Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Arkadaşlar günler önce burada paylaşmıştım test sizinle testle hamile kaldım şükür şu anda hamişim herkesin darısı başına testi bırakmayın bence kesin yapın diyorum...

tebrik ederim arkadaşım hayırlı uğurlu olsun.bende pcos var bu idrar testleri güvenilir olmadı çünkü çift çizginin kopkoyu çıktığı gün doktor yumurtlama yok dedi meğer pcoslularda lh şaşırtırmış.bende tükürükle olanını aldım ama maalesfki kullanmasını beceremiyorum umarım birileri kullanma şeklini anlatır.

test benım elıme adetımın 17. gunu gececek yapmama gerek yok dımı mantıksız olur dıger aya saklayayım

ben aylarca doktor kontrolünde bulundum hep 14-15. günlerde yumurtluyorum sanıyordum. son iki aydır ovulasyon testini kullanıyorum geçen ay 12. günde ikinci çizgiyi gördüğüm halde emin olamadım ve acemilikten o günü atlamış bulundum ve sonraki günlerde adet oldum. adet günümden geriye doğru saydığımda 14. gün tamda o çizginin çıktığı güne denk geldi. bu ay tekrar kullanıyorum 10. ve 11. günlerde ikinci çizgi çıktı. anlayacağınız en doğrusu adetiniz biter bitmez teste başlamak ben bu testle sandığımdan daha erken yumurtladığımı gördüm inşallah hamilelik haberiylede kanıtlanmış olur.. beklemedeyim hayırlısıyla.. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin..

kürtajdan sonrakii 6.ayımdayimm.buay klomen vee ovulasyon testiii kullandımm.dün yanii 15.günndee kopkuyuuu cizgiyi yakaladım ve halvete girdimm.bakalımm bugün cizgiii nasılll çıkacakkkk..........umarimmm hamileyimdir.........

kızlarr günaydınn:79::79: adetimin 8. gününden itibaren ovulasyon testini yapıyorum. aynı zmanada iki gündürde ateş ölçmeye başaldım.
8. gün ovulasyon testi-silik çizgi
9. gün ovulasyon testi-silik çizgi
10.gün ovulasyon testi-çizgi yok/ ateş-36.00
11. gün ateş-35,90 ancak ovulasyon testimi henüz yapmadım. akşam 7-7.30 gibi yapıyorum. sonuçları birazcık yorumlayabilirmisiniz. ateşim bana çok düşük geldi. sizcede çok düşük mü. normalde 36,50 civarında seyrediyor herkesin. bu düşüklük ne anlama geliyordur sizce

testi erken yapmaya başlamışsın ....30 günde bir adet gören insan en erken 12. gün yapmalı ateşin düşmeye başlaması iyi çatlamadan önce ateş düşmeye başlar...

testi erken yapmaya başlamışsın ....30 günde bir adet gören insan en erken 12. gün yapmalı ateşin düşmeye başlaması iyi çatlamadan önce ateş düşmeye başlar...

canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. ben 1,5 yıldır d.kontrol hapı ile korunuyorum.geçen ay bıraktım ve denemelere başladık bu ay. normalde ben hep 28 günde bir oluyordum tabi ilacında etkisiyle. şimdi kaçıncı gün olacağımı açıkcası tam kestiremiyorum. ama ilaç kullanmadan öncede düzenliydi. senin dediğin gibi biraz erken başladım yapmaya merakıma yenik düştüm. ama bencede yumurtlamam için erken peki ateşim niye düşük. benim belki de ateşimin normal seyri düşük ee ozaman bu kötü bir şey mi. işte onu kestiremiyorum. bide ilacı bıraktığımın etkisi mi bilmiyorum ama son üç gündür yani adetimin 8. gününden itibaern alt karnım ve kasıklarım ağrıyor ki ben adeti bile sancılı geçiren bir insan değilim. neler oluyor acaba. doktora gitmem gerekir mi, yoksa panik yapmamalıyım normal bir durum olabilir mi:44::44::44:

kimse bana cevap vermedi.tükürükle olan babystar testi aldım ama sanırım yanlış kullanıyorum bunu bilen yokmu

ayyy ciddimisin yaa ama daha 5 gün varr
yaklaşık bu kadar zaman kala falan gerçek sonucu veriyor
böyle öğrenen baya kişi var
gebelik testi al bana da haber ver tamam mı?
gebelik testinde çıkmayabiliyor gerçi ovulasyon daha erken sonuç veriyor
bence yarın kana git direk
bana haber vermeyi unutma

ben şartlara uygun olarak test yapıyorum ama sonuç bölmesinde baştan sona koyu kırmızı bir çizgi çıkıyor üstelik yumurtladığımı diğer takiplerle bildiğim halde hep tek çizgi bu markayı kullanan arkadaşlar siz de de o yatay kırmızı çizgi var mı?yoksa benim test hatalı herhalde....​

o çizgi bende de çıkıyor sonra kayboluyor ve tek çizgi çıkıyor.ben ilk başladığımda yani 9.günden 14.güne kadar silik ikinci çizgi hep çıktı ama sonra hep tek çizgi çıktı.benim 21.günüm ama hala göremedim çift çizgiyi

cnm o tabiki çıkıor bende bu ay kullandım..sonra o kaybolup ya tek çizgi yada çift çizgi çıkıoır...ben 17.günümde yakaladım çift çizgiyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…