- 5 Mart 2011
- 817
- 16
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.461
şöyle söyleyeyim
yumurtladığın gün çift çizgi görmemen doğal
çünkü lh tavan yapıp çift çizgi çıktıktan 24-36 saat içinde yumurtluyorsun
yani çizgi öncesnde koyu çıkmalı zaten
bende de hipotiroid var
hergün düzenli ilaç kullanıyorum
ve hamile kalmayı başarabildim çok şükür
ama asıl süreç şimdi başlıyor
bendede hipotriodi var bende hergün levotiron kullanıyorum...
bende 25mg yarısını günlük alıyorum.inş ben de başarırım hamile kalmayı inşallah sende saglıcakla kucagına alırsın yavrunu...ben de euthyrex içiyorum 50 mg
hamile kalmayı başardım ama umarım sağlıcakla kucağıma da alabilirim
gebelikte kontrolü çok önemli
15 günde bir tahlil vermem gerek
ne çok düşmesi iyi ne de yükselmesi
dengede tutmak da çok zor maalesef
herkese meraba ben de ovulasyon testi kullanmayı dünüyorum da hangi markayı önerirsiniz..(coretesten isteyecektim ama stokta yok görünüyo)
herkese meraba ben de ovulasyon testi kullanmayı dünüyorum da hangi markayı önerirsiniz..(coretesten isteyecektim ama stokta yok görünüyo)
ben laboquick kullandım
gittigidiyordan aldım
ben memnundum 3 ay kullandım ama memnun olmayanlar da var
bende galonik marka aldım.eczaneden aldım 5 tanesi 25 tl gg dada var 20 tl ama kargo ücreti dahilmi değilmi bilmiyorum. başladım bende gün gün resimleri eklicem buraya bugün ikinci testimi ekledim dünküne göre birazcık daha koyu ikinci çizgi....
benimde adet düzensizliğim var canım bende 2 gün oluyor başlıyalı bu testlere gg da tanesi 1 liraya satılan testler varmış onlara bir bak istersen...hepimiz için hayırlısı.....
gg dedğin şey gitti gidiyor mu acaba. eğer öyleyse ben netten alışverişi pek sıcak bulmuyorum da...
gg dedğin şey gitti gidiyor mu acaba. eğer öyleyse ben netten alışverişi pek sıcak bulmuyorum da...
slm herkese ben ilk defa geçen ay galenic marka kullanmıştım çok memnun kaldım.hamile kalamadım ne yazık ki .bugün yine kullandım 27 günde bir adet döngüm bugün 10.gün t çizgisi çok belirgin bir şekilde çıktı.umarım bu ay hamile kalırım.ovulasyon testi kullanmak isteyenlere de kesinlikle tavsiye ederim.
slm herkese ben ilk defa geçen ay galenic marka kullanmıştım çok memnun kaldım.hamile kalamadım ne yazık ki .bugün yine kullandım 27 günde bir adet döngüm bugün 10.gün t çizgisi çok belirgin bir şekilde çıktı.umarım bu ay hamile kalırım.ovulasyon testi kullanmak isteyenlere de kesinlikle tavsiye ederim.
ben ilk kez geçen ay kullandım... 5. denememde ( 13.gün) koyu çizgi belirgin bir şekilde çıktı
ama sonuç alamadım gerçi:) ...testin güvenilirliğine inanıyorum bende, bir daha gerekirse aynı markayı almayı düşünüyorum
birşey sorucam 13.güne kadar sürekli yaptın mı ve gitgide koyulaşıp mı gitti yoksa sürekli silik silik bir andamı kızardı ben ilk kez yapııyorumda resimleri ekliyorum arkadaşlar yardımcı olsun diye....