Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bende ovulasyonu kullancam bu ay bir kaç eczaneye baktım yoktu bende gittigidiyor da sipariş verdim bu siteden alan varmı güvenilirmi. birde bu test hakkında hiç bir
bilgim yok yadım ederseniz çok sevinirim

bende ovulasyonu kullancam bu ay bir kaç eczaneye baktım yoktu bende gittigidiyor da sipariş verdim bu siteden alan varmı güvenilirmi. birde bu test hakkında hiç bir
bilgim yok yadım ederseniz çok sevinirim

canım bende oradan aldım
içinde zaten tüm bılgıler yazıyor gelınce okursun
gebelık testı gıbı uygulanıyor
ama sabah ıdrarınla yapmıyorsun 4 saatlık tutulmus ıdararla aksam 8-10 gıbı yapıyorsun
adet döngune göre baslaman gereken zaman yazıyor zaten ıcınde
gelınce bak anlamazsan sorarsın yıne

gebelik testi yaptı sonuç negatif yumurtlamam geçmiş ama hiçbir sorun olmadığını söyledi bir kaç gün içinde adet olucakmışım.. hayalim ekim ayına kaldı moralim çok bozuk ya offfff

gebelik testi yaptı sonuç negatif yumurtlamam geçmiş ama hiçbir sorun olmadığını söyledi bir kaç gün içinde adet olucakmışım.. hayalim ekim ayına kaldı moralim çok bozuk ya offfff

sağlık olsun ya ne güzel işte sorunun yok
eylül olmaz ekim olur
en azından sorunun olmadığını bilmek bile çok güzel bence
bende hormon bozukluğu çıktı
onu öğrendiğimden beri düzenli regl olabildiğime şükrediyorum
ne kadar oldu sizin deneme süreciniz?

cevaplarınız için çokk tşk ler yeni olduğum için biraz fazla soru sorcam kusura kalmayın ben şimdi bu testi yapmaya başladığımda hergün yapmam mı
gerekiyyo taki çift cizgiyi görene kadar tabi aynı koyulukta

bu ayla birlikte 3 ay oldu canım benimde yumurtalıklarımda minik kistler var ama bunların sorun olmadığını söyledi doktor.

bu testi aldığında içinde kullanma kılavuzu var orda hangi gün başlaman gerektiğin yazar
ya da ovulasyon testi kullanımı falan diye googledan bak, ne zaman başlaman gerektiğini söyler adet uzunluğuna göre karar veriliyor buna
çift çizgiyi görene kadar hergün aynı saatte ve şartlara uyarak yapman lazım

bu ayla birlikte 3 ay oldu canım benimde yumurtalıklarımda minik kistler var ama bunların sorun olmadığını söyledi doktor.

çok yıpranmamışsın henüz ne güzel
olur elbette bir gün takma kafana
biyerden sonra duyarsızlaşıyor zaten insan

çok yıpranmamışsın henüz ne güzel
olur elbette bir gün takma kafana
biyerden sonra duyarsızlaşıyor zaten insan

ya bilmiyorum kafama takmıcam diyorum ama sadece sözde kalıyo beceremiyorum bir türlü. aslında kafana taktıkca oluca vrsada olmuyo stres yapmamak en güzeli de onuda yapamıyorum işte. tek tesillim Rabbim bir tane verdi düşükle sonuçlandı belki ama hamile kaldım sonuçtum Bir taneyi veren ikinciyide verir diyorum ve dua ediyorum kendime ve tüm anne olmak isteyen herkese... Allah kimseyi bu güzel duygudan mahrum bırakmaz işanlh...

kızlar ben ovu.testine başlıcam bu ay ayın 20 de adet oldum.28 gunde bir adet oluyorum.peki bu treste başlamak için en uygun zamanım ne zaman.hiç anlamıyorum bu işlerden.bana yardmcı olursanız sevinirim kızlar

kızlar ben ovu.testine başlıcam bu ay ayın 20 de adet oldum.28 gunde bir adet oluyorum.peki bu treste başlamak için en uygun zamanım ne zaman.hiç anlamıyorum bu işlerden.bana yardmcı olursanız sevinirim kızlar

adetin bittiktn hemn sonra bşlıyosn galiba cnm koyu çizgi çıktığı zaman 24-36 saat snra yumurtla gerçekleşiyo oluyo. dün doktora gttim ovulsyn testi yptığımı söyledim önrmedi bana sen zaten 28 günde bir düzenli adet görüyosan 14. gün yumrtlama günün oluyo 10-12-14-16 bu aryla birliktelik olrsa yumrtlamayı kaçırmamış olrsun zaten tabi karar senin canım yakın zamanda hamile kalrsın işn. :)

Merhaba herkese, 1 aydır buradaki yorumları takip ediyorum, 2 aydır hamile kalmaya çalışıyorum zor bir süreçmiş gerçekten allah herkese nasip etsin inşallah bende bişey sorcaktım bu tükürük testleriyle ilgili gerçi anladığım kadarıyla pek kullananda yok, bende her ay almıyım bi kere alıyım dedim ama bi türlü anlayamadım. internetten kampanyadan bonie family aldım. 13 eylülde regl oldum 1 haftadır testi uyguluyorum,adet döngüm genelde 30 31 gün bugünde 15.gün. günde 4 5 kez testi yapıyorum manyaklaştım iyice dün akşam sanki 1 2 tane o eğrelti otlarından gördüm 2 saat eşime göstermeye çalıştım bidaha yap dedi bidaha yaptım ama bişey çıkmadı bugün yine çıkmadı e dün gördüklerim neydi yanii( kafamı iyice karıştırdı bu test. bugünde yumurtalıklarımda bi ağrı hissediyorum.
bu tükürük testinden kullanan varsa yada bi püf noktasını bilen varsa yardımcı olabilir miii???

Bende PKO var kaset tipinin de PKO'lularda işe yaramadığı söyleniyor, bu yüzden karar veremedim.
alakası yok canım
kaset tipi yapması en kolay olanı
istiyorsan diğerlerinden al ama kaset tipi kolay yapılanı
pko da neden işe yaramaz dendiğinin mantığını da hiç anlayamadım

adetinin başlangıcından itibaren 11 veya 12. gün başla
muhtemelen 14. gün yumurtluyor olacaksın zaten düzenliyse
canım ben de düzenli adet görürürm ama farklı günlerde çift çizgiyi görüyorum
çift çizgiyi gördükten 14 gün sonra adet oluyorum
doktorlar daha pek bilmiyor ovulasyon testini
ben doktoruma sorduğumda duydum ama pek bilmiyorum dedi
yeni nesil bir icat yani

bilmiyorum canım :) dün doktora söyledim 3 gndür ovulasyon testi yapıyorum yumrtlama zamanım olmasına ragmen 3 gündür aynı hiç değişik yok die hatta resmini çekmiştim doktora gösterdim negatife yakın bi pozitif dedi gebelik testi verdi bişey çıkmadı. ya anlamadığım şey herkesin yumrtlama zamanı 14. güne denk gelmiyoki sadece 28 gnde bir adet görenin ki 14. güne denk geliyo çoğunlkla böyle yani bn 34 günde bir adet görüyorum benim kisi 20. güne geliyo bunu söyledim doktora yok öle bişey dedi biz herzamn 14. gün yumrtlama die hesaplarız dedi.

doktor tamamen saçmalamış
sanırım yorgun bir günündeydi ne dediğini bilemedi
her insan adetinden tam 14 gün önce yumurtlar
14 gün sonra değil
sen 34 günde bir adet oluyorsan 20. gün yumurtlarsın yuvarlak hesap

yani zaten akşam gittim ya hastaneye benm doktorum çıkmıştı nöbtçi dktr bktı diyorum tekrar kndi dktoruma görünsem mi? ultrsynla bktı altta içerde kanama var dedi bi kaç güne adet görürsün 34 gün arayla adet görüyorum normalda bazen nadiren 31 olur ama şmdi brden 20 güne mi düşer ayn 4ünde adet olmuştum bu ayın içinde 2 kez mi olcam yani. benm hesplamalarıma göre 8 ekimde olmam lazım birz önce olucamı vrsaysak 4 ekim oluyo

14 gün sonra yumurtlaığını söyleyen doktorun hiçbir dediğine inanmam ben
istersen doktora gitmeden regli zamanını bekle
içim rahat etmiyor diyorsan da kendi doktoruna görün
çünkü bu doktorun dediklerine inanasım gelmedi

şuan beklemedeyim regl olucmı söyledi ama hiç bir belirti yok normlde regl olmama yakın karn ağrm bel ağrm olr şuan hiç biri yok bakalım hayrlısı ayın 8i ne kadr olmazsam gidicem artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…