- 29 Kasım 2008
- 1.184
- 8
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.101
Arkadaşlar günler önce burada paylaşmıştım test sizinle testle hamile kaldım şükür şu anda hamişim herkesin darısı başına testi bırakmayın bence kesin yapın diyorum...
ovulasyonn testi gebeliği gösterirmi
test benım elıme adetımın 17. gunu gececek yapmama gerek yok dımı mantıksız olur dıger aya saklayayım
kaçgünde bir adet oluyorsun
eğer 30dan fazlaysa yap bence
değilse diğer aya sakla
ortalama 30 gun yanı son ıkı ay 30 gunde oldum saklayayım dımıcok üzüldüm ya keske erken sipariş verseydım
testi erken yapmaya başlamışsın ....30 günde bir adet gören insan en erken 12. gün yapmalı ateşin düşmeye başlaması iyi çatlamadan önce ateş düşmeye başlar...kızlarr günaydınn:79::79: adetimin 8. gününden itibaren ovulasyon testini yapıyorum. aynı zmanada iki gündürde ateş ölçmeye başaldım.
8. gün ovulasyon testi-silik çizgi
9. gün ovulasyon testi-silik çizgi
10.gün ovulasyon testi-çizgi yok/ ateş-36.00
11. gün ateş-35,90 ancak ovulasyon testimi henüz yapmadım. akşam 7-7.30 gibi yapıyorum. sonuçları birazcık yorumlayabilirmisiniz. ateşim bana çok düşük geldi. sizcede çok düşük mü. normalde 36,50 civarında seyrediyor herkesin. bu düşüklük ne anlama geliyordur sizce
testi erken yapmaya başlamışsın ....30 günde bir adet gören insan en erken 12. gün yapmalı ateşin düşmeye başlaması iyi çatlamadan önce ateş düşmeye başlar...
kızlar adetime 5 gün var ve çift çizgi çıktı bu ne ya hamile miyim acaba
büyük ihtimalle evett
hemen gidip bi gebelik testi yap
çok sevindim senin adına
yaklaşık bu kadar zaman kala falan gerçek sonucu veriyorayyy ciddimisin yaa ama daha 5 gün varr
ben şartlara uygun olarak test yapıyorum ama sonuç bölmesinde baştan sona koyu kırmızı bir çizgi çıkıyor üstelik yumurtladığımı diğer takiplerle bildiğim halde hep tek çizgi bu markayı kullanan arkadaşlar siz de de o yatay kırmızı çizgi var mı?yoksa benim test hatalı herhalde....
o çizgi bende de çıkıyor sonra kayboluyor ve tek çizgi çıkıyor.ben ilk başladığımda yani 9.günden 14.güne kadar silik ikinci çizgi hep çıktı ama sonra hep tek çizgi çıktı.benim 21.günüm ama hala göremedim çift çizgiyi
cnm o tabiki çıkıor bende bu ay kullandım..sonra o kaybolup ya tek çizgi yada çift çizgi çıkıoır...ben 17.günümde yakaladım çift çizgiyi..