- 31 Mart 2011
- 114
- 1
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.401
arkadaşlar ben size galenic markayı öneririm ben 28 günde adet oluyorum hep düzenli olur.11.gün testi yapmam gerektiği yazıyordu kullanma talimatında ve aynen 11.gün yaptım çok net bir şekilde belirgin bir şekilde t c den daha koyu çıktı.ilk denememdi.tavsiye ederim 5 li paket hamilelik testi hediyeli 25tl kalanları diğer ay kullanıcam.
Canım ben de galenic marka test kullanıyorum ama bugün 11. günümde yaptığım test çok çok silikti... Testte 2 saat sıvı almayın diyordu ama yeterli olmadı mı acaba sen kaç saat sıvı almadın bi de test yapmadan idrarını tuttun mu bi süre?
siz 4 saat sıvı tüketmeyin zorunlu olmadıkça
ve diğer idrarınızdan 4 saat geçmiş olsun
o zaman kesin sonucu alırsınız
Teşekkür ederim yarın öyle deniycem...
Canım ben de galenic marka test kullanıyorum ama bugün 11. günümde yaptığım test çok çok silikti... Testte 2 saat sıvı almayın diyordu ama yeterli olmadı mı acaba sen kaç saat sıvı almadın bi de test yapmadan idrarını tuttun mu bi süre?
ben 4 saat hiçbir şey içmeden yaptım bir de 28 günde bir adet oluyorsan 11.gün testi yapmaya başlayacaksın.daha uzun ya da daha kısa sürüyorsa ona göre teste başlaman gereken tarih değişiyor.
Merhaba.
Bir süredir forumu takip ediyorum ve sizlere danışmak istediğim bir konu var. Eşimle bebek için bir süredir çalışıyoruz ve en sonunda bu testleri denemeye karar verdim. Internetten coretests markalı ovulasyon testi aldım.
Benim adetlerim düzenlidir, genelde 23-24 gün aralığında olur. Bu aralık için tavsiye edilen, testi yapmaya 7.günden itibaren başlamak. Ama test benim elime 9.gün geldiği için ben de 9.gün başladım. 14.güne kadar testi yaptım, hep tek çizgi vardı, ben de doğal olarak yumurtlama günümün geçtiğini düşündüm. 14.gün testi yaptım, çift çizgi vardı. Benim için çok geç bir tarihti ama kasıklarımın ağrısı ve akıntım da bana yumurtlama olabileceğini hissettirdi. O gün ve ertesi gün çalıştık.
Hep söylenen, yumurtlamanın olduğu tarihten itibaren 14.gün adetin başladığı. Bu durumda benim adetim de 18 Ekim'de başlayacaktı. Ancak bugün adet olmuşum gibi hafif hafif kanamam başladı. Yani hesaplarsak yumurtlamanın olduğu zamandan 8-9 gün sonra.
Bunun nasıl olduğunu bilen var mı? Çünkü benim bütün hesaplarım ve teorilerim bu şekilde çöktü
Burada herkes birbirine çok destek oluyor; düşündüm ki bu konuda yorumları olan vardır :)
Merhaba.
Bir süredir forumu takip ediyorum ve sizlere danışmak istediğim bir konu var. Eşimle bebek için bir süredir çalışıyoruz ve en sonunda bu testleri denemeye karar verdim. Internetten coretests markalı ovulasyon testi aldım.
Benim adetlerim düzenlidir, genelde 23-24 gün aralığında olur. Bu aralık için tavsiye edilen, testi yapmaya 7.günden itibaren başlamak. Ama test benim elime 9.gün geldiği için ben de 9.gün başladım. 14.güne kadar testi yaptım, hep tek çizgi vardı, ben de doğal olarak yumurtlama günümün geçtiğini düşündüm. 14.gün testi yaptım, çift çizgi vardı. Benim için çok geç bir tarihti ama kasıklarımın ağrısı ve akıntım da bana yumurtlama olabileceğini hissettirdi. O gün ve ertesi gün çalıştık.
Hep söylenen, yumurtlamanın olduğu tarihten itibaren 14.gün adetin başladığı. Bu durumda benim adetim de 18 Ekim'de başlayacaktı. Ancak bugün adet olmuşum gibi hafif hafif kanamam başladı. Yani hesaplarsak yumurtlamanın olduğu zamandan 8-9 gün sonra.
Bunun nasıl olduğunu bilen var mı? Çünkü benim bütün hesaplarım ve teorilerim bu şekilde çöktü
Burada herkes birbirine çok destek oluyor; düşündüm ki bu konuda yorumları olan vardır :)
Merhaba, yumurtladan 8-9 gün sonra gelen kanama yerleşme kanaması olabilir. Eğer gerçekten adetiniz başladıysa bu luteal faz yetmezliği denen bir rahatsızlık oluyor...
son dönemlerde hiç ilaç kullanmadım, hatta spor yapmak da dahil hayatımın en sağlıklı 1-1,5 ayıydı diyebilirim.
şu anda çok yoğun bir kanamam yok, daha çok kahverengi-kırmızı arası ara ara gelen akıntı şeklinde ama adet başlangıçlarım bazen böyle olabiliyor.
luteal faz yetmezliği rahatsızlığını hiç duymamıştım, bilgi için teşekkürler, şimdi araştıracağım. belki de böyle bir şey vardır bilemiyorum ama bu ayki durum hiç normal gelmedi bana. eğer yumurtlama testi yapmamış olsaydım döngünün 23-24 gün olması normal döngüm şeklinde gelecekti ama teste göre yumurtlama tarihimden sonra 14 gün geçmedi.
inşallah yerleşme kanamasıdır çünkü yerleşme kanaması yumurtanın döllenmesinden yaklaşık 7 gün sonra olur diye biliyorum, tarifiniz de yerleşme kanamasına benziyor... Hayırlısı olur umarım...
İnşallah yerleşme kanamasıdır çünkü yerleşme kanaması yumurtanın döllenmesinden yaklaşık 7 gün sonra olur diye biliyorum, tarifiniz de yerleşme kanamasına benziyor... Hayırlısı olur umarım...
peki bu kanama olmak zorundamı yani olmadanda hamile kalınabılıyor mu
Kızlar selam,
Ovulasyon testini yeni aldım ilk olarak bugün kullanıcam,
Bugün 10. gün, son aylardaki dengesizlikten ötürü erken başlamak istedim,
Sorum şu;
Silik çizgileri ne kadar dikkate alıyoruz, silik çizgi bile çıksa ilişki gerekirmi?
Yoksa sadece çok koyu çizgi çıktığında mı o gün ve ertesi gün ilişki gerekiyor?
benim defalarca denemem olmadığı için tecrübem az ama bildiğim kadarıyla paylaşayım
9. gün başladım seninle aynı sebepten kaçırmamak için 13. gün yani 5. seferde çift çizgi çıktı
sağdaki soldakinden koyu olarak
ondan önceki 4 gün ikinci çizgiler çok silikti tam umudumu kaybediyordum acaba sonuç alamayacakmıyım diye
13. gün de aynı şekilde silik göründü sonradan birden koyulaştı çok mutlu oldum tabiki
bir önceki gece ilişki olduğu için ben kendi isteğimle o geceyi boş geçip, ertesi 2 gün üst üste ilişkiye girdim
bu aralıklar, çatlamaya denk getirmeler konusunda dediğim gibi fazlaca bilgim yok ama sabırla yapmaya devam et testi onu söyleyebilirim
çalışmaları yaptık bekliyoruz dolayısıyla sonuç nasıl ben de bilmiyorum:)
Kıslar bir şey sorabilir miyim? Benim ateş tablom şu 3814c2 Ovulation charts on FertilityFriend.com
dün ate3şim düştü diye ovuülasyon günü olduğunu düşündüm ama test negatif çıktı. Bu gün ateşim biraz daha düştü sanırım ovülasyon bugün. Ovülasyona yakın gün yapılan test silik çizgi mi çıkar yoksa direk negatif mi?