- 7 Şubat 2011
- 16.912
- 27
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.301
kızlar ben laboquick yumurtlama testi almıştım, şu ana kadar çoktan yumurtlamış olmam gerekirdi, son adet tarihim 18.09.2011.27 günde 1 adet oluyorum ama hala ikinci çizgi çok belirsiz akıntı da yok... neden böyle olmuş olabilir. test hatalı olabilir mi, ya da ben yumurtlamamış olabilir miyim....
testi kuralına uygun yaptın dimi
4 saat sıvı tüketmeden ve sabah ilk idrar olmayacak
ona uyarak yaptıysan eğer o markanın testi güzel çalışıyor ben 3 aydır kullanıyorum
evet... aynen öyle yaptım, hatta akşam 7-8 arası yapıyorum hergün, ama hala ikinci çizgi çok silik, ve ikinci çizgi hemen çıkmıyor, acaba yumurtlamıyor olablir miyim bu ay yada geç yumurtluycak olabilir miyim...
çift çizgi çıktığında hemen çıkıyor nerdeyse ve aynı koyulukta hatta c çizgisinden bile koyu olabiliyor
bence yapmaya devam et yumurtlamamış olabilirsin geç yumurtlayacaksındır belki de
6. günden itibaren yapmaya başladım. şu ana kadar yumurtlamış olsaydım kesin çıkardı değil mi...boşiuna bekliyor olmıyım...
arkadaşlar bende aynı markayı kullanıyorum.Geçen ay başladım testlere,13. günde başlamıştım fakat hergün testleri yaptığım halde bende ikinci çizgiyi hiç net göremedim.
bir ay daha deneyeyim dedim ki dün gece yani 16. günde gördüm.Bugün 17. gün T çizgisi biraz silikti.
Ama bu ay biraz daha kullanma klavuzuna göre uyguladım.1 Saat erken yapsam düşüncesi yapıyordum sıvı tüketiminide pek umursamamıştım.
Bu ay daha takip şeklinde yaptım.
Bende sizin gibi panik olmuştum yumurtlamıyor muyum diye.
Allah hepimize güzel haberler nasip etsin..
Ben de galenik test kullandım ilk kez, sabah uyanınca tuvalete çıktım, ardından su içip işe gittim
Her gün 11 civarında yaptım 5. günde ( 13. güne denk geliyor) çift çizgiyi gördüm
ferdat85 canım bugün sabah yaptım silik çizgi çıktı şimdi baktımda o teste koyulaşmış geçersiz sayılıyor demi bu saate kadar.ateşime göre gece çatladım galiba.eğer çatladıysam çizginin süreklı silikmi çıması gerekir?
saat 4de yıne yapıcam bakalım
bırde her ay alakasız günlerde çatlanırmı mesela ilk ay 14. 2.ay16. 3.ayda 11.gün normalmıdır acaba?
28 yada 29 gün adet döngüm buarada
canım zaten ilk yaptığında ortada kırmızı çizgi göründüğünden net görünmüyor
beklediğin zaman çıkan görüntü nettir, bugün koyu ise yarın daha da koyulaşır
aynı renk iki çizgiyi gördükten 24-36 saat içinde çatlıyor benim bildiğim
ateş olayını pek anlamıyorum
her ay farklı günlerde çatlama olabilir
ama ona göre adet döngün de değişir
ovulasyonda çift çizgiyi gördüğün günden 14 veya 15 gün sonra regli olman gerekir, bu değişmez
ben ilk bikaç dakka net sonucu göremediğim için 10 dakika falan sonra bakıyorumc çizgisine çok yakın koyulukda oldu sabah yaptığım test şimdi ama içinde yazanda 5 dk içindekı sonuç doğru 10dk dan sonrası yanlış yazıyor sen nasıl yapıyorsun canım hangisi geçerlidir sence.
buarada benım adetım hiç değişmez 28 29 gün sürer hep erkende çatlasam geçde çatlasam aynı oldu adet döngümde değişme olmadı
benimde bir sorum olacak.bilen cevap verirse sevinirim.bende test kullanıyorum.ama iki gün çift çizgi çıkıyor.sebebi ne olabilir.test yaptım çift çizgi çıktı.ertesi gün çok sancım oldu.bir daha test yaptım.gene çift çizgiydi.
ben ilk bikaç dakka net sonucu göremediğim için 10 dakika falan sonra bakıyorum
sonra da testleri epeyce saklamıştım aynı koyulukta duruyor zaten
akşam üzeri tekrar yap bakalım 10 dk içinde tekrar bak ben de 5-10 dakika içinde bakıyorum zaten
adet döngün değişmediyse erken çatlamamıştır yumurtan bence
bizim de öyle çıktı
24-36 saat içinde çatlama olacağından lh hormonu salgılanmaya devam ediyor zaten
yarın silikleşir
ben ilk bikaç dakka net sonucu göremediğim için 10 dakika falan sonra bakıyorum
sonra da testleri epeyce saklamıştım aynı koyulukta duruyor zaten
akşam üzeri tekrar yap bakalım 10 dk içinde tekrar bak ben de 5-10 dakika içinde bakıyorum zaten
adet döngün değişmediyse erken çatlamamıştır yumurtan bence
döngüm değişmedi canım az önce bıdaha yaptım sabahkınden azdaha silik çıktı sanıyorum gece çatladım
cevabın için teşekkür ederim
aynı sorun bende de var malesef aynı marka testi kullanıyorum 2aydır ama çift çizgi göremedim.4saat sıvı almıyorum idrar da tutuyorum.ama ben geçen ay 14.gün yumurtlamıştım ve kötü tesadüf ben 13.gün testi yapmadım belkide görcektim.bu ay 18.günüm olmasına rağmen göremedim 12.gün başladım.