Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ovulasyon testını nerden aldınız ben eczanelerde bulamıyorum bıde eczanelerde satılmaz bunu doktor verır dedıler bana sız nerden aldınız

ben internet alışveriş sitesinden aldım.
LABOQUICK marka 11 tane almıştım baktım çizgiler silik deneme amaçlı almıştım zaten şimdi 20 tane daha sipariş verdim.20 tanesi 22,70 tl

hangı sıteden aldıgını yazabılırmısın bende alayım cok morelım bozuldu yapmak ıcın gec kaldın sanırım bugun 14. gun bugun alsam 2 gune gelır elıme off yaa

glyclb kullanıcısından alıntı
kızlar aranıza yeni katıldım bilgilerininze ihtiyacım var benim 6 ay önce 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum üç ay korunma sürecinden sonra üç aydır deniyoruz olmuyo bu ay ovulasyon testi aldım bayağı çok var elimde diye adetim biter bitmez yapmaya başladım adetimin 5.günü silik ikinci çizgi vardı 6.günü biraz daha koyuydu çizgi bgn yine yaptım hiç çizgi yok bu ne demek benim yumurtalarım adetim hemen bitince mi oluşup çatladılar hiçbişe anlamadım bide normalde adetim bitince bi hafta kadar hiç akıntım olmazdı bu ay adetim bitti ertesi gün akıntılarım başladı bana bi fikir verirseniz çok sevinirim...
kızlar yok mu benim durumum hakkında bi fikri olan??????

hangı sıteden aldıgını yazabılırmısın bende alayım cok morelım bozuldu yapmak ıcın gec kaldın sanırım bugun 14. gun bugun alsam 2 gune gelır elıme off yaa

sanırım site ismi verilmesi yasak canım ya:KK43:internette testin markası ile fiyatı ile araştırma yapar isen bulabilirsin sanırım.

Son düzenleme:
kıslarr herkese merhabaa, bende aranıza yeni katıldım. topiği başından itibaren okuyorum. okumaya başlar başlamaz bende testlerden aldım. ilk testimi dün yaptım. regliminden itibaren 8. gün oluyor. ikinci çizgi çıktı ama silikti. bugün tekrar yaptım ikinci çizgi hiç çıkmadı. ben yaklaşık 1,5 yıldır doğum kontrol hapı ile korunuyorum. bu ay bıraktım. ancak dün akşamdan beri özellikle bugün alt karnım çok ağrıyor. yumurta çatlaması olabilirmi acaba diye düşünürken ovulasyon testinde bugün ikinci çizgiyi göremedim. kızlarr kafam çok karıştı. tabi ağrının nedeni başka bir şeyde olabilir . mesela ilacı bıraktığım için ağrım oluyor olabilir mi yada yumurtlama zamanlarını böyle ağrılı geçiren var mı hiç aranızda. bu arada benim regli dönemlerim hiç ağrım olmadı denecek kadar belli belirsiz geçer. bana tecrübelerinizi anlatırsanız çoookk sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.

Hoşgeldin bende aynı şekilde üye oldum:) bütün sekmeleri tek tek okudum:)test aldım bu aşamada benimde şuanda tarih yumurtlama dönemini gösteriyor 13. günden itibaren günde iki kez test yapıyorum C koyu T silik (yani negatif)yine devam ediyorum. Bende paniğe kapıldım sorun mu var diye fakat sanırım biraz sabırlı olmak lazım benim ilk ayım daha bekliyorum artık bakalım iki çizgi olacak mı?
Allah herkesin gönlüne göre versin. Yanlız düşünmektense burada paylaşım ile de çok güzel oluyor fikir alışverişi de olmuş oluyor.:KK61:

birde şunu öğrendim buradaki arkadaşlardan:) testleri atmıyorum artık bende yazmaya başladım üzerlerine günleri ve bugün ateş ölçer aldım:)

Merhabalar ben tup bebek tedavisiyle ugrasiyorum,malesef olmadi suan adet goruyorum...
Adetim bitince ovulasyon testi kullanmak istiyorum,ama tedavi surecinde kullandigim ilaclar testi etkilermi..yardimci olursaniz sevinirim

selam arkadaşlar:KK3:20.gününden sonra ovulasyon testinde çift çizgiyi yakalayanınız varmı.ben 9.günümden beri yapıyorum ama hala yakalayamadım.:KK43:

selam arkadaşlar:KK3:20.gününden sonra ovulasyon testinde çift çizgiyi yakalayanınız varmı.ben 9.günümden beri yapıyorum ama hala yakalayamadım.:KK43:
ilk idrarın olmayacak
4 saat idrar yapmamış olacaksın
ve son 2 saat hiç sıvı tüketmeyeceksin (hatta mümkünse 4 saat boyunca veya en aza indirgeyeceksin)
bu şartlara uydun mu acaba

ilk idrarın olmayacak
4 saat idrar yapmamış olacaksın
ve son 2 saat hiç sıvı tüketmeyeceksin (hatta mümkünse 4 saat boyunca veya en aza indirgeyeceksin)
bu şartlara uydun mu acaba

yok canım yaa ben açıkçası pek uymadım bunlara aama ilk denemem olduğundan acemiliğime geldi.bakalım diğer aya inşallah daha dikkatli olucam.

yok canım yaa ben açıkçası pek uymadım bunlara aama ilk denemem olduğundan acemiliğime geldi.bakalım diğer aya inşallah daha dikkatli olucam.

bunlara uymadıysan çıkmaması normal
bir dahaki ay dikkat et
4 saat ara ve sıvı tüketim azlığı çok önemli
bir de her gün aynı saatlere yakın yapmaya dikkat et
umarım görürsün çift çizgiyi

şu babystarın tükürükle olan testini aldım.ama sorun şu ki kullanmasını bilmiyorum.şu an çıkan şekillerde hani şu eğrelti otu dedikleri çiziklikler göremiyom.görüntü hani dünyanın uzaktan çekilmiş fotosu gibi yuvarlak çukurcuklar var gibi.çiziklikler yok yani.ovulasyon gününde mutlaka çıkıyor o çiziklikler değilmi....

bende almıştım ama kullanamadım en son idrarla olan testten alıp onda pozitifi gördüğüm gün artık 2 saat kadar inceledikten sonra o eğrelti otu şeklinin noktacıkların içinde gizli bi şekil olduğunu görünce yada bakmaktan öle algıladım artık :KK1: pes ettim....kimseye tavsiye etmiyorum kendi adıma
zaten ona uygun kabarcıksız sabah tükrüğü oluşturmakta ayrı bi dert .....alanlara kolaylık düşünenlere cayma diliyorum....:KK61:

bende almıştım ama kullanamadım en son idrarla olan testten alıp onda pozitifi gördüğüm gün artık 2 saat kadar inceledikten sonra o eğrelti otu şeklinin noktacıkların içinde gizli bi şekil olduğunu görünce yada bakmaktan öle algıladım artık :KK1: pes ettim....kimseye tavsiye etmiyorum kendi adıma
zaten ona uygun kabarcıksız sabah tükrüğü oluşturmakta ayrı bi dert .....alanlara kolaylık düşünenlere cayma diliyorum....:KK61:

mahrum arkadaşım ayy bende çıldıracam sabah gene bişeyler görüyordum gel şimdi bakıyom sadece ışık görüyom.o halkacıklarda yok.ya bunun bazıları görüntü gayet net demiş nasıl net bi yazsalarda görelim ya.

nhal83 sende burdaymışsın.meraba arkadaşım nasılsın.ne yaptın sen hala bu testleri kullanıyonmu en son rahim filmi çektirecektin.nasıl ağrılı bişeymi.sende ben gibi pcos varmıydı

Ben 31günde bir olan adet döngümde sondan 14. gün saydım yaptım silik çıktı ama yinede denedik sanırım bir iki gün öncesiydi ...Kısmet artık olursa olur diyorum ama aklım heppp hepp ordaaa hastalancammı die:KK43: şimdide adete 10 gün kala değişik batmalar var sancılar vs.. heveslendim ama herkes beklemediği günlerde hamile kalıo çok heveslenmek istemiyorum.. AyRıcada 25inde adet bekliyorum 26sında taylanda gidiyoruz bayram tatiline inşşş bilmeden gidicez bakalım bişey olmaz kötü uçak falan zararlı diolar offf düşünmücemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK43:

Arkadaşlar günler önce burada paylaşmıştım test sizinle testle hamile kaldım şükür şu anda hamişim herkesin darısı başına testi bırakmayın bence kesin yapın diyorum...:KK49:

X