Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

nisbhr ve selin teşekkür ederim demekki ben çok sabırsızım testi hemen yapıp çift çizgi göremeyince çöpe atıyordum şimdi yorumlarınız okunca gidip çöpten alıp baktım da yatay çizgi kaybolmuş

nisbhr ve selin teşekkür ederim demekki ben çok sabırsızım testi hemen yapıp çift çizgi göremeyince çöpe atıyordum şimdi yorumlarınız okunca gidip çöpten alıp baktım da yatay çizgi kaybolmuş

merhaba arkadaşlar bir süredir takip ediyorum ama hiç yazmadım :) bugüne nasipmiş... ovulasyon testine başladım 11.günümde hep negatif bugün 13.gün ama yumurtlama akıntım felan oldu anlamadım gitti..belirti görüp testte negatif gören var mı acaba?

ayyy bide bişey soracam arkadaşlar.umarım yanlış karşılamazsınız sorumu gerçekten anlayamıyorum ondan soruyorum
hani şu yumurtlama akıntısı dediğimiz şeffaf uzayan akıntı var ya o oldu bende.yumurtlama var diye düşündüm ovülasyon testlerinde(gerçi tükürükle olanı kullanmaya çalışıyorum hala çözemedim) ise gözükmedi.
benim anlamadığım şu hani ilişkiden sonra veya sonraki gün rahimden dönen spermde böyle olmuyormu akışkan sümüksü uzayan şeklinde yani.o zaman ben o akıntının yumurtlamamı yada sperm dönüşümü mü olduğunu nasıl anlayacam.yoksa ben yanlış biliyorum rahimden dönen sperm öyle olmuyormu uzayan akıntı sadece ve sadece yumurtlama akıntısımı.
umarım kötü bir soru olmamıştır.

sperm resmen su gibi geri geliyo yumurtlama akıntısı koyu ve şeffaf ...ben de ondan sordum işte test negatif ama belirtiler var ...

benimde bugün 20.günüm ilk defa bugün T ikinci çizgi biraz daha koyu bakalm yarın nasıl olacak

ayrıca benimde aynı marka bende de ortada bir çizgi oluşuyor önce

benimde bugün 20.günüm ilk defa bugün T ikinci çizgi biraz daha koyu bakalm yarın nasıl olacak

ayrıca benimde aynı marka bende de ortada bir çizgi oluşuyor önce

ben bugun ılk kez yaptım 17.gunum ve hemen cıft cızgı cıktı cok sasırdım zamanı gectı sanıyordum ıyıkı almısım

arkadaşlar daha önceki sayfaları okuyamadım. belki aynı soru sorulmuştur ama bu ovülasyon testlerinde benim ikinci çizgi hep daha silik çıkıyor. üç aydır kullanıyorum. diğeri ile aynı koyulukta değil. aynı netlik ve koyuluk olması şartmıdır acaba?

evetşart
içinde yazan kurallara uyarak yapıyorsan (yani ilk adetin olmıcak ve 4 saat sıvı tüketmeden yapıcaksın)
maalesef yumutlamıyor olabilirsin
bence muayeneye gitmelisin

hadi inş ağzın bal yesin allahım sanada nasip etsin inşallah cnm ii dileklerin için teşekkür ederim..

amin canım
benim hormonlarda sorun var düzelene kadar olmazmış çocuğum
ama umarım en kısa zamanda düzelir de allah bana da çocuk nasip eder
sonucunu bu başlıktan yaz tamam mı merak ederim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…