Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ferdtcm hep bn dert anlatıyorum sen nasılsın napıyosun ?

iş güç koşuşturmaca işte
bugün çift çizgiyi gördüm ben de
yarın biraz daha koyulaşır tahminime göre
dün çalıştık yarın ve sonraki gün de yaparız artık sonra bu ayı kapatırız biz
ptesi doktora gidicem kan tahlili için
bakalım ben oynak prolaktinim ve tshım ne durumda

hadi hayrlısı canım güzel haberlerini bekliyorum umarm hayal kırıklığına uğrayacağın bi durumla karşılaşmazsn dualrm seninle... :85:

hadi hayrlısı canım güzel haberlerini bekliyorum umarm hayal kırıklığına uğrayacağın bi durumla karşılaşmazsn dualrm seninle... :85:

valla canım en kötü prolaktinim tavan yapmış çıkar yine
ama ona da alıştım artık sallamıyorum pek
ne gelirse Allahtan
hakkımda ve hakkımızda hayırlısını diliyorum

valla canım en kötü prolaktinim tavan yapmış çıkar yine
ama ona da alıştım artık sallamıyorum pek
ne gelirse Allahtan
hakkımda ve hakkımızda hayırlısını diliyorum

Orası söyle cnm Allahtan gelene biz birşey yapamıyoruz Rabbim hayrlısı versin herşey için. Bir de şöyle düşünüyorum en kötü olayda bile bir hayır vardır
belki bizim hakkımızda ki hayrlarda bunlr Rabbim bunlrla sınav ediyo belkide bizi..

slm ben bebk denemelerine yeni başladım.bu üçüncü denememiz ilk defa bu ay galenik ovulasyon testini kullandım biraz önce ilk testimi yaptım ve pozitif çıktı.t c den daha koyu yani.şimdi ovulasyon testi kullanıp da hamile kalan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.ilişki ne zaman olmalı.dün gece birlikte olduk.bugün yarın da devam mı edelim.bekleyelim gün aşırı mı yapalım.ne dersiniz.bana yardımcı olur musunuz.

cnm bn ovulasynlo hamile kalmadım ama koyu çizgi çıktıktan sonra 24-36 saat snra yumrtlama gerçekleşiyo. gün aşırı ilişki sperm kalitesi yönünden daha iyi oluyo birde sabah erken saatlerde ilişki girmeye çalış bu ara sabah sperm kalitesinin en yüksek olduğu zaman oluyormuş bir doktorun sitesinde okumuştum. güzel hbrlerini bekliyoruz hayrlısı cnm :)

selamlar,
Bugün adetimden sonra 12. gün Galenic testin 4.'sünü yaptım çizgi hala silik
Bu ne demek oluyor

Son düzenleme:
Doktorum 11. ve 18. günler arası ilişki demişti...döngü için testin açıklamasında günler yazıyor
benim 26-27-28 gün ağırlık bazen 29 gün
o yüzden garanti olsun diyerek 9. günden itibaren yaptım
demekki devam etmem gerekiyor

silikse henüz yumurtlamamışsın demek canım..

Son düzenleme:
kızlar ya bişey sorucam ayın 22sinde ovulasyon testim güldü.yalnız son kitim kalmıştı.şimdi benim tahminen ne zaman çatlamıştır.bikaç yerde bişeyler okudum kafam karıştı.yumurtlama günümü kaçırdım diye korkuyorum.ovulasyon testi pozitif çıktıktan kaçgün sonra çatlama gerçekleşir.bilgi verirseniz çok sevinirim.

24-36 saat içinde

şimdi ben her gün sabah 11.15 de yapıyorum testi, diyelim çift çizgi çıktı

ne zaman ilişki olması gerekiyor

canım çift çizgiyi gördükten sonra 24-36 saat içerisinde çatlama oluyor.dolayısıyla çift çizgiyi gördüğün gün ve ertesi gün en uygun zaman canım ilişki için.

kızlarr herkese slmm:79::79:sizlere bir şey soracağım. ben yaptığım ovulasyon testleirne göre geç yumurtladım. peki ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten kaç gün sonra regli olunuyor tam olarak 14. günmü peki gün hesabını yaparken teste çift çizgiyi gördüğümüz günüde hesaplıcakmıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…