- 19 Mart 2011
- 729
- 141
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.241
bende ovulasyonu kullancam bu ay bir kaç eczaneye baktım yoktu bende gittigidiyor da sipariş verdim bu siteden alan varmı güvenilirmi. birde bu test hakkında hiç bir
bilgim yok yadım ederseniz çok sevinirim
ya bişey sorcam bu iki cizgi aynı koyuluğa geldimi çatlamışmı oluyor yoksa yumurta büyümüşmü oluyor
gebelik testi yaptı sonuç negatifyumurtlamam geçmiş ama hiçbir sorun olmadığını söyledi bir kaç gün içinde adet olucakmışım.. hayalim ekim ayına kaldı moralim çok bozuk ya offfff
sağlık olsun ya ne güzel işte sorunun yok
eylül olmaz ekim olur
en azından sorunun olmadığını bilmek bile çok güzel bence
bende hormon bozukluğu çıktı
onu öğrendiğimden beri düzenli regl olabildiğime şükrediyorum
ne kadar oldu sizin deneme süreciniz?
bu testi aldığında içinde kullanma kılavuzu var orda hangi gün başlaman gerektiğin yazarcevaplarınız için çokk tşk ler yeni olduğum için biraz fazla soru sorcam kusura kalmayın ben şimdi bu testi yapmaya başladığımda hergün yapmam mı
gerekiyyo taki çift cizgiyi görene kadar tabi aynı koyulukta
bu ayla birlikte 3 ay oldu canım benimde yumurtalıklarımda minik kistler var ama bunların sorun olmadığını söyledi doktor.
çok yıpranmamışsın henüz ne güzel
olur elbette bir gün takma kafana
biyerden sonra duyarsızlaşıyor zaten insan
kimse tavsiye etmiyor tükürüklü ovulasyonu
kullananlar memnun kalmamış
bence kaset tipi normal ovulasyon testi kullanın
kızlar ben ovu.testine başlıcam bu ay ayın 20 de adet oldum.28 gunde bir adet oluyorum.peki bu treste başlamak için en uygun zamanım ne zaman.hiç anlamıyorum bu işlerden.bana yardmcı olursanız sevinirim kızlar
alakası yok canımBende PKO var kaset tipinin de PKO'lularda işe yaramadığı söyleniyor, bu yüzden karar veremedim.
adetinin başlangıcından itibaren 11 veya 12. gün başlakızlar ben ovu.testine başlıcam bu ay ayın 20 de adet oldum.28 gunde bir adet oluyorum.peki bu treste başlamak için en uygun zamanım ne zaman.hiç anlamıyorum bu işlerden.bana yardmcı olursanız sevinirim kızlar
canım ben de düzenli adet görürürm ama farklı günlerde çift çizgiyi görüyorumadetin bittiktn hemn sonra bşlıyosn galiba cnm koyu çizgi çıktığı zaman 24-36 saat snra yumurtla gerçekleşiyo oluyo. dün doktora gttim ovulsyn testi yptığımı söyledim önrmedi bana sen zaten 28 günde bir düzenli adet görüyosan 14. gün yumrtlama günün oluyo 10-12-14-16 bu aryla birliktelik olrsa yumrtlamayı kaçırmamış olrsun zaten tabi karar senin canım yakın zamanda hamile kalrsın işn. :)
canım ben de düzenli adet görürürm ama farklı günlerde çift çizgiyi görüyorum
çift çizgiyi gördükten 14 gün sonra adet oluyorum
doktorlar daha pek bilmiyor ovulasyon testini
ben doktoruma sorduğumda duydum ama pek bilmiyorum dedi
yeni nesil bir icat yani
bilmiyorum canım :) dün doktora söyledim 3 gndür ovulasyon testi yapıyorum yumrtlama zamanım olmasına ragmen 3 gündür aynı hiç değişik yok die hatta resmini çekmiştim doktora gösterdim negatife yakın bi pozitif dedigebelik testi verdi bişey çıkmadı. ya anlamadığım şey herkesin yumrtlama zamanı 14. güne denk gelmiyoki sadece 28 gnde bir adet görenin ki 14. güne denk geliyo çoğunlkla böyle yani bn 34 günde bir adet görüyorum benim kisi 20. güne geliyo bunu söyledim doktora yok öle bişey dedi biz herzamn 14. gün yumrtlama die hesaplarız dedi.
doktor tamamen saçmalamış
sanırım yorgun bir günündeydi ne dediğini bilemedi
her insan adetinden tam 14 gün önce yumurtlar
14 gün sonra değil
sen 34 günde bir adet oluyorsan 20. gün yumurtlarsın yuvarlak hesap
yani zaten akşam gittim ya hastaneye benm doktorum çıkmıştı nöbtçi dktr bktı diyorum tekrar kndi dktoruma görünsem mi? ultrsynla bktı altta içerde kanama var dedi bi kaç güne adet görürsün 34 gün arayla adet görüyorum normalda bazen nadiren 31 olur ama şmdi brden 20 güne mi düşer ayn 4ünde adet olmuştum bu ayın içinde 2 kez mi olcam yani. benm hesplamalarıma göre 8 ekimde olmam lazım birz önce olucamı vrsaysak 4 ekim oluyo
14 gün sonra yumurtlaığını söyleyen doktorun hiçbir dediğine inanmam ben
istersen doktora gitmeden regli zamanını bekle
içim rahat etmiyor diyorsan da kendi doktoruna görün
çünkü bu doktorun dediklerine inanasım gelmedi