- 7 Şubat 2011
- 16.912
- 27
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.201
aldığın markanın adı neydi. ben tükürük testi aldım ama belki lh dan da alırım ikisini kullanır tam olarak öğrenirim.çünkü bende yumurta tembelliği var yumurtlama olmuyor herhalde.
laboquick canım markası
gittigidiyordan aldım
kullanan tüm arkadaşlarım da memnun kaldı
ucuz ve güvenilir
canım ya bu markanın gebelik testlerinde hatalar oluşuyormuş çoğunlukla olumsuz yorumlar okudum ama ovulasyon farklıysa bilemiyorum kafam çok karıştı arkadaşlarım clear blue önermişti ama bulamadımbir de one step nasıldır acaba onun hakkında bilginiz varmı?
clearblue yi buldum ben googledan bakarsan görürsün sende kendi sitesi var
gittigidiyordada satılıyor
ama çok pahalıymış
7 tanesi 119 tl 20 tanesi 179 tl
bence çok pahalı bu parayı vermem buna
neticede sadece yumurtladığımı gösterecek, hamile bırakacak hali yok ya
bence değmez sen bilirsin
cvp için teşekkür ederim o 119 tl olan dijital olanı tek kullanımlık değil yani tükürük testi olan bu.. idrar ile yapılanı sık kullanılanlarıma eklemiştim ama bugün sipariş için baktım tükenmiş50 tanesi 40 tl idi sanırım kaçırdım şimdi bende laboquick siparişi vereceğim aslında ilkinde test felan yapmamıştım maalesef bebeğimi kaybettim ve şimdi beklemek istemiyorum ovulasyon testlerini de yeni duydum aklıma koydum alıcam allah bebiş isteyen herekese versin inşallah beklemek çok zor
ferdat85 önerdiğin markayı aldım sonuç yine aynı silik çizgi. buna göre yumurtlamama daha var mı ?? yarında denicem bugün 2 gün oldu yapalı ikisinde de aynı çıktı..
sıvı alımı konusunun bu kadar fark yaratacağını düşünmemiştim. bir gün önce test kısmı bembeyazken (gayet fazla sıvı almıştım), bir gün sonra kontrol kısmındandan bile daha koyu çıktı. ya da bende bir gün içinde LH patlaması oldu
kısacası sıvı alımı lh'nin okunmasını engelliyor ve yanıltıyor gerçekten de...
4 saat sıvı tüketimini azaltıyorsun değil mi?
kullanma talimatını okuduktan sonra yapıyorsundur diye düşünüyorum
dolayısıyla mutlaka koyulaşacaktır, kontrol çizgisiyle aynı koyulukta hatta daha koyu bir çizgi görmen lazım
bende öyle olmuştu
evet hatta neredeyse hiç içmiyorum ama dün nasılsa bugünde aynı çıktı. bakalım yarın nasıl çıkıcak. kasıklarımda ve karnımda ağrı başladı dün geceden beri belli aralıklarla oluyo...
kurala uyduğuna göre eğer yumurtluyorsan mutlaka koyulaşır
senin t yeri daha koyu c daha silik benimki onun tersi işte arlarında çokda fark yok hani. prokpektüsünde böyle çıktığı zaman idrarda azda olsa lh hormonunun olduğu yazıyor. yani buna göre yumurtlamama daha var mı geç mi yumurtlama olucak. k.bkma senide soru yağmuruna tutuyorum
benim bundan önceki günler biraz daha silikti gittikçe koyulaştı işte
bence daha da koyulaşarak devam etmesi lazım diğer günler
ama sen yine de her ihtimale karşı bu günleri de değerlendir bence
bulursam önceki günüm de eklerim şimdi bakarsın