- 10 Ağustos 2011
- 352
- 3
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.281
teşekkürler :)
şimdi yaptım testi:) C silik T koyu :)
dün akşam ilişkimiz olmuştu...yarın sabah mı olsa iyi olur acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler :)
şimdi yaptım testi:) C silik T koyu :)
dün akşam ilişkimiz olmuştu...yarın sabah mı olsa iyi olur acaba
Kızlar bu konuda deneyimli olanlara bir şey sormak istiyorum gülen yüz çıkan testte diyelimki sabah 08:00 gülen yüzü gördük 24 saat geçtikten sonramı yumurta çatlıyor yani ertesi gün sabah sekizde birliktelik öneriliyor değil mi?yada 36 saat sonramı oluyor çatladığını anlamanın yolu var mı?? teşekkürler
benim de kafam karışık işte bu konuda galenic marka testin açıklamasında 24-48 ilişki diyor
içinde mi, sonrasında mı bende anlamadım(( acil yardım
canım istenilen koyulukta çizgileri yakalayınca ilşki için doğru zaman.24-48 saat sonrasında yumurtan çatlamış olur ve vakit geçer.
ama şöyle düşününce de örneğin ben sabah 11,15 de yapıyorum testi her gün
akşam 20,00 ye kadar zamanı var öyle yazıyor açıklamada
akşam 20,00 de yapmış olsaydım mesela...
bu 24-48 saat o zaman değişecekti..
ne zor işlermiş bunlar ya...daha yeniyim de:)
canım bende buay o testleri uyguladım.test istediği koyuluğa gelince yani gördüğüm gün akşamı ,ertesi gün ve 3. gün yani yumurtanın çatladığını düşündüğüm gün ilişkide buluntuk.ben 16da yapıyordum testleri sen bugün gördüysen bugünü ve yarını boş geçmemeye çalış bence.
kızlar merhaba benim haziranda bir kürtajım var bebeğin kalp atışları gelişmediği için sonrasında adetlerim düzene girmediği için sanırsam hamile kalamadım .bende bu ay ovulasyon testi aldım iki değişik marka birinde 8 tane diğerinde 5 tane var. şimdi size sorum bir önceki adetim 31. gün ondan önceki 28. gün başladı ovulasyon testlerini kullanmaya ne zaman başlamalıyım sizce bugün adetim biteli 8 gün oldu. bana yardımcı olursanız çok sevinirim. allah hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin bu ay...
11-12.gün başlamanı tavsiye ederim
meltemcim keşke bilgim olsa o konuda hemen yazardım inan
bende 28 29 gün reglı döngüm ateş yöntemıyle ilk ay 14.gün 2. ay 16.gün yumurtam çatladı 3.ay yani budefa hem ateş hemde ovülasyonla takıp edıcem.fakat ovülasyonumu ilk ölçmem gereken tarıh ne zaman olmalı acaba?
ferdat85 senın testten sipariş verdım canım inş anlarım ilk defa kullancam
11. gün başla sen garanti olsun
bende 28 29 gün reglı döngüm ateş yöntemıyle ilk ay 14.gün 2. ay 16.gün yumurtam çatladı 3.ay yani budefa hem ateş hemde ovülasyonla takıp edıcem.fakat ovülasyonumu ilk ölçmem gereken tarıh ne zaman olmalı acaba?
ferdat85 senın testten sipariş verdım canım inş anlarım ilk defa kullancam