Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

yarın koyulaşır muhtemelen
yarın yapmayı ihmal etme
aynı koyulukta olması lazım

Arkadaşlar ben de bir şey sormak istiyorum. Fikriniz nedir acaba? Bugün yaptığım ovulasyon testi pozitif. Hatta test kısmı kontrol kısmından daha bile koyu. Fakat biz bir tek bu akşam çalışabiliriz. Önümüzdeki 3 gün boyunca çalışamayız (eşim test vereceği için olmaz dedi doktor). Bu durumda bu ay şansımız ne olur acaba?? İlk defa bu kadar net yakaladım ama şansa bakın yaa ((

çok saol ya :) umarım yarın ki sonuç koyu çıkar. ama bugun yaptığımında koyu çıkması gerekmezmiydi sonuçtu 19 ile 24 arası yumurtlama tarihim yani yarın son gün
19-24 arası olduğunu nerden biliyorsun
internette öyle görünüyor olması veya yuvarlak hesaplamalar yapmak kesin bi sonuca götürmez
ovulasyon ne diyorsa odur sen ona bak
önemli olan 24-36 saat içinde ilişki olması
onu da bugün yapacağınıza göre sorun yok
ama eşinin sperm testini illa 3 gün sonra yaptırmak zorunda değilsinizki
1 hafta erteleyin rahat rahat çalışın işte

evet ben kullandım
laboquick marka
çift çizgiyi gördüm ama hamile kalamadım ben
hormonlarımda sorun varmış
olmıcak diye bişey yok
geç yumurtlamış olacaksın
yarın kırmızı belirginleşecek görürsün

internette öyle görünüyor olması veya yuvarlak hesaplamalar yapmak kesin bi sonuca götürmez

ne yani bu ayda mı olmıcak off yaa

canım yaa işanlah ağzından bal damlıyo :) umarım en kısa zamanda Rabbim tüm anne olmak isteyenlere bu duyguyu yaşatır..

geç yumurtlama diye bişey var arkadaşım
herkes tahmin ettiği zamanda yumurtlamıyorki
sen bu ay geç yumurtlamış olacaksın
eğer t çizgisine yakın koyuluktaysa yarın daha koyu olacağına eminim

geç yumurtlama diye bişey var arkadaşım
herkes tahmin ettiği zamanda yumurtlamıyorki
sen bu ay geç yumurtlamış olacaksın
eğer t çizgisine yakın koyuluktaysa yarın daha koyu olacağına eminim

renkleri yakındı birbirine uzak bi mesafeden net bi şeklde görülecek kadr sadece c de ki kadr kırmızı değil di okadr. umarım dediğin gibi olur canım yaa...

yarın koyulaşır dert etme
ama isterseniz siz bugünü de değerlendirin

evet haklısın canım hadi hayırlısı :) herşeyin bi vakti zamanı vardır umarım o zamn gelmiştir artık :) 1 kez düşük yaşadım epey bi hayal kırıklığıydı umarım bu defa aynı şeyleri yaşamam ve en kısa zamanda hamile kalabilirim..

eşimin işleri yüzünden zırt pırt erteledik zaten. bir de benim eşim ovulasyon tarihi tutturma gibi konularda arıza çıkarıyor.
mekanikleşiyormuş efendim :) ben kendi kendime hesap kitap yapıyorum devamlı. neyse içimi rahatlattın sağol. bu ay olacağı varsa dünkü çalışmayla olur, yoksa olmaz zaten...

aldığın markanın adı neydi. ben tükürük testi aldım ama belki lh dan da alırım ikisini kullanır tam olarak öğrenirim.çünkü bende yumurta tembelliği var yumurtlama olmuyor herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…