Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

çok saol içimi nasıl rahtlattın bilemezsin nedendir bilmiyorum kapalı olduğunda acaba nezamn açıcak diye sabrsızlanıyorum beni rahtlattığındn oluck ki seninle konşma ihtiyacı hissediyorum :)

istediğin zaman yaz
genelde "bebek isteyen arkadaşlar buyrun sohbete" topiğinde takılıyorum
sıkılırsan gel sende
ordaki arkadaşlar iyidir

ben gecen ay 17. gun görmustum cıft cızgıyı senın kacıncı gun?

kızlar merhaba

bende bu ay aldım ovulasyon testi
adetimin 10. günü başladım yapmaya çift çizgiyi gördüm ve gün aşırı çalıştık biz şimdi adetime 4 gün var 2 günüdr yine yapıyorum ovulasyon testi yine çift çizgi var anlamadımm

daha öncede yine burda okumuştum adetine yakın çift çizgi çıkarsa hamile olunabiliniyor diyee

ayy inşallah öyledirrr ne dersiniz kızzlarrr:????

ben gecen ay 17. gun görmustum cıft cızgıyı senın kacıncı gun?

ben geç başladım zaten 3 kez yaptım 3ü de aynı internette ki hesaplamalara göre bu ayın 19-24 ü arası yumurtlama günüm ben 23ünde başladım yapmaya 3 kez yaptım 3 üde aynı yumurtlamanın geçmiş olduğunu varsaysak neden çizgi çıksın ki ?

ben de öyle duymuştum canım umarım hamilesindirr :) RABBİM isteyen herkese versin...

18 eylülde regl olmuştum... bugün galenic test yaptım...yani 9. gün oluyor
tek çizgi çıktı...sanırım sonraki günler olacak

merhaba arkadaşlar bende bu ay ovulasyon testi yaptım.normalde adet uzunluğum 31 gün sürüyor.genelde düzenli olur.ayın 16sında başladım 22. gün gülen yüzü gördüm.ama sonuncuda gördüm gülen yüzü.geç yumurtlama oldu sanırım.ama kafam karıştı şuanda hala sağ kasığımda ara ara ağrım oluyor ve belim ağrıyor. normalmi yardım edin arkadaşlar.çatlamamış olmama ihtimali varmı gülen yüzden sonra?

ovulasyon testiyle sadece yumurtladığını görürsün
normal süreçte yumurtlamadan sonra çatlama olmalı
ama bazı insanlarda çatlama gerçekleşmeyebiliyor
ama zannetmiyorum yumurtan çatlamıştır da
bu tip ağrılar yumurtlamadan sonra görülebiliyor sıkıntı etme bence

yumurtlama geçse de çizgi çıkar
ovulasyonda nerdeyse hiç tek çizgi olmuyor
ikinci çizgi hep silik çıkıyor zaten
bittiyse de çıkar
ama geç yumurtlama dediğin şey adetine bir gün kala bile olabilir
bence bu ay bırak test yapmayı daha boşa harcama
günaşırı devam et sen
diğer ay daha erken başla bence test yapmaya

doğru haklısın hazrlandım doktra gtcem şimdi zaten eşimin gelmesini bekliyorum. akıntım geçmedi halen açıkkırmızı renkli kanamam var. burda dr.bora beye sordum yumurtlama zamanında bazı kadınların bu tip kanamaları olabiliyormuş dedi içim rahtladı ama muayene olmakta yarar var bakalım sonuç ne olucak.
yumurtlama geçmiş olsa bile kaçırmamıştım herhalde gün aşırı devam adiyoduk çünkü.

git tabi için rahatlar
günaşırı yapıyorsanız sorun yok ovulasyon testine de gerek yok
biz baya az yaptığımız için ovulasyon iyi oluyor bana

git tabi için rahatlar
günaşırı yapıyorsanız sorun yok ovulasyon testine de gerek yok
biz baya az yaptığımız için ovulasyon iyi oluyor bana

umarım kaçırmamışımdır da
Sizde o şekilde gün aşırı devam etseniz ya sperm kadın vucudunda 3-4 gün arsı canlı kalabiliyo. gerçi buda ne kadr doğru bilmiyorum bazı yerde 1-2 gün die yazıyo bazı yerde 3-4 bazısında ise 5-7 hangisi doğru oda tartışılır

kaliteli spermler uzun süre yaşıyor
spermin kalitesine bağlı aslında
olacağı varsa olur, yumurtlama dönemini kaçırmadım sözde ama 6 aydır olmuyor
siz ne kadardır deniyorsunuz?
günaşırı benim içinçok yorucu ve sıkıcı oluyor
o yüzden o kadar sık yapmıyoruz
yumurtlamadan 3 gün sonra da komple bırakıyoruz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…