Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

slm arkadaşlar aranıza yenı katıldım 3 yaşında bi oğlum var..bu arada ben 3 senedir hap kullanıyorum son hapımı içinde 2 tane kala bıraktım su an 1 aydır içmiyorum bundan 2 hafta önce kasıklarım sağ ve sol cok agrıyodu ama şimdi o agrıdan eser yok.adette 25 temmuzda oldum en son 1 aylık bırakmayla hamıle kalınır mı?

slm arkadaşlar aranıza yenı katıldım 3 yaşında bi oğlum var..bu arada ben 3 senedir hap kullanıyorum son hapımı içinde 2 tane kala bıraktım su an 1 aydır içmiyorum bundan 2 hafta önce kasıklarım sağ ve sol cok agrıyodu ama şimdi o agrıdan eser yok.adette 25 temmuzda oldum en son 1 aylık bırakmayla hamıle kalınır mı?

Arkadaşlar hepinize selam, ben ilkkez bu ay fortel marka ovulasyon testi kullandım ama hiç pozitifi görmedim hergün silik çıktı koyulaşmadı. Önümüzdeki ay tekrar kullanmak istiyorum ama farklı bir markayla, kullanan arkadaşlar bana laboquick ve perdiktör markalarıyla ilgili bilgi verebilir mi? Artı ve eksilerini yazarsanız çok memnun olacağım. Biraz araştırdım içinden çıkan sayı bakımından ve fiyat bakımından laboquick daha uygun gibi görünüyor ama kullanım bakımından da kaliteli ve güvenilir mi merak ediyorum.:44: Şimdiden teşekkür ederim..

evet olmadı çünkü en son gittiği doktor,morfolıjı düşük olduğu çin gün aşırı ilşkiyi önermedi,özellikle yumurlama dönemine kadar beklemeye çalışın ve ozaman gün aşırı çalışın dedi biz 2 günü çalıştık:) bakalım hayırlısı.. ne gelirse Allahtan...ilgilendiğin için teşekürler:))

labaquick kullandım ve kullanan çok arkadaş tanıyorum
herkes memnun kaldı
fiyat ekonomikliği açısından onu seçmeni öneririm

hayırlısı canım umarım güzel haberlerini alırız

Arkadaşlar bi sorum var, yardımcı olur musunuz? Adetimin 18. günü doktora gittim yumurta burda duruyor dedi, sonra 10. gün boyunca hep ovulasyon testi yaptım hep çift çizgi çıktı ve test çizgisi control çizgisinden hep koyu çıktı yani hergün yumurtlama oluyor gibi sonra test bitti yapmadım daha 28. gün oldu zaten, size dha önc böyle bişey olmuşmuydu sizce ne olabilir? 36. günde regl olmayı bekliyorum 36 günde oluyorum artık. Bikaç gün kaldı.

labaquick kullandım ve kullanan çok arkadaş tanıyorum
herkes memnun kaldı
fiyat ekonomikliği açısından onu seçmeni öneririm

teşşekür ederim cevabın için..

kızlar, ben babystart aldım bu ay . glifor kullanıyorum pcos var diye... bu ay glifora yeni başladım. bugün 2. çizgi çıktı ama sonra yok oldu. bu ne demek yumurtama varmı yokmu? yoksa yaklatığı için mi böyleoldu? bu arda sağ kasığımda ağrı var ve bugün 13. günüm.

arkadaşım seni soğan kürü sayfasındada görmüştüm.ya bende babystart dijital yumurtlama testi almak istiyorum seninki ondan mı.memnunmusun arkadaşım tükürükle olan mı bu.nasıl kullanılıyor biraz açıklarmısın lütfen.

Arkadaşlar merhaba bende aranıza bu ay katılıyorum.Umarım Allah hepimizin gönlüne göre verir ve forumda ovulasyon bölümünden diğer hamilelik,bebek vs bölümlerine geçmeyi nasip etsin:)
Ben bu ay ovulasyon testi aldım laboquick marka benim benim regl dönemim 21 ağustos başlamıştı normal şartlarda 14.günüm 4 eylül test kullanmaya 13. günde başladım fakat şöyle bir sorunum var
hep tek çizgi C Harfinde yani negatif görünüyor. normal şartlarda yumurtlama tarihindeyim ama test negatif
şimdi bir tedirginlik başladı ben yumurtlamıyor muyum
bunları düşünmek için erken ama bunu da biliyorum sizlerle paylaşmak istedim.

Şimdiden Teşekkürler

belki erken,belki de geç yumurtluyor olabilirsin diye düşündüm..
çünkü silik de olsa çift çizgiyi yakalamış olmalısın normal koşullarda..
yumurtlama günü aydan aya bile değişebiliyor..
ben geçen ay 15.,bu ay 12. gün yumurtladım mesela..
laboquick iyi markadır,bende onu kullanıyorum..

Teşekkürler cevap verdiğiniz için
bugün 16.günüm ve sadece C çizgi var 20.güne kadar denerim artık,olmadı gelecek ay
Çünkü testlere yeni başladım.

Teşekkürler cevap verdiğiniz için
bugün 16.günüm ve sadece C çizgi var 20.güne kadar denerim artık,olmadı gelecek ay
Çünkü testlere yeni başladım.

adete son bir hafta kala da yumurtlayan duymuştum mesela..
bence çifti yakalayıncağa kadar yapın testi..

benim laboquick test sonuçlarım sayfa 1697,1698de bu arada..:92:
fikir olsun diye bakın isterseniz..

bu ay ve önümüzdeki ayda testlere devam edeyim de olmadı duruma göre doktora giderim artık.
sanırım ben yumurtlama hamilelik doğum filan derken araştıra araştıra uzman olacağım bu gidişle oku oku kaç gündür
İnsan ne kadar sabırsızlanıyormuş ya

bende bişey bilmezdim konu hakkında..
araştıra,okuya yarı uzman olduk sanırım :86:

aslında adetin 3. günü doktora gidip hormonlara baktırtmak ve rutin bir kontrolden geçmekte de fayda var..

Son düzenleme:
kızlar aranıza yeni katıldım bilgilerininze ihtiyacım var benim 6 ay önce 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum üç ay korunma sürecinden sonra üç aydır deniyoruz olmuyo bu ay ovulasyon testi aldım bayağı çok var elimde diye adetim biter bitmez yapmaya başladım adetimin 5.günü silik ikinci çizgi vardı 6.günü biraz daha koyuydu çizgi bgn yine yaptım hiç çizgi yok bu ne demek benim yumurtalarım adetim hemen bitince mi oluşup çatladılar hiçbişe anlamadım bide normalde adetim bitince bi hafta kadar hiç akıntım olmazdı bu ay adetim bitti ertesi gün akıntılarım başladı bana bi fikir verirseniz çok sevinirim...

ovulasyon testını nerden aldınız ben eczanelerde bulamıyorum bıde eczanelerde satılmaz bunu doktor verır dedıler bana sız nerden aldınız

çok geçmiş olsun canım. Allah tekrarını nasip eder inşallah. yardımcı olmak isterdim ama benimde durum karışık bende bir haftadır test kullanıyorum. ve benimde normalde yumurtlama dönemi gibi görünüyor ama test öyle demiyor. Bende senin gibiyim kafam hepten karıştı ama devam ediyorum testlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…