Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

aldığın markanın adı neydi. ben tükürük testi aldım ama belki lh dan da alırım ikisini kullanır tam olarak öğrenirim.çünkü bende yumurta tembelliği var yumurtlama olmuyor herhalde.

laboquick canım markası
gittigidiyordan aldım
kullanan tüm arkadaşlarım da memnun kaldı
ucuz ve güvenilir

laboquick canım markası
gittigidiyordan aldım
kullanan tüm arkadaşlarım da memnun kaldı
ucuz ve güvenilir

canım ya bu markanın gebelik testlerinde hatalar oluşuyormuş çoğunlukla olumsuz yorumlar okudum ama ovulasyon farklıysa bilemiyorum kafam çok karıştı arkadaşlarım clear blue önermişti ama bulamadım bir de one step nasıldır acaba onun hakkında bilginiz varmı?

gebelik testlerini bilmiyorum ama ovulasyonunu ben beğendim
yine alıcak olsam yine ondan alıcam
gebelik testini de denedim aslında
hiç gebe kalamadım hiç de çift çizgi göremedim
bana kalsa o da güzel çalışıyor
diğerlerini kullanmadım da bilmiyorum da maalesef

clearblue yi buldum ben googledan bakarsan görürsün sende kendi sitesi var
gittigidiyordada satılıyor
ama çok pahalıymış
7 tanesi 119 tl 20 tanesi 179 tl
bence çok pahalı bu parayı vermem buna
neticede sadece yumurtladığımı gösterecek, hamile bırakacak hali yok ya
bence değmez sen bilirsin

cvp için teşekkür ederim o 119 tl olan dijital olanı tek kullanımlık değil yani tükürük testi olan bu.. idrar ile yapılanı sık kullanılanlarıma eklemiştim ama bugün sipariş için baktım tükenmiş 50 tanesi 40 tl idi sanırım kaçırdım şimdi bende laboquick siparişi vereceğim aslında ilkinde test felan yapmamıştım maalesef bebeğimi kaybettim ve şimdi beklemek istemiyorum ovulasyon testlerini de yeni duydum aklıma koydum alıcam allah bebiş isteyen herekese versin inşallah beklemek çok zor

anladım
o zaman onun fiyatı da uygunmuş
bulursan bana da söyle onu da alayım
gülen yüzlerle hayatımız şenlensin

ferdat85 önerdiğin markayı aldım sonuç yine aynı silik çizgi. buna göre yumurtlamama daha var mı ?? yarında denicem bugün 2 gün oldu yapalı ikisinde de aynı çıktı..

ferdat85 önerdiğin markayı aldım sonuç yine aynı silik çizgi. buna göre yumurtlamama daha var mı ?? yarında denicem bugün 2 gün oldu yapalı ikisinde de aynı çıktı..

4 saat sıvı tüketimini azaltıyorsun değil mi?
kullanma talimatını okuduktan sonra yapıyorsundur diye düşünüyorum
dolayısıyla mutlaka koyulaşacaktır, kontrol çizgisiyle aynı koyulukta hatta daha koyu bir çizgi görmen lazım
bende öyle olmuştu

sıvı alımı konusunun bu kadar fark yaratacağını düşünmemiştim. bir gün önce test kısmı bembeyazken (gayet fazla sıvı almıştım), bir gün sonra kontrol kısmındandan bile daha koyu çıktı. ya da bende bir gün içinde LH patlaması oldu
kısacası sıvı alımı lh'nin okunmasını engelliyor ve yanıltıyor gerçekten de...

tabiki
kuralına uyarak yapmazsanız yanlış sonuç alırsınız arkadaşlar
4 saat sıvı tüketimi azaltılacak ve son 2 saat hiç sıvı tüketmeyeceksiniz doğru sonuç için
bir de ilk idrar olmayacak
bunlara uyduğunuz halde çift çizgi çıkmıyorsa o zaman o ay yumurtlamamış olabilirsiniz

bende testlerde ikinci ayım.Unutuyorum su içiyorum benimde geçen ay çok net olmamıştı test.
bu ay daha ustalaştım artık:)bakalım bugün 8.günüm iyi bir takip yapıyorum ama hayırlısı artık.
Ayrıca geçen ay testleri hep atmıştım fakat buradaki arkadaşlar hep üzerlerine yazıyorlardı günleri,bende yazmaya başladım.
Sadece kafama çok takıyorum stres yapmak istemiyorum buna dikkat ediyorum.
geçen ay günde 3 test bile yaptığım oluyordu.

evet hatta neredeyse hiç içmiyorum ama dün nasılsa bugünde aynı çıktı. bakalım yarın nasıl çıkıcak. kasıklarımda ve karnımda ağrı başladı dün geceden beri belli aralıklarla oluyo...

kendiminkini attım ama bu resimdeki kadar koyu çıkması lazım pozitif olması için
ptesiden itibaren yapmaya başlıcam ben de
çift çizgiyi görünce eklerim resmini

Eki Görüntüle 262519
geri dönüşümden buldum benimkini
işte böyle çıkıyor pozitif olduğunda

senin t yeri daha koyu c daha silik benimki onun tersi işte arlarında çokda fark yok hani. prokpektüsünde böyle çıktığı zaman idrarda azda olsa lh hormonunun olduğu yazıyor. yani buna göre yumurtlamama daha var mı geç mi yumurtlama olucak. k.bkma senide soru yağmuruna tutuyorum

benim bundan önceki günler biraz daha silikti gittikçe koyulaştı işte
bence daha da koyulaşarak devam etmesi lazım diğer günler
ama sen yine de her ihtimale karşı bu günleri de değerlendir bence
bulursam önceki günüm de eklerim şimdi bakarsın

doğru söylüyosun ozaman geç yumurtlamış olucam benim hesplamalarıma göre bu ayın 19-24 ü yumurtlama günüm olarak biliyodum yani bugün son yumurtlamam için henüz yumurtlma grçkleşmedi ozamn bi kaç gün daha devam edeyim bakalım sonuçta bir değişliklik olucak mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…