyeden bünyeye değişiyor demek ki
ben 3 ay kullandım 3 ay da kopkoyu çizgiyi hep gördüm

Evet canım bende anlayamadım, tüm hesaplarımı alt üst etti bu test,
Ona güvenerek çalışmaları sıkı da tutmadım,
Ateş tabloma göre yumurtladığımı gösteren günde hiç çizgi göremedim mesela,
Bilmiyorum yada ben beceremedim talimatlara uygun kullndım aslında ama,
Kısmet artık bakalım ne olacak ay sonunda :)

Merhaba arkadaslar Ben araniza yeni katildim Oki yillik evliyim be artik bebek istiyorumm sms hipotiroidi car be yaklasik bes aydir cocuk dusunmeme ragmen hamile kalamadim tabi by strese girmeme de sebeb oluyor Benin durumumda olup bebek sahibi olanlar varmi aranizda metal ediyorum lutfen Benin bilgilendirin olurmu tesekkurler

Evet canım bende anlayamadım, tüm hesaplarımı alt üst etti bu test,
Ona güvenerek çalışmaları sıkı da tutmadım,
Ateş tabloma göre yumurtladığımı gösteren günde hiç çizgi göremedim mesela,
Bilmiyorum yada ben beceremedim talimatlara uygun kullndım aslında ama,
Kısmet artık bakalım ne olacak ay sonunda :)
şöyle söyleyeyim
yumurtladığın gün çift çizgi görmemen doğal
çünkü lh tavan yapıp çift çizgi çıktıktan 24-36 saat içinde yumurtluyorsun
yani çizgi öncesnde koyu çıkmalı zaten

Merhaba arkadaslar Ben araniza yeni katildim Oki yillik evliyim be artik bebek istiyorumm sms hipotiroidi car be yaklasik bes aydir cocuk dusunmeme ragmen hamile kalamadim tabi by strese girmeme de sebeb oluyor Benin durumumda olup bebek sahibi olanlar varmi aranizda metal ediyorum lutfen Benin bilgilendirin olurmu tesekkurler
bende de hipotiroid var
hergün düzenli ilaç kullanıyorum
ve hamile kalmayı başarabildim çok şükür
ama asıl süreç şimdi başlıyor

X